Hlavní obsah

Horoskop na celý týden: Čeká vás ohnivý úplněk v Beranu

Foto: Profimedia

Jaký bude váš týden od 10. října? Prozradíme vám toFoto: Profimedia

Reklama

Je před vámi poklidný, harmonický pracovní týden. Budete se totiž snažit vycházet s ostatními po dobrém. Občas raději použijete chytré výmluvy nebo milosrdné lži, jen abyste se nemuseli hádat.

Článek

Na pošmourný říjen to zní slibně, jenže se ve vás bude hromadit adrenalin, zejména v ohnivých a zemských znameních. Kolik ho v sobě nastřádáte, to odhalí nedělní úplněk. Pokud od pondělí do pátku zkreslíte byť maličkost, během víkendu to nebudete mít lehké. Pod vlivem nerudné a podrážděné Luny v Beranu si druzí nebudou brát servítky!

Beran (21. 3.–21. 4.)

Z oponentů si dokážete udělat spojence, a pokud podnikáte, dokonce získáte mecenáše pro další projekty. Přesto nebudete spokojení. Začne vás totiž pomlouvat člověk, který vás přitom svými planými sliby dostal v minulosti do potíží. Vyřiďte si s ním účty až příští týden. V neděli totiž s pomocí příbuzných vymyslíte strategii, jak mu jednou provždy zavřete pusu.

Býk (22. 4.–21. 5.)

I když jste ve stávajícím zaměstnání spokojení, vyrojí se lákavé nabídky. Žádnou neodmítejte, prostě si nechte otevřená zadní vrátka. Během víkendu se patrně dozvíte zásadní informaci, kterou před vámi nadřízení zatajili, proto možná začnete sepisovat životopis. Rozhodnete se podat výpověď dřív, než firma, kde pracujete, zkrachuje.

Foto: Profimedia

Jak to máte se spokojeností v práci? Je možné, že se objeví zajímavé nabídky, zejména pro BýkyFoto: Profimedia

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Příležitost veřejně se angažovat a vyhoupnout se ve společenském žebříčku vás určitě nadchne. Když přikývnete, od počátku se snažte udělat si čas na rodinu a přátele. Začnou se na vás totiž lepit pochlebovači, kteří budou chtít vaším prostřednictvím něco získat. Jakmile ale budete během víkendu potřebovat podporu, otočí se k vám zády.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Máte-li odrostlé děti, patrně si mnohokrát řeknete, že jste skvělí rodiče. Dokážou diskutovat o vážných tématech, své názory tak bravurně vysvětlí a obhájí, že se na některé věci zadíváte z jiného úhlu. Během víkendu se vyhýbejte návštěvě člověka, se kterým jste propojení pracovně. Vtáhl by vás do svého rodinného sporu a nakonec by konstatoval, že jste hádku rozpoutali vy!

Lev (22. 7.–22. 8.)

Máte-li nějaký zlozvyk, někdo vás na něj upozorní tak netaktně, že s tím z minuty na minutu skoncujete. Na dotyčného se ale nenaštvete, až do pátku totiž dokážete zachovat klid v každé situaci. O to se budete snažit i během víkendu, jenže marně, což ale bude ve finále dobře. Do krve se nejspíš pohádáte jen s hulvátem, který si nezaslouží nic jiného než striktně poslat k šípku.

Foto: Profimedia

Pokud se Lvi dostanou do hádky, tak jedině s někým agresivním, kdo zaútočí na něFoto: Profimedia

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nejspíš se pustíte do menší rekonstrukce bytu či renovace nábytku, ale najdete si čas i na zábavu nebo sport. Skvělé bude, že vše budete podnikat se svojí drahou polovičkou. To vás velmi sblíží a budete silná dvojka. Projeví se to také v erotických hrátkách ke konci týdne. Během víkendu prožijete jednu z nejvášnivějších nocí tohoto roku!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jste-li pracovně vytížení natolik, že vám na domácí povinnosti nezbývá čas, patrně si najmete hospodyni nebo zahradníka. Díky tomu se přestanete stresovat, že váš byt či dům není jako ze škatulky. Žijete-li ve volném vztahu, víkend vnímejte jako pomyslnou životní křižovatku. Konečně se rozhodnete, zda partnerství legalizujete, nebo si každý půjdete vlastní cestou.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Budete se věnovat rodině, prostě nejspokojenější budete doma mezi svými nejbližšími. Jestli jste ale nezadaní, měli byste vytrčit nos z bytu. Vše naznačuje zamilování, které vás dokonale vyléčí z minulých zklamání. Ve víkendových dnech se snažte neprostydnout, jinak vám v neděli naprosto nečekaně stoupne teplota, rozbolí vás hlava a patrně i pozlobí ledviny.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

S nadřízenými si začnete notovat. Když si budete jistí, že nemají pravdu, klidně se s nimi budete dohadovat a oni vaši upřímnost ocení. Naopak zpřetrháte vazby s jedním známým. Bude vám tvrdit, že je zaneprázdněný, a přitom ho zahlédnete vysedávat v kavárně. Kvůli jeho neupřímnosti se zatvrdíte a od neděle si na něho zase vy neuděláte čas.

Foto: Profimedia

Střelcům se podaří urovnat vztahy s nadřízenýmiFoto: Profimedia

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nepodceňujte žádné setkání ani rozhovor, protože se budete jakoby náhodou potkávat vesměs s lidmi, kteří vám můžou být profesně nebo v podnikání užiteční. Během víkendu počítač ani nezapínejte, prostě hoďte za hlavu pracovní povinnosti a věnujte se blízkým i návštěvám. V sobotu by váš nezájem rodina ustála, ale v neděli už by byl oheň na střeše!

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Možnost zvýšit si příjmy dostanete v první polovině týdne. Zřejmě se vám naskytne brigáda, nebo vás stávající zaměstnavatel pověří zakázkou nad rámec vašich běžných povinností. Přes víkend neprovádějte v bytě ani na zahradě větší úpravy, pokud na ně nemáte povolení. Patrně byste rušili sousedy natolik, že by na vás poštvali úřady!

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Zapojujte se do společenských akcí v okolí bydliště, neměli byste opomíjet ani internetové diskuse. Touto formou se totiž seznámíte s partičkou lidí, kteří budou mít stejný koníček jako vy, a postarají se, abyste se během dlouhých podzimních večerů nenudili. Během víkendu se snažte nezadlužit, jinak budete mít další půlrok pořád hluboko do kapsy!

Jak horoskop předesílá, o víkendu nebude nouze o hádky. Nevadí, důležitější je zase se hezky usmířit. Umíte to?

Reklama

Načítám