Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 15. 3.

Foto: Svitlana Sokolova, Shutterstock.com

Foto: Svitlana Sokolova, Shutterstock.com

Reklama

Do vašeho života se jakoby obloukem vrátí někdo, na koho jste sázely, jenže to nevyšlo. Nejspíš bude mít plnou pusu slibů, že tentokrát udělá, co vám na očích uvidí. Jste-li single, můžete mu dát šanci, ale fungující vztah byste kvůli němu ohrozit neměly. Navíc jakýsi vnitřní radar vašeho stálého partnera upozorní, že se něco děje, takže se bude chovat jako ztělesnění dokonalosti. Večerní vášnivý sex bude přirozeným vyústěním hýčkání během dne. Obojí si užívejte a nic neřešte.

Článek

Beran 

Ve vztahu nenastanou komplikace. Zejména večer, kdy konečně vyvane vliv opozice mezi Lunou a Saturnem, která od poledne všechno zpomaluje, budete při chuti tak, že svojí náruživostí strhnete k erotickým hrátkám i dosud laxního partnera. Dokonce vám ve slabé chvilce pošeptá, že sex s vámi byl ten nejlepší způsob, jak se zbavil starostí.

Býk

Když vás miláček nabádá, abyste ve vztahu nic neměnily, ale nechaly všechno tak, jak to je, měly byste ho poslechnout. Zejména ráno to však pro vás nebude snadné. Máte utkvělou představu, že je na vás jako med jen proto, že si nárokuje večerní sex. Může to být sice pravda, ale k výčitkám a jízlivým poznámkám vás to přesto neopravňuje.

Blíženci

Luna ve Lvu ve vašem případě přeje i hodně odvážným sexuálním praktikám. Pokud usoudíte, že by na to miláček mohl slyšet, bez obav z jeho reakce mu novoty navrhněte. Zpočátku se může trochu zdráhat, ale to neberte vážně. Vy mu přece dokážete vysvětlit, že je hloupost, aby sobě i vám odpíral radosti, které vám milování velice zpříjemní.

Rak

I když si to samy sobě jen těžko přiznáváte, sex je pro vás opravdu důležitý. Momentálně vám nejde ani tak o romantickou lásku, spíš se potřebujete příjemným způsobem uvolnit, vybít přebytečnou energii a taky si dodat sebevědomí. Naštěstí máte partnera, který to všechno dokáže zajistit. Už po večerním mazlení vám bude moc dobře a to vás ještě čeká vzrušující noc.

Lev

Při Luně ve vašem znamení sex patří k činnostem, které si umíte a dokážete maximálně vychutnat. Jen pro jistotu nenápadně zapracujte na tom, abyste miláčka upozornily na to, že erotika je to nejlepší, čím se společně můžete zabývat. Pokud se vám to podaří, budete se celý den natěšeně usmívat a večer si parádně užijete.

Panna

Člověk, který tvrdí, že je do vás až po uši zamilovaný, se velice hezky poslouchá. Přesto, nebo právě proto k němu musíte přistupovat opatrně a zapojit zdravý rozum. Zpočátku by bylo dobré, abyste si oba ujasnili, co vlastně považujete za lásku a co od ní očekáváte. Sex vyřeší hodně, ovšem emocionální soulad a porozumění vám nezaručí.

Váhy 

Uvědomíte si, že s některými jedinci si můžete parádně užívat sex, ale mimo postel si vlastně nemáte co říct. Nicméně se může stát, že si i s někým takovým začnete docela obyčejně povídat a zjistíte, že vlastně vůbec není marný. Pak je pouze na vás, zda mu dáte šanci, nebo veškeré snažení předem vzdáte.

Štír

Dostanete se do nálady, kdy samy sobě nerozumíte. Ať miláček udělá cokoli, stejně se vám nezavděčí. Když vám milování navrhne, vytknete mu, že myslí jen na vlastní tělesné potěšení. Pokud vám erotické radovánky nenabídne, začnete mu vyčítat, že si vás nevšímá, nebo je vám nevěrný. Kdybyste si odpustily veškeré komentáře, u vás doma zase bude hezky.

Střelec

Při Luně ve Lvu obvykle v citech a ve vztazích projevujete víc velkorysosti, než je moudré. Pro miláčka jste ochotné hledat omluvu i v případech, kdy si to vůbec nezaslouží. Vy se však jinak chovat neumíte a nechcete. Možná byste mohly a měly trochu přitvrdit. Jinak si vůbec neuvědomí, co ve vás v životě i v posteli má.

Kozoroh

Sex vás bude bavit jako už dlouho ne. Navíc v posteli dokážete kromě erotického dovádění probrat i spoustu praktických záležitostí. Miláčka sice udiví váš realistický přístup, ale nakonec usoudí, že vyřešit pár věcí v uvolněné atmosféře po vydařeném milování je vlastně lepší, než se kvůli nim pohádat v obýváku.

Vodnář

Kombinace Luny ve vašem partnerském sektoru a Saturnu ve vašem znamení obvykle lásce moc nepřeje. Ve vašem případě to však funguje jinak. Díky planetární přízni se dokážete na miláčka napojit tak, aby pocítil, že je pro vás tím nejdůležitějším člověkem na světě. Ani omylem ho nenapadne, že byste si z něho mohly dělat legrácky, což opravdu nemáte v úmyslu.

Ryby

Luna ve Lvu se vám o erotické štěstí bohužel nepostará. Pokaždé si najdete něco, co je údajně důležitější a co vyžaduje, abyste tomu přednostně věnovaly pozornost i zaujetí. Naštěstí máte partnera, který vás tímto stylem uvažovat i konat nenechá. Láskyplně vám vysvětlí, že váš duševní rozkol způsobuje právě nedostatek sexu, a prakticky to začne napravovat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám