Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 22. 2.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejspíš stojíte na životní křižovatce. Postupně vám spousta věcí začne docházet, ale mezitím už vykročíte kupředu a zpátky se vám nebude chtít. Platí to zejména v případě, že vás partner přehnaně ochraňuje a vlastně vás „dusí láskou“. Zkuste mu ukázat, že jste schopné a dokážete si poradit, a to třeba tím, že vyřešíte praktický problém a projeví víc erotické iniciativy.

Článek

Beran 

Novou lásku můžete prožít teprve tehdy, až definitivně vyřešíte starý, či stávající vztah. Dostanete k tomu hned několik příležitostí. Zvlášť dopoledne si zakažte nostalgicky vzpomínat na to krásné, co jste spolu zažili. Hlavně byste si neměly promítat vrcholné „postelové“ scény. Z mysli naopak vydolujte to, co vám vadí čím dál víc a co vás utvrdí v tom, že si další šanci už prostě nezaslouží.

Býk

Když vám miláček dává najevo, že si se vším poradí a že by dokázal žít i sám, neberte to vážně. Dělá to jen proto, abyste ho začaly ujišťovat, že ho milujete a že patříte k sobě. Kdybyste zlomyslně přistoupily na jeho hru a nechaly ho dál filozofovat v tomto duchu, záhy otočí, bude vám vyznávat lásku a v posteli dokazovat, že jste si souzení.

Blíženci

S projevy bezbřehé lásky to nepřehánějte. Měly byste si uvědomit, že váš partner je mnohem spokojenější, když o vás může usilovat. Když mu dáte najevo, že se mu to podařilo a že se na společný večer ve dvou opravdu těšíte, bude vrnět blahem a předvede se jako pozorný, něžný milenec.

Rak

Úvahy o tom, zda se k sobě s partnerem hodíte, jsou jen zbytečná ztráta času. Jelikož máte pragmatický postoj i ke vztahům, uvědomíte si, že ho milujete a chcete, a proto s ním prostě vyjít musíte. Dnes to naštěstí nebude těžké. Zejména večer, kdy se Luna dostává do sextilu nejdřív s Venuší a následně s Marsem, si opět potvrdíte, že sex s ním je opravdu prvotřídní. Zbytek se poddá.

Lev

Pozor si dávejte zejména kolem 17.54 hodin. Luna ze žárlivého Štíra se dostává do kvadratury se Saturnem ve vašem partnerském sektoru. Není divu, že miláček slyší trávu růst a hledá důkazy vašeho úletu snad ve všem, co jste řekly či udělaly. Jindy by vám to možná lichotilo, ale dnes hrozí, že se naštvete. Nad večerním sexem se tedy vznáší veliký otazník.

Panna

Práce, povinností a všelijakého zařizování máte tolik, že vám na myšlenky o partnerovi a erotice nezbývá čas. Ke změně dojde až večer. Ve 22.56 hodin se totiž Luna dostane do sextilu s Venuší a vy zjistíte, že se vám vůbec nechce spát. Až se Měsíc přesně o půlnoci dostane do sextilu s Marsem, uvědomíte si, že spánek je to poslední, na co myslíte a co vás láká.

Váhy 

S nově poznanými muži, kteří o vás projeví zájem, se rozhodně nebavte o svých majetkových poměrech. Opravdu se nemusíte chlubit, co všechno máte a co vám ještě třeba prarodiče slíbili. Když se v tomto ohledu budete vyjadřovat neurčitě a mlhavě, bude to lepší. Pro vás oba a případný vztah je důležitější, abyste zjistili, jaké priority v lásce a sexu vyznáváte.

Štír

Sex si parádně užijete teprve večer. Využijete tak stoupající energii sextilu mezi Lunou a Venuší, který se uzavře v 22.56 hodin. Pod tímto vlivem se s miláčkem domluvíte na erotických hrátkách, na které jindy ve všední den nemíváte čas ani náladu. Tentokrát však usoudíte, že tak výjimečné rozpoložení a natěšenost nesmíte promarnit.

Střelec

To, že o někom sníte, ještě neznamená, že vaše nádherné erotické představy dokáže splnit i v reálu. Kdybyste ho však takovému testu chtěly podrobit, můžete to zkusit. Zejména dopoledne na první dobrou zjistíte, zda se o něho máte zajímat dál, nebo bude lepší, když se porozhlédnete po někom jiném.

Kozoroh

Především byste si měly přiznat, že láska je pro vaši celkovou spokojenost podstatně důležitější, než jste si dosud myslely. Naštěstí v tomto směru nestrádáte, protože vás upřímnými city zahrnují členové rodiny i kamarádi. Zásluhou miláčkova umění si nemůžete stěžovat ani na sex, což je další plus.

Vodnář

O svých erotických zkušenostech raději nemluvte. Zvědavých lidí je kolem vás hodně, ale nikde není psáno, že jim na všetečné otázky musíte odpovídat. Zkuste nasadit tajemný výraz, kterým dáte najevo, že byste sice měly o čem vyprávět, ale z dobrých důvodů si všechno necháváte pro sebe. Tento postoj vám přidá na erotické přitažlivosti, což vůbec není k zahození.

Ryby

Při Luně ve vodním znamení žádné další erotické podněty nepotřebujete a nevyžadujete. V tomto ohledu jste naprosto spokojené s tím, co máte. Miláčka navíc dokážete svádět tak efektivně, že v posteli překonává sám sebe. Když vám obdivně špitne do ouška, že s ním děláte divy, vůbec si nevymýšlí.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám