Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 27. 2.

Foto: ORION PRODUCTION, Shutterstock.com

Foto: ORION PRODUCTION, Shutterstock.com

Reklama

Neděle vám poskytne všechno, co jste během klidné soboty postrádaly, a to v dobrém i horším slova smyslu. Kolem poledne bohužel hrozí i hádka, do níž se bezděčně připletete. Odpoledne zase budete čelit člověku, který vám s andělským výrazem zkusí lhát přímo do očí. Večer v konejšivé náruči miláčka všechno pustíte z hlavy a soustředíte se jen na to, aby vám spolu bylo hezky.

Článek

Beran 

Pokud jste dosud nepřemýšlely o tom, zda je na vás miláček svým způsobem závislý, je nejvyšší čas začít. Luna z Kozoroha vás donutí, abyste se na váš citový i erotický život podívaly úplně jinýma očima. Pak možná přijdete na to, že byste měly emocionální pouta trochu uvolnit, ale zároveň zintenzivnit erotické spojení.

Býk

S některými lidmi se nedomluvíte, ani kdybyste moc chtěly. Naštěstí jich není hodně. Zejména dopoledne si poradíte s každým problematickým jedincem, který se vám připlete do cesty. Kouzlo osobnosti totiž rozvinete tak, že vám ve všem vyhoví. Vlastní iniciativu ani nemusíte přehánět, jelikož z vás bude vyzařovat neodolatelný sex-appeal.

Blíženci

Kamarádky vás zkusí varovat před erotickým románkem s člověkem, který je podle jejich názoru nespolehlivá slibotechna a vyhlášený donchuan. Budou tvrdit, že by vám vnesl do života jen zklamání. Dotyčný vás ale magicky přitahuje a vzrušuje, takže mu chcete být co nejblíž navzdory dobře míněným radám.

Rak

Váš partner je tvrdohlavý, což vám v podstatě nevadí. Každou větou, kterou pronesete, mu dokazujete, že umíněné umíte být taky. Když vzájemné trumfování přeženete a pohádáte se, aspoň se doma vyčistí vzduch. Večer se dokonce přesvědčíte, že bouřlivé hádky a následné usmiřování ve vašem případě fungují jako vzrušující milostná předehra.

Lev

Sex, který si s miláčkem dopřejete během dne, budete vnímat spíš jako povinnost a stereotypní položku nedělního programu. Kdybyste intimní aktivity odložily na večer, kdy už bude Luna ve vašem partnerském sektoru, proběhnou přesně tak, jak si s ohledem na svoji skrývanou romantickou náturu představujete.

Panna

Když partner začne trousit poznámky na téma, že byste měli sexu věnovat víc času než dosud, budete mít pocit, že špatně slyšíte. Když jste něco podobného navrhovaly vy, zareagoval dotčeně s tím, že nechápe, co se vám zase nelíbí a s čím nejste spokojené. Najednou s tím vyrukuje sám a navíc se bude dožadovat toho, abyste „erotické resty“ dohnali teď hned.

Váhy 

Miláček má nejspíš pocit, že pro jeho vřelá objetí uděláte naprosto všechno. Žije však v bludu. Jakmile jeho požadavky ohrozí vaši důstojnost, dáte mu jasně najevo, že se nakrásně dokážete obejít i bez něho. Naštěstí to během dopoledne pochopí, takže při odpoledním sexu si dá hodně záležet na tom, abyste byly spokojené hlavně vy.

Štír

Při Luně v Kozorohu nestojíte o žádná velká ani malá erotická překvapení. S miláčkem se k sobě chováte tak, jak jste zvyklí a jak vám vyhovuje. Kdybyste se k milování rozhodli v rámci polední siesty, měli byste se v ložnici zamknout. Nebezpečí, že vás děti vyruší v tom nejlepším, je poměrně značné.

Střelec

Pokud je váš partner ze znamení Býka, Panny, či Kozoroha, nemáte se čeho bát. Bude se chovat tak, jak si představujete a přejete. U ostatních hrozí, že na vás budou zejména ohledně sexu tlačit víc, než jste ochotné akceptovat. Když z toho ale uděláte vzrušující hru, kdy budete poměřovat nejen síly, ale také úroveň erotické přitažlivosti, může se vám zalíbit.

Kozoroh

Miláček si nejspíš myslí, že jste v sexu zdrženlivé a možná i trochu ostýchavé. Najednou zjistí, že se spletl. Díky spojeným energiím Luny, Venuše, Marsu a Neptuna mu v posteli předvedete takovou divočinu, jakou snad ještě nikdy nezažil. Náramně si užijete i to, že bude následně nevěřícně koukat a nahlas přemítat, kde se ve vás taková náruživost vzala.

Vodnář

Miláčkovy nápady se vám líbit nemusí, což ale neznamená, že ho rovnou pošlete do háje. Bude lepší, když mu vysvětlíte, proč se vám nezamlouvají, a zároveň ho něžnostmi motivujete k tomu, aby vymyslel něco lepšího. Pokud se mu to nepodaří, nevadí. Vy máte habaděj představ, jak erotické hrátky obohatit, a rády se o ně podělíte.

Ryby

Ideální čas na sex nastane kolem 6.51 hodin. Luna bude v souladném vztahu s vaším vládcem Neptunem, který dnešní náročnou atmosféru příjemně harmonizuje. I partner, který obvykle dává přednost přímé, jasné a jednoznačné akci, se najednou bude chtít objímat, hladit, líbat a všelijak mazlit.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám