Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 25. 2.

Foto: Halay Alex, Shutterstock.com

Foto: Halay Alex, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Postaráte se, aby se miláček držel pomyslného rodinného krbu. Patrně se nechá slyšet, že se mu nikam nechce, dokonce ani za kamarády. Sice nevěříte vlastním uším, ale nahlas to raději nekomentujte. Pokud se vám bude zdát, že se do ložnice jaksi nehrne, chopte se iniciativy. Klidně si můžete splnit své erotické touhy a pak mu při mazlení vysvětlete, že to je přesně to, co si v duchu přál, i když si to neuvědomoval.

Článek

Beran 

I když je Luna ve Střelci, sex se v pozitivním světle zrovna nerýsuje. Nemáte na dovádění dostatek trpělivosti. Zejména u partnerů ze zemských a vodních znamení máte pocit, že se rozdovádějí hodně pomalu a že s vámi nedokážou udržet krok. Kdybyste se rozhodly, že milování odložíte na víkend, rozhodně vám to vyčítat nebude. Spíš se vám oběma uleví.

Býk

Měly byste si uvědomit sílu kvadratury mezi Merkurem a Uranem. Vrcholí sice v 3.22 hodin, ale na vaše jednání má vliv celý den. Právě proto je skoro nutné, abyste miláčkovo chování v posteli vůbec nehodnotily, vlastně se k němu raději nevyjadřujte vůbec. Svými poznámkami byste erotické naladění narušily tak, že byste to celý víkend dávaly do pořádku.

Blíženci 

I když se snažíte, své místo na slunci pořád nemůžete najít. Máte pocit, že je všechno jinak, než jste si představovaly a s miláčkem plánovali. Kdybyste se ale rozhodly, že se svých představ vzdáte a místo toho se zaměříte na vylepšení reálného milostného života, svět vám zase zrůžoví. Pozitivní dopad by to mělo i na sex, což je další plus.

Rak

Večerní sex, který proběhne pod vlivem Luny z Kozoroha, se rýsuje slibně. Dáte-li partnerovi úplnou volnost a dovolíte mu, aby dělal, co chce, budete příjemně překvapené. Zvládne se na vás naladit způsobem, kterým vám dokáže, že vás nejen dobře zná, ale navíc přesně ví, co vám udělá dobře.

Lev

Nedovolte, aby shodu, která mezi vámi v milostné oblasti panuje, něco narušilo. Právě proto byste vůbec neměly poslouchat žádné klepy o miláčkovi a jeho údajné bouřlivé minulosti. O většině z toho, čím vás chce kdosi šokovat, stejně dávno víte. Ten zbytek vás z míry nevyvede.

Panna

Milostné hrátky odložte na večer, kdy můžete naplno využít Lunu ve vašem sektoru lásky a romantiky. S její pomocí dokážete svoje city představit tak, že se nenajde člověk, který by vám dokázal odolat. Když k tomu rafinovaně nenápadným způsobem nabídnete i sex, bude ztracený úplně.

Váhy 

Díky Luně, která bude od 17.27 hodin ve vašem sektoru komunikace, vás ve vztahu čeká jenom to krásné. Miláček, který vám v poslední době city moc neprojevoval, se pochlapí. Jeho romantickým vyznáním a lehce dvojsmyslným výrokům pak nebude konce.

Štír

Kvadratura mezi Lunou a Neptunem ve vašem sektoru lásky a romantiky se vás sice přímo netýká, ale to ještě neznamená, že ji můžete pustit ze zřetele. Pokud vás jedinec ze znamení Střelce či Ryb začne okouzlovat a přímo se nabízet coby milenec, měly byste zbystřit. Na sexuální dobrodružství není ten pravý čas.

Střelec

Milování je pro vás důležité, o tom není pochyb. Když však narazíte na člověka, který je na sexu téměř závislý, budete z toho na rozpacích. Po delší úvaze usoudíte, že s ním raději nechcete mít nic společného. Nejspíš jste totiž poprvé v životě potkaly někoho, s nímž v posteli nemusíte udržet krok.

Kozoroh

Během dne se vás dotkne snad všechno, co miláček řekne nebo udělá. S ohledem na konstelace je to celkem pochopitelné. Vaše erotické schopnosti a dovednosti naštěstí nehodnotí. Velice dobře ví, že v těchto záležitostech nemáte smysl pro humor. To, co by se vám nezamlouvalo, byste mu hned tak neodpustily.

Vodnář

Dotyčný má pocit, že vás získá jen tím, že projeví zájem, a dál už se snažit nemusí. Vůbec netuší, jak se plete. Vy byste mu sice moc rády padly kolem krku, ale jeho úlohu mu nehodláte ulehčovat. Scénář, že by vás měl v posteli dřív, než by stačil pořádně říct, že o vás stojí, nepřipadá v úvahu už vůbec.

Ryby

Milování, které rozumně odložíte na večer, bude probíhat v příjemně přátelském duchu. Může vám to být trochu líto, ale najevo byste to dávat neměly. Když si všechno srovnáte v hlavě, usoudíte, že sex bez vygradovaných vášní má vlastně také něco do sebe.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám