Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 29. 8.

Foto: True Touch Lifestyle, Shutterstock.com

Foto: True Touch Lifestyle, Shutterstock.com

Reklama

Hlavou se vám bude honit spousta nápadů, ale přes den byste si je měly nechat pro sebe. Ještě nemáte všechny informace pohromadě, takže by vás partner „nachytal na švestkách“. Vše s ním proberte večer, až budete mít úplně jasno. Nicméně se může stát, že vám při následných milostných hrátkách dojdou jisté souvislosti, bez vysvětlení se vymaníte z jeho náruče a vyskočíte z postele. Až se vrátíte do ložnice, bude spát tak tvrdě, že by ho neprobudil ani výstřel z děla.

Článek

Beran 

S láskou to tak úplně snadné není a nebude. Zatímco vy byste od miláčka rády slyšely jednoznačné stanovisko, on to oddaluje, možná se z toho chce vyzout docela. Když z něho během dopoledne vymámíte ujištění, že vás má rád, musí vám to stačit. Může vás uklidnit a těšit, že váš sexuální život funguje perfektně.

Býk

Milování bude optimální hned po ránu. Využijete stoupající energii trigonu mezi Lunou a Venuší, který se postará, abyste si to oba náramně užili. Jen pro jistotu se v ložnici zamkněte na sedm západů. Děti by mohly vpadnout do dveří zrovna ve chvíli, kdy budete v nejlepším. Navíc byste jim musely vysvětlovat, co jste to zrovna „prováděli“, což by nebylo snadné.

Blíženci

Váš milostný život je složitější, než jste si myslely a než jste předpokládaly. Zatímco se stálý partner staví k vám a vašim erotickým potřebám skoro laxně, někdo jiný vám dává jednoznačně najevo, že po vás touží a že vám splní každé přání. Dosud jste jeho nabídkám odolávaly, ale teď si říkáte, že byste to možná měly risknout.

Rak

Trigon mezi Lunou ve vašem sektoru přátel a Venuší ve vašem sektoru komunikace aktivuje jednoho z vašich přátel tak, že se nestačíte divit. Sice jste si všimly, že se mu líbíte, ale nikterak jste to neřešily. Teď však zjistíte, že po vás vyloženě touží, a budete z toho na rozpacích. Nového milence byste sice uvítaly, ale o výborného kamaráda byste nerady přišly.

Lev

S projevy falešné skromnosti to nepřehánějte. Když budete miláčkovi tvrdit, že jste neudělaly nic výjimečného, že na sobě málo pracujete a podobné nesmysly, můžete čekat, že vás tak začne brát. Dnes by vám to možná nevadilo, ale už zítra by to pro vás byla značně nepříjemná situace. Je potřeba, abyste si v posteli i v životě uvědomovaly vlastní cenu. Všechny ostatní pak dokážete hravě přesvědčit, aby vás hodnotili stejně.

Panna

Vzhledem k Venuši, která prochází vaším sektorem majetku vlastního, i s ohledem na velkorysé naladění, se musíte mít na pozoru. Když začnete zdůrazňovat člověku, který o vás má zájem, co všechno pro něho uděláte a jak se s vámi bude mít dobře, je to riskantní. Hrozí, že si zase budete hrát na zachránkyně a celý vztah posunete do praktické roviny, kde jste ho rozhodně mít nechtěly.

Váhy

Uvědomujete si, že partner sice není ztělesněný ideál, ale pořád je to osobnost, kterou milujete. Právě proto by bylo dobré, abyste nad jeho nedostatky přimhouřily oko, a naopak jeho klady kapánek zveličily a pochválily. Když k tomu přidáte nadprůměrně vášnivý sex, bude z toho velice pěkná neděle.

Štír

Vztah s člověkem, který na vás průběžně vyvíjí silný emoční tlak s tím, že bez vás nedokáže žít, si dobře rozmyslete. V posteli byste si to sice náramně užívaly, ale taky byste se hodně často dostávaly do situací, že budete hrát druhé housle, případně vás bude nutit, abyste se mu přizpůsobily. Na něco takového nejste zvyklé a zvykat si nehodláte.

Střelec

Během dne, kdy je Luna v Býku, o vztahových záležitostech nepřemýšlíte, protože máte na starosti spoustu jiných věcí. Večer, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, se v této oblasti kupodivu rády a bez debat podřídíte partnerovi. Důvodem bude nejspíš to, že se těšíte na realizaci jeho erotických fantazií, tak ho nechcete ničím provokovat, aby si svůj slib náhodou nerozmyslel.

Kozoroh

Vy víte, co od miláčka chcete, a jemu došlo, že vám to má poskytnout. Navíc v tom, co se týká erotiky a sexu, projevuje až obdivuhodnou nápaditost. Vy nevíte, co se děje, protože ho v takové formě neznáte. Nakonec usoudíte, že je to vlastně úplně jedno. S výsledkem jste naprosto spokojené a nic dalšího vás zase tak moc nezajímá.

Vodnář

Kvůli lásce ani kvůli sexu se s miláčkem nehádáte. V této sféře naopak umíte najít to, co vás spojuje a co je vám oběma příjemné. Narazit však můžete v otázkách, které byste jindy hodnotily jako nicotné. Když chcete udržet pozitivní náladu a příjemnou atmosféru, nesmíte se bavit o politice ani o tom, co momentálně hýbá světem. Raději si povídejte třeba o počasí…

Ryby

Člověku, jehož milujete, na sebe prozrazujete mnohem víc, než je rozumné. Zkuste samy sebe přesvědčit o tom, že bude prozíravější, když si alespoň nějaké tajemství necháte pro sebe. Zatímco v sexu je otevřenost a přímočarost na místě, v otázkách citových nebo ohledně bývalých partnerů byste se měly hodně krotit.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám