Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 23. 2.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Měly byste si vybrat, zda se pokusíte srovnat své chaotické city, nebo se pustíte do řešení praktických záležitostí. Dělat obojí najednou není dobrý nápad. Aby toho nebylo málo, miláček vás zaskočí svými nápady. Nejdřív budete překvapené, pak vyděšené. Podle jiskřiček v jeho očích nakonec pochopíte, že si z vás jen utahuje, a tetelí se radostí, že jste mu naletěly. V podobně rozmarném stylu proběhne i odpolední mazlení a noční sex.

Článek

Beran 

Ve jménu kvalitního sexu se musíte naučit odlišovat vize od skutečnosti. Platí to zejména večer. Když miláček projeví touhu, že se vám bude dvořit jako víle, měly byste mu to umožnit. Může vám to sice připadat legrační, ale najevo to nedávejte. Do značné míry za jeho naladění na pohádkové hrátky může sextil mezi Marsem a Neptunem.

Býk

Sextil mezi Marsem a Neptunem vám garantuje erotickou energii ve velkém stylu. Pod jeho vlivem však nebudete fungovat jako sopka, nýbrž jako příjemný oheň, který hřeje, ale nepálí. Až se Slunce v 23.34 hodin dostane do kvadratury s Lunou, dávejte si pozor, abyste to s erotickými požadavky na miláčka nepřehnaly. Nahlas by sice nic neřekl, ale mohl by mít pocit, že ho do výkonů nutíte.

Blíženci

Jakmile si uvědomíte, že se pro vás sex stává nudnou povinností, je potřeba, abyste s tím okamžitě něco udělaly. Nápady, které vám večer přihraje sextil mezi Marsem a Neptunem, jsou účinné, a navíc naprosto jednoduché. Vyzkoušejte a uvidíte, že se situace rychle obrátí k lepšímu.

Rak

Díky sextilu mezi Marsem ve svém partnerském sektoru a Neptunem dokážete zejména ráno a dopoledne v milostných sférách téměř nemožné. I z člověka, který měl dosud pocit, že jsou důležitější věci než sex, dokážete vytvořit skvělého partnera a ještě lepšího milence. Na to, co v posteli potřebujete, se ptát nemusí. Po vašem „praktickém zasvěcení“ to pochopí moc dobře.

Lev

Milování si musíte dobře načasovat. Když využijete časné odpoledne, kdy je Luna už ve vašem sektoru lásky a romantiky, ale ještě neuzavírá kvadraturu se Sluncem, máte se nač těšit. Později už postelové hrátky nebudou tak nápadité. Navíc budou hodně uspěchané, takže ani jeden nebude blahem bez sebe.

Panna

Při sextilu mezi Marsem ve svém sektoru romantiky a Neptunem v sektoru partnerském dokážete zázraky. Pokud budete chtít, dostanete do postele každého, kdo vás alespoň trochu zaujme. Předem byste však měly mít jasno v tom, jakou úlohu mu ve svém životě přisoudíte zítra a třeba za týden.

Váhy 

Rozum vás nabádá, že byste z dobrých důvodů měly milovat někoho, k němuž ovšem vůbec nic necítíte. Snaha se sice cení, ale počítejte s tím, že to nevyjde. Když si představíte dny, večery, a hlavně noci, které byste s dotyčným musely strávit, dojde vám, že to nedáte.

Štír

Trigon mezi Lunou a Neptunem vrcholí v 1.02 hodin a sextil mezi Lunou a Plutem v 10.25 hodin, což prakticky znamená, že vás pohltí erotické touhy. Rovněž dostanete šanci k jejich okamžitému uskutečnění. Pod vlivem hvězdných energií se dokážete na partnera naladit tak, aby si uvědomil, že lepší milenku si nemohl přát.

Střelec

Sex ve vašem případě zafunguje jako nejlepší relaxační prostředek, který si navzájem můžete dopřát. Ranní milování ve vašem případě zabere jako účinný doping, večerní zase můžete vnímat jako příjemné zakončení dne, tak trochu jako „ukolébavku“. Každopádně vám zajistí skvělou náladu a radost ze života.

Kozoroh

Při ranní Luně ve Štíru a posilování energie sextilu mezi Marsem a Neptunem půjde všechno jako po másle. Dokonce usoudíte, že do práce klidně můžete vyrazit bez snídaně a perfektního nalíčení, ale bez sexu si start do nového dne představit nedokážete. Váš postoj sdílí i partner, což je další plus.

Vodnář

Nemusíte se obávat, že vaše představy ohledně erotiky narazí na okolnosti. Dopadne to naprosto skvěle. Realita totiž bude ještě krásnější a vzruší vás víc než smyslné sny. Ostatně fantazii záměrně držíte na uzdě, abyste se ve skutečném světě parádně rozšouply, jelikož zjistíte, že to miláček uvítá.

Ryby

Kamarádky, které si stěžují na partnery, neberte vážně. Můžou na ně sice nadávat a nahlas povykovat, že to s nimi dál nevydrží, ale skutečnost je jiná. Hlavně se do toho nemíchejte a soustřeďte se na vlastní milostný život. Máte-li v úmyslu začít si něco s bývalým partnerem své známé, ruce pryč! Z toho koukají akorát potíže.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám