Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 15. 10.

Foto: Goncharov_Artem, Shutterstock.com

Foto: Goncharov_Artem, Shutterstock.com

Reklama

Odložte původní plány a operativně je změňte podle toho, co se mezi vámi a partnerem zrovna děje. Až si večer ještě jednou některé situace v duchu přehrajete, za svou rozhodnost se pochválíte. Ujistíte se, že na jeho podněty reagujete pozitivně a vstřícně. Kdybyste mu mohly nahlédnout do hlavy, potvrdíte si, že se vybičoval k takovým výkonům v posteli i proto, abyste si náhodou nestěžovaly, že vás kvůli práci zanedbává.

Článek

Beran 

City nabídněte, ale nevnucujte. Ideální by bylo, abyste je nabídly tak, že by to vypadalo skoro jako žert. Když dotyčný projeví zájem, bude to dobře. A kdyby nereagoval, můžete tvrdit, že jste jenom laškovaly a že vaše slova přece nemohl brát vážně. Vy sice budete vědět, že jste to myslely jinak, ale nikoho jiného to ani nenapadne. To, že neuspějete v lásce, navíc neznamená nedostatek sexu. Ve vašem případě to funguje tak, že láska být nemusí, ale skvostný sex bude.

Býk

Než si samy v sobě uděláte pořádek, bude to chvíli trvat. Do vašeho srdce, tím pádem i do mysli se v poslední době dostalo několik zajímavých mužů a vy nevíte, koho byste si měly vybrat. Hvězdy vám však radí, že si alespoň nyní ještě vybírat nemáte a nemusíte. Nechte všechno tak, jak to je, a v každé vhodné chvíli si vychutnávejte pocit, že jste tak svůdné a žádané.

Blíženci

Ohledně lásky a sexu si nemáte nač stěžovat. Optimální čas na milování je ve vašem případě kolem 9.59 hodin. Luna se dostává do trigonu s Marsem a postará se vám o dostatek energie i erotické fantazie. Pokud byste si chtěly sex užít naplno, bude dobré, když si ráno trochu přivstanete. Miláček bude sice brblat, ale jeho následné nadšení bude upřímné.

Rak

I když jste moc rády zamilované a potřebujete někoho, komu byste svoje city věnovaly, tentokrát musíte zapojit i zdravý rozum. Osoby, které vás varují, že si vás dotyčný vybral z praktických z důvodů, mají pravdu. Vám se to sice dobře neposlouchá, ale přemýšlet byste nad tím měly. Opravdu není moudré, abyste dávaly energii do vztahu, který existuje jen proto, že se někomu nechce pracovat nebo myslet.

Lev

Když si vás miláček chce udobřit, volí opravdu zajímavé způsoby. Nedočkáte se kytice, parfému ani šperku. Může pro vás ale napsat verše, které vás dostanou do kolen. Konečně se z nich dozvíte něco, co vám nikdy neřekl a co by nahlas patrně ani nikdy nepřiznal. Trigon mezi Sluncem a Jupiterem ve vašem partnerském sektoru se postará, aby emoce byly kladné a bylo jich hodně.

Panna

Přestože byste si moc přály, abyste miláčkovi mohly říct naprosto všechno, je to sice pochopitelné, ale není to rozumné. Na to, abyste probraly to, co je ve vašem životě důležité a zásadní, máte kamarádky. Partnera s tím raději neseznamujte. Kdybyste si dokázaly uvědomit, že je pro vás důležitý kvůli citům, mazlení a sexu, bude to vynikající. Všechno ostatní se ukáže jako nepodstatné.

Váhy

Při trigonu mezi Sluncem a Jupiterem ve vašem sektoru lásky a romantiky se máte nač těšit. Když budete jenom trochu chtít, bude atmosféra mezi vámi příjemně jiskřivá. Navíc se můžete těšit na pozitivní odezvu, se kterou bude reagovat na vaše nápady. Kdybyste navrhly něco, co by mohlo vylepšit a zpříjemnit váš erotický život, bude to mezi vámi naprosto dokonalé.

Štír

Když usoudíte, že jste v partnerské komunikaci udělaly nějakou zásadní chybu, hned se omluvte. S tím, že by vás miláček přeslechl nebo na vaše výroky zapomněl, počítat nemůžete. A s tím, že by vám je bez dalšího vysvětlování odpustil, už vůbec ne. Pokud opravdu toužíte po příjemném a ničím nenarušovaném erotickém životě, musíte méně mluvit a víc nad svými slovy přemýšlet.

Střelec

Při Luně ve Vodnáři hrozí, že budete tak rozběhané, že se ani na sex nedokážete pořádně soustředit. Navíc se od partnera dočkáte poznámek, kterým byste se jindy smály, ale nyní je budete vnímat jako skoro urážlivé. Naštěstí se dokážete ovládnout a situaci nekomentovat. Kdyby bylo nejhůř, umlčíte ho nejdřív polibky a potom sexem.

Kozoroh

Představa, že vás partner bude milovat i v situacích, ve kterých budete protivné samy v sobě, se má šanci změnit v realitu. Od vás to ale vyžaduje, abyste byly upřímné a nic nepředstíraly. Klidně mu vysvětlete, co se vám v životě i v posteli líbí, a s čím jste naopak nespokojené. Jen tak si potvrdíte, že vedle sebe máte člověka, pro něhož otevřenost není jen prázdný pojem, ale stejně důležitou hodnotou jako pro vás.

Vodnář

Zamilované příbuzné nebo kolegyni její nadšení tak trochu závidíte, což je celkem normální. Dejte si však pozor, abyste to nedávaly moc okatě najevo. Kdybyste se partnerovi doma věnovaly se stejným nadšením, s jakým se věnuje ona tomu svému, záhy byste si i vy připadaly jako na líbánkách. Vyzkoušejte a uvidíte.

Ryby

S láskou si dokážete poradit. S trochu pýchy si říkáte, že doby, kdy vás miláček vyváděl z míry a kvůli němu jste se stresovaly, jsou dávno pryč. Pokud sex chce, nevyhovíte mu automaticky, ale nejdřív budete přemýšlet, zda po milování toužíte taky. Naštěstí se v této oblasti shodnete. Usoudíte, že se vám oběma chce, což znamená, že se před vámi rýsuje vášnivý a na překvapení bohatý večer.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám