Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 20. 3.

Foto: Alex from the Rock, Shutterstock.com

Foto: Alex from the Rock, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Východisko najdete, pokud budete pozorně naslouchat srdci. Jakmile se rozhodnete vyslyšet pouze rozum, sice uspějete, ale radost z toho mít nebudete. Můžete stavět na tom, že všechno, co miláčkovi nabídnete, přijme s ochotou, nadšením a smyslem pro humor. Dokážete-li odhadnout, co si přeje, ale nahlas nepřizná, bude z toho veselý a jiskřivou erotikou naplněný den. Užijte si to!

Článek

Beran 

Zatímco ráno a během dne byste milování vnímaly jako povinnost, kterou musíte splnit, večer to bude něco naprosto jiného. S pomocí Slunce ve svém znamení ze sexu uděláte oslavu života a všech jeho krás. Povede se vám to tak, že bude miláček jen nevěřícně zírat.

Býk

Toho, že byste si s partnerem nerozuměly, se bát nemusíte. Zejména ráno to mezi vámi bude příjemně jiskřit. Potíže však můžou nastat kolem poledne, kdy budete pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Plutem. Miláček si totiž vezme do hlavy, že byste se měli věnovat sexu, zatímco vy budete mít pocit, že je spousta jiných věcí, které si zaslouží vaši pozornost.

Blíženci

Z jakéhosi vnitřního popudu se snažíte mít přehled o bývalém partnerovi, nejspíš máte tendenci kontrolovat ho prostřednictvím sociálních sítí. Nedělejte to! Existuje nebezpečí, že opět začnete přemýšlet o tom, že se k němu vrátíte. Pokud byste začaly vzpomínat i na vaše úžasné milování, máte nakročeno k tomu, že uděláte životní chybu.

Rak

To, co si ohledně sexu myslíte, nahlas neříkejte. Vy byste to sice mohly pojímat jako žert, ale miláček by vaše postřehy vnímal málem jako urážku na cti. Když mu jenom taktně naznačíte, jak si milování představujete, bude to brát jako užitečnou inspiraci. To, že ho vlastně nenápadně usměrňujete, ho vůbec nenapadne.

Lev

O lásce přemýšlíte podstatně víc než obvykle. Kdybyste přišly na to, v čem jste ve vztazích až dosud chybovaly, považujte to za velice cenné informace. Konečně totiž zjistíte, jak se máte zachovat a kterak jednat. Pak partnerovi přestanete vnucovat svou vůli, a to jak v sexu, tak v životě. Stačí, když trpělivě počkáte, až mu dojde, co po něm chcete.

Panna

Partnerovi dokážete říct všechno, co vám leží na srdci, ale při hovorech o sexu máte zábrany. Právě ty byste měly překonat v posledních hodinách, kdy je vám Slunce příznivě nakloněné. Když si vedle něho lehnete a zavřete oči, zvládnete mu sdělit i velice intimní postřehy, což jste dosud neuměly. Samy se podivíte, jak je to vlastně snadné a jednoduché.

Váhy 

Nezapomínejte na to, že máte výtečný smysl pro humor. Využijte toho zejména v situacích, kdy byste se jindy rozčílily. Když partnera a jeho nápady posoudíte objektivně a tak, jak si zaslouží, vyrazíte mu tím nejen dech, ale odpálkujete i veškeré argumenty. Najednou pochopí, že bude lepší, když se začne smát s vámi, než abyste se na sebe mračili.

Štír

Při Luně ve svém znamení budete vášně projevovat s nadšením a zároveň s ohledy na miláčka. Nezávisle na sobě se rozhodnete, že zapomenete na malicherné neshody a soustředíte se na vylepšování milostného, potažmo sexuálního života. Oba si uvědomíte, že je to náročný úkol, ale přesto, nebo právě proto se do toho pustíte s velkým elánem.

Střelec

Díky citlivé povaze dokážete zejména večer přistupovat se srdcem na dlani ke každému, kdo k vám bude upřímný. Ochotně pomůžete člověku, který je momentálně v nesnázích. Jestli však zmíní, že by se vaše pomoc měla vztahovat i na jeho erotické potřeby, rychle se stáhnete. Je vám jasné, že tudy cesta nevede, jelikož vaše velkorysost má své meze.

Kozoroh

I když vás představy o sexu baví a vzrušují, jestli dojde na věc, není zdaleka jisté. Může za to kvadratura mezi Lunou a Plutem, která sice vrcholí v 13.41 hodin, ale vás ovlivňuje celý den. Pokaždé, kdy se na sebe s miláčkem něžně podíváte a usoudíte, že by „to“ šlo, stane se něco, co si vyžádá vaši pozornost a v sexu vám zabrání. Bude to k vzteku, jenže s tím nic nenaděláte.

Vodnář

Otázka, zda je pro vás důležitější mít kamaráda, milence, nebo partnera, nabývá na naléhavosti. Když budete upřímné, přiznáte, že nestojíte zrovna o to, aby dotyčný zaujal zcela novou roli ve vašem životě. Jako kamarád do nepohody je skvělý, zatímco o jeho sexuálních kvalitách a představách o vztahu nemáte nejmenší tušení. Právě z tohoto důvodu se vyhýbáte i otevřenému hovoru na toto téma.

Ryby

V milostných sférách se držíte na uzdě tak, že se tomu samy divíte. Pro klid ve vztahu vážíte snad každé slovo a ze všech sil se snažíte neprovokovat, i když se musíte hodně přemáhat. Potíž je v tom, že takové jednání přenášíte i do sexu. Za jistých podmínek hrozí, že si zakážete spontánnost a budete nepřirozeně zdrženlivé, což je špatně.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám