Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 18. 3.

Foto: True Touch Lifestyle, Shutterstock.com

Foto: True Touch Lifestyle, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budete mít báječnou náladu, neboť se těšíte na volný víkend. Připravte se však na to, že se vaše plány radikálně změní. Nejspíš se musíte přizpůsobit miláčkovým možnostem. Budete mít vztek, ale nic se s tím nenaděláte, tak se snažte z dané situace vytěžit něco pozitivního. A hlavně zapojte smysl pro humor! Jelikož bude mít výčitky svědomí, odsouhlasí věci, o nichž prozatím nechtěl ani slyšet. Partnerský soulad zpečetíte chystáním společné večeře a následným milováním.

Článek

Beran 

Luna v Panně sice sexu objektivně zrovna nepřeje, ale vy se nenecháte zastrašit. Úplněk využijete k rafinovanému svádění miláčka. Budete tak úspěšné, že připustí, že se mu od vás tak moc nechtělo, že málem neodešel ráno do práce. Navíc vám nejpozději v poledne zavolá, že už se těší na večer, který spolu strávíte v posteli.

Býk

Všechno, co se týče lásky, zvládáte na výbornou. S miláčkem si poradíte tak, aby sám od sebe pochopil, že má být osudu vděčný za to, že vás potkal. Kdybyste si ještě oblékly erotické prádlo a ke svádění použily neobvyklé praktiky, vytvoříte pozitivně výbušnou, erotikou prosycenou atmosféru. Z té budete čerpat podněty ještě dalších pár dní.

Blíženci

Po poledni, kdy se Luna přesouvá do vašeho sektoru lásky a romantiky, se budete cítit nezvykle sebejistě. Navíc se můžete těšit na miláčkovy vstřícné reakce, které vyvolá vaše jednání. Kdybyste jen trochu chtěly, dokážete v sobě i v něm probudit romantiky, kteří umějí city projevovat opravdu zajímavým způsobem.

Rak

Sex bude ve vašem případě ideální těsně po půlnoci. Využije totiž opozici mezi Lunu a Neptunem, která vrcholí v 00.03 hodin. Najednou vás osvítí a budete přesně vědět, co máte dělat, abyste co nejrychleji a nejlépe uskutečnily jak vaše, tak miláčkovy erotické fantazie. O tom, že by se vám to podařilo, nepochybujte ani na chvilku.

Lev

Když si upřímně přiznáte, že máte všeho až nad hlavu a že je pro vás sex jen další povinnost, uleví se vám. Zkuste partnera večer požádat o relaxační masáž, která by se podle okolností mohla změnit na erotickou. On bude spokojený a vy se po náročném týdnu alespoň konečně uvolníte.

Panna

Díky lásce dokážete i to, co by ostatní považovali za nemožné. Například přesvědčíte miláčka, aby změnil názor. Nicméně on skutečně nepotřebuje vedle sebe bytost, která mu všechno odkývá. Když mu nastavíte pomyslné zrcadlo a upozorníte na jeho chyby, uzná, že máte pravdu. Sexu se to ovšem netýká, v posteli žádné chyby nedělá.

Váhy 

Dávejte si pozor na jedince, který tvrdí, že vás miluje, ale zároveň očekává, že se o něho budete starat jako maminka. Když si dáte dvě a dvě dohromady, uvědomíte si, že nestojíte o vztah, v němž veškerý čas a energii věnujete někomu, kdo vám nic nedává na oplátku. Sex může být sice kvalitní, ale ani ten nezajistí vyrovnaný vztah.

Štír

Sex bude velice zdařilý zejména večer. Je však potřeba, abyste k partnerovi přistupovaly spíš jako k tajnému milenci než ke člověku, s nímž žijete už hezkých pár pátků. Není to sice snadné, ale vám se to podaří. Jeho nadšení se přenese na vás, takže ve finále budete spokojení oba.

Střelec

Pokud chcete miláčka spolehlivě vzrušit, zaměřte se na jeho záda, a především na bederní páteř. Když se vám podaří v těchto partiích rozmasírovat bloky, které ho prokazatelně bolí, bude následovat sladká odměna. Najednou zjistí, že se může milovat i v odvážných polohách a přitom nemusí mít strach, že ho budou bolet záda.

Kozoroh

Při Luně v Panně se budete chtít milovat velmi intenzivně. Právě proto byste si měly ráno přivstat a miláčka probouzet smyslnými polibky a doteky. Toho, že by se mu to nelíbilo, se obávat nemusíte. Vaší nezvyklou erotickou aktivitou bude nadšený. Odpoledne a večer, až bude Luna ve Vahách, budete spíš pasivní a mazlivé. Přenechte tedy taktovku zase partnerovi.

Vodnář

S láskyplnými aktivitami počkejte do odpoledne, ještě lépe na večer. Luna bude ve Vahách a postará se, abyste zapomněly na všechno, co vás celý týden pronásledovalo a otravovalo. S její pomocí také dokážete s partnerem komunikovat tak, abyste se domluvili na vztahových prioritách. Bude to sice hovor poněkud technicky laděný, ale pro vás oba prospěšný.

Ryby

Ve vztahových záležitostech se vám bude báječně dařit. Dopoledne dokážete partnera poslouchat a citlivě reagovat na jeho slova, gesta i pohledy. Odpoledne mu zase dokážete poskytnout kvalitní erotické uspokojení. Kdyby se vám večer podařilo všechno spojit dohromady, cítili byste se oba jako v ráji.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám