Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 21. 2.

Foto: Liderina, Shutterstock.com

Foto: Liderina, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za to, že se vám po náročném víkendu do ničeho nechce, se nestyďte. Odpoledne vám energie bude přibývat, což je dobře, protože ji budete večer potřebovat. Máte totiž šanci prožít něco výjimečného. Miláček si uvědomí, že vás má, vlastně musí dobývat. Dělejte drahoty, abyste se nevysílily hned na začátku, a taky ať ho náležitě motivujete. Jen to nepřežeňte, protože byste ho mohly odradit.

Článek

Beran 

Nejspíš usoudíte, že jste po celém dni utahané natolik, že o sex vlastně nestojíte. Nicméně to neznamená, že byste to měly říkat nahlas. Je docela možné, že vás v podvečer pohled na miláčka a jeho přirozená vůně vzruší natolik, že intenzivně zatoužíte po erotických hrátkách.

Býk

S láskou si problémy neděláte. Momentálně dokážete využít všechny planety, které stojí na vaší straně, abyste si posílily sebevědomí, a to jak v citové, tak erotické oblasti. Miláček si moc dobře uvědomuje, že se jeho rozhodnutí, ba ani odchodu, nebojíte. Kdybyste jen trochu chtěly, určitě se najde někdo, kdo ho ve vašem životě i v posteli rád nahradí.

Blíženci

Pocit, že se bez partnera neobejdete, je sice poněkud nepříjemný, nicméně stále intenzivnější. Pokud se rozhodnete, že si někoho najdete, všechno nasvědčuje tomu, že se vám to podaří. Problém je v tom, že si vůlí a myšlenkami můžete adepta na lásku „přitáhnout“, jenže vám to lásku ani erotický soulad automaticky nezajistí. Na tom budete muset zapracovat.

Rak

Luna se během dopoledne přesune do vašeho sektoru lásky a romantiky, což vám ale samo o sobě štěstí v lásce ani rafinovaný sex nezaručí. Zejména večer, kdy stoupá vliv kvadratury mezi Lunou a Merkurem, hrozí, že si toho s partnerem řeknete víc, než byste měli. Neriskujte, že přílišnou upřímností na delší dobu zaženete erotické jiskření.

Lev

To, že partnera milujete, ještě neznamená, že přestáváte vidět jeho chyby. Aby toho nebylo málo, nejspíš se začne dětinsky vymlouvat a naivně zdůvodňovat, proč své sliby nesplnil. Sice nic neřeknete, ale velice dobře si to zapamatujete. Budou vás tím pádem pronásledovat nemilé myšlenky, zda mu kromě sexu ještě můžete věřit.

Panna

Půjdou vám na nervy jedinci, kteří vám zkusí rozmlouvat nový vztah s tím, že rozhodně nemůže vyjít. Hádat se s nimi nehodláte. Víte, že by to stejně nemělo smysl. Bude lepší, když kategoricky ukončíte debatu vágním stylem, že počkáte a uvidíte. Zanedlouho budou muset konstatovat, že vám to spolu klape. A to vůbec netuší, jak si spolu užíváte v posteli!

Váhy 

Máte-li chuť na rychlý a poněkud drsnější sex, přání se vám splní. Stačí, když využijete kvadraturu mezi Lunou a Plutem, která vrcholí v 6.03 hodin. Všechno proběhne takovým fofrem, že dokonce stihnete všechny ranní povinnosti. Miláčkovi pro jistotu připomeňte, že jako jednorázové vybočení ze stereotypů a zpestření to bylo fajn, ale pokaždé by se vám to nelíbilo.

Štír

Když na ranní sex kvůli nedostatku času nedojde, z míry vás to nevyvede. Erotické dovádění klidně odložíte na podvečer. Při trigonu mezi Lunou a Sluncem proběhne tak, jak máte rády. Večer byste však místo milování už raději měly zavřít oči a spát. Spánkový deficit se totiž začíná negativně projevovat na vaší náladě.

Střelec

S city problémy nemáte. Zejména dopoledne je umíte dávat najevo způsobem, který odpovídá vašemu vkusu a partnera vyloženě potěší. Večer dokonce připustí, že po něčem takovém už hodně dlouho toužil. Zkuste mu tajnosnubně naznačit, že se na podobné aktivity může těšit i v dalších dnech, jelikož baví i vás.

Kozoroh

Ranní kvadratura mezi Lunou a Plutem ve vašem znamení miláčka nutí dělat věci, které jsou sice příjemné, jenže vám momentálně nevyhovují. Potíž je v tom, že na milování, jaké navrhuje či prosazuje, nemáte čas ani náladu. Jste kvůli tomu nervózní a do orgasmů sebe i jeho vlastně nutíte.

Vodnář

Nestačíte se divit, když přímo před vašima očima cizí žena začne flirtovat s vaším partnerem. Až okatě bude dávat najevo, že by proti milostnému dobrodružství nic nenamítala. Patrně neví, že patříte k sobě. O to víc budete naštvané na něho. Bude se totiž naparovat a tvářit se, že se mu dvojsmyslné narážky zamlouvají.

Ryby

Sex při Luně ve Štíru je skvělý a vy si ho dokážete parádně užít. Podmínkou ovšem je, že při něm nebudete mluvit. Kvadratura mezi Lunou a Merkurem sice vrcholí až v 23.29 hodin, ale její vliv stoupá už od časného večera. Stačí skutečně málo, vlastně jedna zbrklá poznámka, abyste se na sebe mračili.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám