Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 12. 3.

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Reklama

Ranní erotické dovádění si nenechte vzít! Všechno sice proběhne rychle, ale k oboustranné spokojenosti. Když samy sebe přesvědčíte, nebo se necháte přemluvit ospalým partnerem, abyste sex odložili na večer, už budete pod vlivem konstelací, které intimnostem zrovna nepřejí. Prakticky to znamená, že se sice můžete snažit, nicméně efekt nebude zdaleka takový, jaký byste si představovaly.

Článek

Beran 

Pokud je partner narozený ve vodních znameních, nemusíte se o nic starat. Po sexu touží a dokáže vám to dát najevo tak, abyste jeho emoce i přání sdílely. U zrozenců v ostatních znameních to bude o poznání složitější. Zejména Kozorozi mají dojem, že byste je k sexu měly přemlouvat. To, že se vám do toho nechce, berou skoro jako vadu charakteru.

Býk

Partnerovi vysvětlíte, co po něm chcete a co potřebujete. Dost ho tím překvapíte. Až večer se dozvíte, že od vás takovou rozhodnost rozhodně nečekal. Následně ale sám přizná, že mu takovým rázným přístupem imponujete. Jak poznamená, konečně má po svém boku ženu, která v životě i v sexu víc, co chce, a klidně si o to řekne.

Blíženci

Když to s miláčkem jinak nepůjde a domluva uvázne ve slepé uličce, dokážete aktivovat svoji výřečnost, a hlavně smysl pro humor tak, abyste mu dokázaly, že život je přece jen pěkný. K vašemu překvapení to přijme. Vstřícně bude reagovat i na vaše vtípky s erotickým podtextem. Konečně pochopí, že sex nemusí brát tak vážně.

Rak

Pozor si dávejte na konverzaci, kterou s miláčkem povedete v posteli. Je docela možné, že sex využije jako jeden z osvědčených způsobů, kterým vás chce přimět k něčemu, do čeho se vám ani trochu nechce. V takovém případě musíte dát jasně najevo, že se vám takové manipulace nelíbí a že ani kvůli skvělému sexu názory nezměníte.

Lev

Kdybyste si přiznaly, že převelice toužíte po erotickém dobrodružství, bylo by vám rázem lépe. Lidí, kteří by s vámi moc rádi do něčeho takového šli, je kolem vás dost. Teď je jen potřeba, abyste si vytipovaly jedince, kteří by uměli splnit vaše erotické touhy a přitom dokázali zachovat diskrétnost.

Panna

To, že chcete v milostné sféře dohnat to, na co jste dosud neměly čas a občas ani náladu, je sice pochopitelné, ale přehánět to nesmíte. Zejména se ani nepokoušejte urychlit vývoj mezilidských vztahů. Když se necháte vést spíš emocemi než chladnou hlavou, vyplatí se vám to. A když dodáte ještě kapku erotické svůdnosti, budete se divit, jak se váš život změní k lepšímu.

Váhy 

Rozhodně si nepleťte lásku se soucitem. Pokud na vás dotyčný naléhá s tím, že má těžký život, který mu můžete ulehčit jen vy, může to být pravda, ale taky vás může bohapustě citově vydírat. Právě proto byste měly o navázání erotických vztahů přemýšlet důkladněji než dosud. Kdybyste to odložily aspoň do zítřka, pár důležitých věcí si ujasníte.

Štír

Při harmonické Luně ve vodním znamení se o lásku ani o erotiku bát nemusíte. Všechno probíhá tak, abyste mohly být spokojené. Miláček sice bude nenápadně, nicméně poměrně neodbytně zvyšovat erotické nároky, ale to vám nevadí. Naopak! Představa, že ho pořád vzrušujete, se vám vyloženě líbí.

Střelec

Dejte si pozor, abyste to s projevy lásky, a zejména erotického zájmu o partnera nepřeháněly. Když mu „naordinujete“ trochu napětí a nejistoty, bude to mít vynikající efekt. Pochopí, že mu nepadnete kolem krku, jakmile vkročí do dveří, a tak se začne víc snažit. Oba si díky tomu společné chvíle parádně užijete.

Kozoroh

Partner vyrukuje s nápady na vylepšení vašeho milostného života a myslí je opravdu vážně. Vlastně vás potěší, takže novoty dokážete akceptovat bez větších námitek. Jen představa milování na netradičním místě se vám nezamlouvá, ale splníte mu jiné erotické fantazie, takže se zlobit nebude.

Vodnář

To, že miláčkovi hned po probuzení vynadáte, bude mít na váš erotický život negativní dopad celý víkend. Ještě si tedy můžete vybrat, zda ráno spolknete jízlivé připomínky, nebo mu budete celý den vysvětlovat, že jste to tak nemyslely, a žadonit, aby se už nezlobil. Nejlepší bude, když si rovnou umíníte, že vám žádná hádka nestojí za to, abyste obětovaly vztahovou a erotickou pohodu.

Ryby

Ať se rozhodnete pro jakoukoli taktiku, cestu k mužským srdcím máte otevřenou. Ve vašem případě by však bylo lepší, abyste nic nedělaly. I když se budete tvářit lhostejně, stejně zaujmete a okouzlíte snad každého, kdo se zalíbí vám. Moc se však nevysilujte, ať máte dost energie na vášnivý, i když poměrně náročný večer.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám