Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 19. 3.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Milování proběhne jinak, než jste zvyklé. Partner bude mnohem vnímavější a také se vás může průběžně vyptávat, jak se vám to a ono líbí. Neřešte, co ho k tomu vede. Bude-li chtít, řekne vám to sám. Rovnou zapomeňte na to, že byste ve svém životě nyní něco radikálně měnily. Platí to hlavně v případě, že jste oficiálně single. To, že vás někdo fyzicky vzrušuje, ještě neznamená, že bude skvělý milenec, případně osudová láska.

Článek

Beran 

Miláček vám patrně začne mluvit do života, ale tentokrát byste ho měly poslechnout. Je opravdu nejvyšší čas, abyste se naučily odmítat nabídky, které jsou moc náročné a vyžadují spoustu času. Nahlas sice bude tvrdit něco v tom smyslu, že nechce, abyste byly tak unavené, ale ve skutečnosti má strach, že vám bude chybět energie na jeho hýčkání a taky na sex.

Býk

Kvadratura mezi Venuší a Uranem nepříznivě ovlivňuje váš erotický život. Miláček má pocit, že nejste na milování naladěné tak, jak je zvyklý. Vy zase máte dojem, že by vás mohl svádět s větším nasazením. Naštěstí je šance, že napjatá atmosféra večer povolí a vy si jeden druhého náležitě užijete.

Blíženci

Při Luně ve Vahách s láskou problémy nenastanou, ani kdybyste dělaly jednu hloupost za druhou. Na miláčka se totiž dokážete napojit tak, že jeho potřeby a přání vnímáte nejen srdcem a rozumem, ale doslova celým tělem. Když vám řekne, že na něho působíte skoro zázračně, vůbec si nevymýšlí.

Rak

Sex vnímáte jako velice příjemnou aktivitu. Potíž je v tom, že vám ubírá čas na to, co druzí považují za nutné a důležité. Kdybyste se však nad sebou, svým životem a partnerskými vztahy zamyslely důkladně, pochopíte, že celou záležitost vnímáte špatně. Nic důležitějšího než sex přece není, ať si ostatní myslí, co chtějí.

Lev

Při Luně ve vašem sektoru komunikace musíte mluvit, i když se vám do toho nechce. Vy sice můžete mít pocit, že miláčkovi přece musí být jasné, že ho milujete, ale pro něho to zdaleka není tak jednoduché. Zkuste se hned ráno překonat a u snídaně ho za něco pochvalte. Vytvoříte příjemnou atmosféru, která vás bude provázet až do večera.

Panna

To, že miláčkovi věříte, je naprosto normální. Měly byste si však dávat pozor, abyste to s velkorysostí nepřeháněly. Jakmile bud tvrdit něco, o čem máte vážné pochybnosti, odložte ohleduplnost a začněte pátrat po pravdě. Nahlas mu to sice neříkáte, nicméně je pro vás nepřijatelné, abyste měly vztah s člověkem, který vám lže.

Váhy 

Při krásně a harmonicky aspektované Luně ve svém znamení si nemáte nač stěžovat. Miláček se chová vzorně a vy si jeho vstřícnost vyloženě užíváte. Na lásku a erotiku však hovor samy nezavádějte. Když v tomto směru přenecháte aktivitu jemu, předvede se v tom nejlepším světle. Svou vynalézavostí vás mile překvapí.

Štír

Nového partnera byste měly „vyzkoušet“, abyste nebyly zklamané. Především musíte zjistit, zda je schopný akceptovat vaše požadavky, které máte na člověka po svém boku. Rovněž si ověřte, zda si vyhovíte v posteli. Když ho dopředu taktně upozorníte, že se hned tak s něčím nespokojíte, bude to fér a velice rozumné.

Střelec

Venuše, která je spolu s Marsem ve vašem sektoru komunikace, citové i vyloženě erotické záležitosti usnadňuje. To, co chcete, dokážete miláčkovi sdělit tak, aby mu došlo, že jste odhalily jeho nejskrytější fantazie, za které se skutečně nemusí stydět. Pak si budete svá přání vzájemně plnit jedno po druhém.

Kozoroh

Zájem, který projevujete o velice přitažlivého jedince, neumíte dostatečně maskovat. Všimne si toho i člověk, který jindy podobným záležitostem nevěnuje pozornost. Hlavně se snažte, aby to nezpozoroval váš stálý partner. Máte-li nakročeno k erotickému dobrodružství, vězte, že následky můžou být nedozírné.

Vodnář

Problémy, které jste v lásce dosud měly, se najednou vyřeší lehce a bez průtahů. S miláčkem najdete společnou řeč i v oblasti, ve které jste se totálně míjeli. Kdybyste ale chtěly mít jistotu, že se opravdu domluvíte, zaveďte na dané téma řeč v posteli. Po milování odsouhlasí všechno, co jen chcete.

Ryby

Při Luně ve Vahách sice víte, že k vám partner cítí intenzivní lásku. Zádrhel je v tom, že ji nedává najevo způsobem, který se vám zamlouvá. Kdybyste mu v tomto ohledu poskytly náležité „školení“, o co vám jde, rychle pochopí a postará se, abyste byly spokojené.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám