Hlavní obsah

Horoskop na týden: Poslední dny roku slibují hodně zábavy i vzrušení!

Foto: AnastasiiaS, Shutterstock.com

Tak tenhle týden bude podle hvězd stát konečně za to!Foto: AnastasiiaS, Shutterstock.com

Reklama

Budete mít skvělou náladu! Na obloze totiž nastane jeden z nejlepších astrologických aspektů, trigon Venuše s Jupiterem. Tahle dvojka ve vzdušných znameních dokáže, že se i škarohlídi budou bavit.

Článek

Na výjimečné konstelace bude poslední týden roku vskutku bohatý. Ve čtvrtek nastane novoluní a na Silvestra se ve znamení Ryb obejme Mars s mystickým Neptunem. Takže se dá předpokládat, že šampaňské poteče proudem, a přestože nejste zvyklí ponocovat, tentokrát si vítání Nového roku parádně užijete. Pokud se přece jen hned po přípitku rozhodnete jít do hajan, oči stejně nezamhouříte, protože lidé na ulicích budou řádit až do rána.

Beran (21. 3.–21. 4.)

Neminou vás menší poruchy v domácnosti, ale jste rození bojovníci, takže vás to do kolen nedostane. Kolem čtvrtka vás patrně trnutí zubu přinutí zajít k lékaři, naštěstí bude zákrok bezbolestný. Na Silvestra se kroťte, jinak se na Nový rok budete ptát své drahé polovičky, co jste vyváděli. Prostě budete mít okno.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Po svátcích budete na úřadech řešit problém, který zavinil byrokratický šiml. Uprostřed týdne vás začne otravovat člověk, který vám v minulosti nadělal potíže. Odpálkujte ho, protože by se mohla opakovat stejná situace. Nový rok přivítáte na ulici s přáteli, někteří pak narychlo odjedou slavit na hory.

Foto: Victoria_Fox, Shutterstock.com

Býci najdou dost síly odpálkovat otrapyFoto: Victoria_Fox, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Jediným problémem bude vaše fantazie, jelikož se nebudete chtít vrátit do reality všedních dní. Možná si proto vezmete dovolenou, ale nebudete ji trávit s přáteli, nýbrž s partnerem a dětmi. Stejné to bude i během silvestrovské oslavy. První den nového roku si dopřejete hodně adrenalinový zážitek na sněhu či ledě.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Díky vrozené starostlivosti se budete snažit vše velice pečlivě naplánovat. Pokud ale nenecháte věcem volný průběh, nemine vás stres. Naštěstí vás známí zapojí do příprav silvestrovské a novoroční oslavy. Tím se odreagujete a konečně si uvědomíte, že poslední dny roku nejsou jenom povinnosti, ale také zábava!

Lev (22. 7.–22. 8.)

Zkraje týdne zvedejte telefony pouze příbuzným. Katastrofickými vizemi by vás totiž jeden kolega připravil o dobrou náladu. Ve druhé polovině týdne vás budou budit tak živé a barvité sny, že nakouknete do literatury o mysticismu. Dokonce je možné, že tajně uspořádáte spiritistickou seanci.

Foto: Dragana Gordic, Shutterstock.com

Lev se ponoří do světa tajemnaFoto: Dragana Gordic, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Návrat bývalé lásky vás patrně šokuje. Jste-li nezadaní, vše ukazuje na znovuobnovení vztahu. Druhou polovinu týdne doslova protancujete a stejné to bude i na Silvestra. Hýření a ponocování vám ale prospěje, projednou budete unavení ze zábavy a nikoli jako obvykle z práce.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Neshody se dají předpokládat zkraje týdne ve vaší rodině. Nic nevyslechnete do konce, slova druhých si vysvětlíte ve svůj neprospěch a začnete se čertit. Kolem čtvrtka zkontrolujte domácí elektrospotřebiče, jinak je možné, že si kvůli nefunkční troubě budete muset objednat novoroční oběd v restauraci.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Podaří se vám obnovit kontakty s příbuznými, kteří s vámi roky nemluví. Nezaměstnaní zase najdou práci. Podnikáte-li, oslovte obchodníky, s nimiž jste spolupracovali v minulosti, odezva bude kladná! Na Silvestra díky tomu budete řádit jako utržení ze řetězu, protože se nebudete bát budoucnosti.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V podstatě banální úraz někoho z rodiny s vámi pořádně otřese a zřejmě si sáhnete do svědomí. Tato událost vám totiž připomene, že jsou pro vás blízcí nenahraditelní. Oproti jiným rokům budete svátky i Silvestr slavit doma s rodiči a seniory, na přátele z mokré čtvrti si ani nevzpomenete.

Foto: Halfpoint, Shutterstock.com

Střelci dají před kamarády přednost rodiněFoto: Halfpoint, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Budete se snažit dodržet všechny termíny domluvených návštěv skoro na minutu, jenže z toho začnete být vystresovaní. Počasí ale neporučíte, a tak vás pravidelně zdrží náledí či sněžení. Ve druhé polovině týdne se konečně uvolníte, a pokud jste s někým na kordy, během Silvestra se mu omluvíte.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Spousta lidí vás během svátků zklame, protože nedorazí na návštěvu, ale z toho si nedělejte těžkou hlavu. Klid a soukromí vám prospějí, protože nutně potřebujete dobít baterky. Načerpaná energie se vám bude hodit, patrně se totiž rozhodnete rozloučit se starým rokem netradičně, například v pivních lázních.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Jakmile na palubní desce začne blikat nějaká kontrolka, hned zastavte! Jinak nelze vyloučit, že se zadře motor nebo selžou brzdy. I přes případné problémy s autem se budete cítit skvěle a na Silvestra se seznámíte se spoustou nových lidí. Mezi nimi bude i žena, která vás v novém roce popostrčí v kariéře.

Nepodceňujte čtvrteční novoluní! Dohlížet na něj bude hvězda Facies, která vám umožní nakouknout do nejtemnějších zákoutí mysli. Pomyslně vás přinutí vyložit karty na stůl a zamyslet se, zda má váš život nějaký směr. Pokud ne, poradí vám, kde i na vás čekají štěstí a úspěch.

Reklama

Načítám