Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 18. 2.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Když někoho chcete, musíte to dávat najevo tak, aby pochopil a neotálel. Obvykle takové zkratky nemáte rády, ale tentokrát jsou nutné. Můžete totiž promarnit životní příležitost, což by vás hodně mrzelo. Jste-li ve vztahu spokojené a je to na vás znát, miláček ve vás vidí životní oporu, a navíc vám vysekne poklonu, že jste bezkonkurenční milenky. K takovému vyznání ho sice přiměly konstelace, nicméně si to v duchu už myslí dávno.

Článek

Beran 

Skoro máte dojem, že byste pro dobro vašeho vztahu měly do něj vnést trochu chaosu, vzruchu a nejistoty. Zatím je to tak, že o vás partner nemá důvod pochybovat, a tím pádem o vás nemusí usilovat. Zkuste ho svým jednáním kapánek vykolejit, vsaďte na nepředvídatelnost, a vaše erotické hrátky budou čím dál víc vášnivější.

Býk

Jakmile usoudíte, že vás nenápadně, leč důkladně vyslýchá, zpozorněte. Můžete se přímo zeptat, o co mu jde a kdo mu zase něco nakukal. Velice rychle zjistíte, že se o to postaral jeho kamarád, s nímž se právě rozešla partnerka. Váš miláček má strach, aby nedopadl podobně. Všemi možnými způsoby se proto ujišťuje, že to mezi vámi klape ve všech směrech.

Blíženci 

Erotické nároky, které máte na miláčka, uplatňujte hlavně ráno. Trigon, který Luna vytvoří nejdřív s Venuší a posléze s Marsem, vám v tomto ohledu dodá spoustu energie a vynikající nápady. Až půjdete do práce, budete mít dojem, že se málem vznášíte na křídlech lásky.

Rak

Luna ve vašem sektoru komunikace krásně osvítí jak Venuši, tak Mars. Kdyby bylo na vás a na miláčkovi, asi byste ani nešli do práce. Místo toho byste se pěkně pod peřinou věnovali jeden druhému a zdokonalování erotického laškování. Do zaměstnání nejspíš musíte, ale kdybyste si trochu přivstali, můžete se navzájem aspoň trochu potěšit.

Lev

Milování bude ideální hned po ránu. Díky příznivému vlivu Slunce, které je na posledních pár hodin ve vašem partnerském sektoru, se dokážete na miláčka naladit tak, abyste si oba užili a přitom byli v absolutní pohodě. Večer můžete zkoumat, zda je lepší sex po probuzení, nebo před usnutím.

Panna

Sextil mezi Jupiterem a Uranem sice vrcholí v 1.12 hodin ráno, ale váš erotický potenciál příznivě ovlivní celý den. Když vsadíte na moment překvapení a miláčka něčím příjemně zaskočíte, bude to mít velice pozitivní efekt. Konečně přizná, že jsou řeči o chladných a pragmatických Pannách pouhá pověra.

Váhy 

Pro partnera uděláte hodně, ale všechno přece jenom ne. Když přijde s tím, že byste o něho měly usilovat a svádět ho, velice vás překvapí. Usoudíte, že si vlastně chce ulehčit život. Když vás jako důvod jeho chování napadne, že se v hloubi duše bojí nedostatku vlastní erotické fantazie, bude to trefa do černého. Tím pádem ovšem máte šanci, že začne sám sobě i vám v praxi dokazovat, že to tak určitě není.

Štír

S miláčkem je to po erotické stránce jednoduché a snadné. Díky krásně aspektované Venuši a Marsu velice rychle pochopí, co chcete, a zcela přirozeně a bez řečí to pro vás udělá. Vy se tedy můžete těšit na eroticky laděný večer. Zkuste vaše smyslné hrátky obohatit tím, že si obléknete krajkové sexy prádlo.

Střelec

Na to, abyste se s miláčkem na sexu dlouze domlouvaly a rafinovaně ho sváděly, nemáte náladu. Zejména večer budete na podobné zdržování reagovat velmi nelibě, jelikož chcete akci. Naštěstí si dokážete zachovat chladnou hlavu. Pokud na pomalejším sexu trvá, dokážete mu vyhovět. Nakonec tomu možná přijdete na chuť.

Kozoroh

Je prozíravé, že před celým světem tajíte smyslné touhy, které cítíte k někomu jinému, než je oficiální partner. Je však nejvyšší čas, abyste si samy v sobě udělaly pořádek. Aktuálně hrozí, že se do svých erotických fantazií zamotáte tak, že přestanete rozlišovat sny a skutečnost. To by pro vás bylo náročnější, než si dokážete představit.

Vodnář

Než se pustíte do vztahu s člověkem stejné profese, měly byste si to dobře rozmyslet. O tom, že byste se od něho hodně naučily, není pochyb. Hrozí však nebezpečí, že se i v posteli budete místo sexu bavit o práci, kariéře, projektech a podobně, takže si oba zanedlouho budete připadat jako kolegové na poradě.

Ryby

Na váš erotický život má zásadní dopad opozice mezi Lunou a Neptunem, která se uskuteční v 14.23 hodin. Pod jejím vlivem úplně zapomenete na práci. Místo toho začnete vymýšlet, jak originálním způsobem vylepšíte váš milostný život. Vaše nápady budou stát za to.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám