Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 5. 3.

Foto: Iuliia Fadeeva, Shutterstock.com

Foto: Iuliia Fadeeva, Shutterstock.com

Reklama

Cesta za sny je mnohem složitější, než vám dosud připadala. Ve vlastním zájmu se snažte nepoletovat v oblacích, ale soustřeďte se na to, na co si můžete takříkajíc sáhnout. Pozornost tedy věnujte spíš záležitostem, kterým se partner programově vyhýbá, než tomu, o čem neustále řeční. Právě ony citlivé skutečnosti můžou určovat další podobu vašeho vztahu, stejně tak intenzitu erotických prožitků.

Článek

Beran 

S láskou nemáte problémy. Venuše je sice v Kozorohu, ale přesto na vás působí příznivě. Mezi vámi a miláčkem je všechno v pořádku, takže můžete být spokojené. Váš vztah je stabilní a víte, že se o sebe můžete opřít a vzájemně se podpoříte. Sex vnímáte jako další plus, jako pověstnou třešničku na dortu.

Býk

Na vylepšování vztahu byste sice rády zapracovaly, ale příliš se vám to nedaří. Miláček má pocit, že žijete téměř ideálně, takže o žádných změnách nechce ani slyšet. Kdybyste s ním však začaly mluvit o vylepšeních v sexu, bude okamžitě pro. V této oblasti mu novoty vůbec nevadí, naopak je aktivně vyhledává.

Blíženci

Zejména večer, kdy se Luna dostává do sextilu s Merkurem, si dokážete o sexu s miláčkem krásně povídat. Když budete jen trochu chtít, můžete si vytvořit vlastní důvěrný slovník, jemuž budete rozumět jen vy dva. Pak se můžete o sexu bavit i ve společnosti jiných, aniž by tušili, o co jde.

Rak

Kdybyste si chtěly zahrát na dominu, máte šanci. Zvlášť partnery z ohnivých a vzdušných znamení tímto nápadem přímo nadchnete. Dost možná se dozvíte, že si podobné zpestření už dlouho přáli, ale nevěděli, jak vás o to požádat. Vy zase pochopíte, že vaše erotické touhy a fantazie mají víc podob, než jste si dosud myslely.

Lev

Budete mnohem náročnější než obyčejně. Chcete a potřebujete partnera, který je nejen vášnivý milenec, ale i kamarád, opora a životní inspirace. Naštěstí máte vedle sebe člověka, který vaše požadavky zná a respektuje. Navíc se vynasnaží, aby pro vás udělal všechno, co se jen dá. A když se do toho pustí, zjistíte, že se v běžném životě i sexu dá udělat opravdu hodně.

Panna

Člověk, jehož okolí vnímá jako přitažlivého sympaťáka, vás paradoxně vůbec nezaujme. Ještě zajímavější to začne být v momentě, kdy zjistíte, že jste vy naopak upoutaly jeho. Ostatní se diví, že ho nechcete. Vy jim marně vysvětlujete, že nemůžete mít zájem o někoho, kdo vás nevzrušuje a jehož pohledy s vámi nic nedělají.

Váhy 

Když miláček začne málem se slzami v očích vyprávět o svých bývalých láskách, spolehlivě vás naštve. K tomu, že byste mu stejně rozněžněle začaly vyprávět o svých bývalých milencích, se však nesnižujte. Když ho necháte mluvit a nebudete se na nic vyptávat, jeho řečnění spolehlivě zarazíte. A když budete mít štěstí, třeba pochopí, proč se vám to nelíbilo.

Štír

Neposlouchejte řeči, že je váš partner sobec, který hledí jen na sebe. Jako egoista se může jevit lidem, kteří vás dva pořádně neznají. Váš vztah funguje naprosto báječně. V běžném životě, ale zejména v sexu dbá na to, aby vám s ním bylo dobře. Vy musíte konstatovat, že se mu to daří.

Střelec

Přestože to vypadá, že přemíra nejrůznějších úkolů a aktivit vám zabere každou volnou chvilku, na sex si čas vždycky najdete. Nepůjde sice o rafinované milování s vynalézavou předehrou, ale to nevadí. Intenzivní rychlovka vám bude stačit.

Kozoroh

O lásce mluvit nebudete, protože to nepotřebujete. Když se na miláčka podíváte, bude mu naprosto jasné, že ho chcete, a to nejlépe teď hned. Naštěstí budete mít dost příležitostí k tomu, abyste si dokázali, že se máte rádi. Díky sexu získáte psychickou vyrovnanost, což je další plus.

Vodnář

Je potřeba, abyste se na sexu s miláčkem domluvili stejně věcně, jako plánujete všechny ostatní aktivity. Ideální bude, když dětem zajistíte hlídání a uděláte si romantický večer jen ve dvou. Háček může být v tom, abyste po náročném týdnu neusnuli dřív, než dojde na něžnosti.

Ryby

Při Luně v Beranu sice sex vypadá jinak, než si představujete, ale to vůbec není na škodu. Miláček se totiž rozhodne, že váš erotický život zpestří, a vy musíte přiznat, že se mu to daří. Milování třeba na pračce nebo na kuchyňském stole jste už hodně dlouho nezažily.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám