Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 21. června

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Souhrou náhod se dozvíte šokující informace a díky nim přestanete o mnoha věcech ve svém životě pochybovat. Plány týkající se milostného života však měnit nemusíte, dokážete je totiž upravovat takříkajíc za pochodu. Mějte přitom oči otevřené, abyste nepromarnily slibný začátek romantické lásky. Pozor si však dávejte na příliš technicky a sportovně založené jedince, s nimi budete těžko hledat společnou řeč.

Článek

Beran

Při Luně ve Štíru to není se sexem vůbec snadné. Není vyloučené, že se buď vy, miláček, nebo dokonce oba pokusíte milování využít, až zneužít k manipulaci. Toho druhého však stejně nedostanete tam, kde byste ho chtěli mít. Velice rychle přijde na to, co se děje, a přejde do protiútoku. Důsledkem bude nejen hádka, ale i nezájem o erotické důvěrnosti, což bude náramná škoda.

Býk

V 15.59 hodin, kdy se Venuše dostává do trigonu s Neptunem, se vaše erotická představivost rozjede na plné obrátky. To, co pro zpestření vašeho sexuálního života vymyslíte, má grády. Navíc ve svém partnerovi odhalíte tu část jeho osobnosti, která na vaše nápady zareaguje vstřícně a kladně. Večer dokonce přizná, že se v poslední době skoro bál, že se do vaší ložnice vkrádá nuda. Teď se mu ulevilo, neboť jste rozptýlily jeho obavy.

Blíženci

Trigon mezi Venuší a Neptunem vám erotický život sice zpříjemní, ale zároveň zkomplikuje. Nejspíš jste si dosud myslely, že vám osud „nadělil“ jednoho partnera, kterého se budete držet, což ale najednou nehraje roli. Je docela možné, že se hned ráno objeví na scéně někdo, kdo vás zaujme natolik, že zapomenete na celý svět, včetně všech závazků. Zdravý rozum vás sice varuje, že to je chyba, ale vy ho neposloucháte.

Rak

Ohledně sexu jste v pohodě jak vy, tak miláček. Dokážete si vyjít vstříc takovým stylem, že se o něm ostatním párům může jen tiše zdát. Navíc se hned po probuzení téměř beze slov shodnete na tom, že erotické aktivity raději odložíte na večer. To, co by ráno proběhlo uspěchaně a málo romanticky, bude večer krásné, pomalé a plné vzájemných citů. Čekání se vám oběma nepochybně vyplatí.

Lev

Je potřeba, abyste své city, a zejména projevy erotického zaujetí dávaly najevo jednoznačně. Na to, abyste něco předstíraly, nemáte povahu a už vůbec na to není vhodná doba. Když mu jasně předestřete svoje představy o společné budoucnosti, nebudete mít sice prostor pro dávkování dráždivých tajemství, ale zase budete oba přesně vědět, s čím můžete nejen teď, ale i v dalších dnech a týdnech napevno počítat.

Panna

Vaše kouzlo osobnosti funguje na sto procent. Když chcete někoho okouzlit, je to poměrně snadné. Navíc počítejte s tím, že spousta lidí chce oslnit vás. Potíž je v tom, že se mezi ně řadí i zadaní muži. V takovém případě jim nesmíte ani náznakem dávat naději, že by se z jejich tokání a obletování mohl vyklubat aspoň letní románek. Čím usilovněji jim budete vysvětlovat, proč to nejde, tím víc se budou snažit vás získat.

Váhy

Luna ve Štíru se postará o to, že partner bude skoro posedlý sexem. Svoji natěšenost ale dává najevo i v situacích, kdy je vám to vyloženě proti srsti. Naštěstí ho dokážete taktně usměrnit. Dost ho to zaskočí. Skutečnost, že by vám jeho okázalý zájem mohl vadit, ho totiž vůbec nenapadlo. Možná nakonec připustí, že jste mu poskytly spoustu podnětů k zamyšlení.

Štír

Vaše libido bude kolísavé a nevyvážené. Zatímco přes den, kdy je Luna pod náročnými aspekty, po erotice ani nevzdechnete, večer se situace ustálí a vy pocítíte ty pravé touhy. Navíc se v 15.59 hodin Venuše dostává do trigonu s Neptunem, což váš sexuální život rovněž pozitivně ovlivní. Máte tedy před sebou noc, kdy se vám vůbec nebude chtít spát.

Střelec

Nic z toho, co se na obloze děje, lásce ani erotice ve vašem případě moc nepřeje. Právě proto byste měly zapřemýšlet, zda se vám do intimností vůbec chce. Když poctivě přiznáte, že byste se do nich musely nutit, výrazně se vám uleví. To, že si dáte pauzu, přivítá i partner. Nahlas to sice neřekne, ale má pocit, že si hluboký spánek celou noc opravdu zaslouží.

Kozoroh

Trigon mezi Venuší ve vašem partnerském sektoru a Neptunem ve vašem sektoru komunikace je příjemně smyslný, ale taky zrádný. Pod jeho vlivem si i tak pragmatické ženy, jakými bezpochyby jste, dokážou namlouvat leccos, co pravda není a nikdy nebyla. Navíc máte sklony prostřednictvím erotického zájmu zachraňovat někoho, kdo to vlastně vůbec nepotřebuje.

Vodnář

Při Luně ve Štíru se musíte krotit, i kdybyste nechtěly. Především si uvědomte, že máte sklony k žárlivosti, která vám může lehce přerůst přes hlavu. Miláček sice není pomstychtivý, ale po takových scénách jako ze špatného filmu by mohl svůj postoj přehodnotit. Dokonce by v něm mohl uzrát nápad, že když ho z nevěry podezíráte, tak se jí třeba jen z trucu dopustí.

Ryby

Díky trigonu mezi Venuší a Neptunem si dokážete z milostného života vybrat to nejlepší. Milování vnímáte jako velice příjemný způsob, jenž vám zprostředkuje patřičný nadhled, fyzické uvolnění i psychickou vyrovnanost. Když navrhnete, že si důvěrnosti necháte až na večer, kdy budete mít všechno hotovo, takže vás nebude honit čas, miláček vás pochválí. Velice dobře si uvědomuje, že spěch kvalitnímu sexu nepřeje.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám