Hlavní obsah

Andělská čísla: Vzkazy, které byste neměli přehlížet. Sledujte hodiny, mobil i televizi

Foto: ViDI Studio, Shutterstock.com

Foto: ViDI Studio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud věříte na to, že na vás dohlížejí andělé, měli byste vědět, že se s vámi také snaží komunikovat. Používají k tomu čísla, která vám posílají, a snaží se na ně upozornit. Kde je hledat a co vzkazují?

Článek

Jestli věříte, že nad vámi bdí strážní či jiní andělé, pak by se hodilo vědět, jak s nimi komunikovat. Vy na ně můžete mluvit, můžete na ně myslet, ale oni vám většinou odpovědět napřímo nemohou – proto to dělají třeba pomocí znamení, mezi která patří čísla. Jaká čísla to jsou a co vám konkrétně sdělují?

Kde hledat andělská čísla?

Andělská čísla jsou vlastně vzkazy, které vám andělé posílají do hmotného světa. Někdo je bere jako varování, někdo jako vnuknutí či inspiraci. Všimnout si jich můžete zprvu mimoděk a pak vám dojde, že se opakují, že na vás jakoby „naléhavěji“ mluví a dožadují se vaší pozornosti. Může to začít ráno, když si všimnete, že projely za sebou tři tramvaje číslo 11, pak se opakovaně podíváte na hodinky, když je na nich i číslo 11, knížka se vám otevře na této stránce a koutkem očka zahlédnete v televizi kousek sportovních zpráv a záběr na hráče s jedenáctkou na dresu, pak se v předpovědi počasí objeví zas velká 11… Proč zmiňujeme číslo 11? Protože se andělská čísla většinou objevují právě zdvojená – i když to může být jen jedno číslo, většinou jde o dvojici až trojici stejných čísel.

Co vzkazují andělská čísla?

Andělská čísla by vás měla navigovat, varovat nebo upozornit. Mohou napovědět, když se rozhodujete v nějaké krizové situaci, nebo vás upozornit na situaci, kterou zatím ignorujete. Ale když se je naučíte vnímat a pochopit, mohou být každodenní komunikací s anděli. Možná si sami uvědomíte, jak často se na hodinky podíváte ve chvíli, kdy je 11:11, 22:22… Právě hodinky, ať na ruce nebo mobilu, jsou nejčastějším kanálem, kudy k nám přicházejí. Čím víc stejných čísel za sebou je, tím naléhavější je poselství.

Foto: FotoHelin, Shutterstock.com

Čím víc stejných čísel za sebou je, tím naléhavější je poselství.Foto: FotoHelin, Shutterstock.com

Každé andělské číslo má svůj význam a je dobré znát alespoň jejich základní vzkaz:

Číslo 0: Začátek, ale ukončení něčeho, co vás trápilo, a teď se otevírají nové možnosti, měli byste myslet na to, že s láskou jde vždy vše lépe.

Číslo 1: Splnění přání, dobrý nápad, tvůrčí nápady, vítězství, ale i upozornění, abyste se ve svém nitru zabývali častěji pozitivními myšlenkami, abyste na všem hledali nejdřív to dobré. Čím je jedniček víc, tím víc pozor na sobectví a sebestřednost.

Číslo 2: To, co jste právě vymysleli, co se právě chystáte udělat, je dobré a může to mít úspěch. Nebojte se pomoci druhých ani pomáhat druhým, přistupujte k věcem s tolerancí a trpělivostí, dejte prostor své fantazii, vaše intuice a mimosmyslové vnímání jsou v plné síle.

Číslo 3: Trojka je šťastné číslo, můžete se radovat, užít si úspěch, těšit se na lásku. Čím je trojek víc, tím máte větší naději na spokojenost ve vztahu s partnerem i přáteli, pohodu v rodině.

Číslo 4: Toto číslo vám vzkazuje, abyste byli zodpovědnější, víc se soustředili. Výsledek je na dosah, můžete se spolehnout na andělskou podporu. Čím víc čtyřek, tím větší ujištění, že jsou andělé nablízku a ochraňují vás.

Číslo 5: Upozornění na změnu, která bude možná i zásadnější. Je pro vás důležitá, i když ji nemusíte hned vnímat jako pozitivní – ovšem bude branou k vašemu vysněnému cíli. Pozor na úrazy a nemoci, které vás mohou zastavit či zbrzdit ve chvíli, kdy si neuděláte čas na to, abyste si odpočali.

Anketa

Věříte v magičnost čísel?
Ano
93,9 %
Ne
6,1 %
Celkem hlasovalo 5942 čtenářů.

Číslo 6: Také upozorňuje na to, že dost neodpočíváte a měli byste to napravit. Pokud ne, osud vás zastaví jinak. Měli byste se zamyslet nad tím, jestli pro vás nejsou peníze a majetek na příliš vysoké příčce a nepodřizujete se jim. Víc dbejte o svou duši.

Číslo 7: Sedmička je vnímána jako šťastné číslo a je pravda, že jako to andělské signalizuje obnovu láskyplných vztahů, pozitivní energii a doslova zázračně pozitivní zprávy. Vaše sny se stávají skutečností a vy budete sklízet plody svého úsilí.

Číslo 8: Jde nejen o číslo, ale i symbol nekonečna nebo spravedlivých konců. Říká, že co vysíláte, to k vám také přijde. Pro ty, kteří prožívají těžké období, nese zprávu o naději a možnosti, že se vše vylepší. Ovšem symbolizuje i konce, které se vám líbit nemusí – a na ty je třeba se připravit a pak je lépe zvládnout.

Číslo 9: Něco končí, jste na prahu úspěchu i přílivu financí. Jestli jste na sobě pracovali, pak jste to dělali dobře. Varuje ale i před krizí ve vztahu či rodině. Měli byste pomáhat i druhým nebo být nějak víc prospěšní. Do života vám může vstoupit hodně důležitá osoba.

Načítám