Hlavní obsah

Nejlepší datum na svatbu v roce 2024? Vypočítejte si takové, které vám přinese šťastné manželství

Foto: PeopleImages.com - Yuri A, Shutterstock.com

Foto: PeopleImages.com - Yuri A, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozhodli jste se, že rok 2024 je ten pravý na svatbu? Pak vás možná bude zajímat, které datum je z numerologického hlediska nejvhodnější.

Článek

Vybrat si to správné datum pro svatbu není nic jednoduchého – chcete si ho dobře zapamatovat, navíc by mělo být něčím speciální. A pokud jste spirituálně založení, pravděpodobně chcete také datum, jež bude mít tu správnou energii právě pro vás. Prozradíme, která data v roce 2024 mají tohle kouzlo a neměli byste je v kalendáři jen tak přehlédnout. A jestli vás svatba nečeká, zjistíte, v které dny vám pravděpodobně přijde na nějakou veselku pozvánka.

Numerologie a čísla štěstí

Podle numerologie jsou důležitá zejména ta data, v nichž se opakují stejná čísla – to jsou dny, kdy do našeho světa nejvíc zasahuje síla vesmíru. Vezmete-li se tedy v den, jehož datum v sobě ukrývá nějaký vzorec, je to prostě „hezké číslo“, bude vaše manželství posvěcené i numerologií.

Letos pracujeme s rokem 2024, je tedy vhodné volit data, která v sobě právě dvojku a čtyřku mají, abyste rok hezky symetricky vyvážili. Jako první se tedy samozřejmě nabízí měsíc únor – tam už svatbu nestihnete, ovšem únor stejně nepatří do populární svatební sezony.

Pokud zvládnete jednat rychle, možná ještě stihnete duben, čtvrtý měsíc v roce, kde také najdete několik vhodných dat – 2. 4. 2024 je jedna možnost, zajímavé bude i datum 4. 4. 2024, 20. 4. 2024 nebo 24. 4. 2024. Dvacátý duben navíc připadá na sobotu, což může ve vašem rozhodování hrát velkou roli.

Dvojka a čtyřka - znamení dobrého manželství

Pokud nechcete být limitováni dubnovým datem, soustřeďte se na každého 24. v roce – v březnu a listopadu tento den připadá na neděli, v květnu na pátek, v srpnu dokonce na sobotu. Svatby ve všední den nejsou ale nijak výjimečné – a ještě můžete získat příjemné slevy od většiny dodavatelů.

Čísla dvě a čtyři mají velmi pozitivní dopad na vztahy.

  • Dvojka představuje vibrace harmonie a rovnováhy, také je číslicí míru a vztahů obecně, je to starobylé číslo lásky, intuice a citovosti.
  • Čtyřka je číslem plánování a organizace a kromě toho také věrnosti a závazků, což je něco, co ve svém svazku rozhodně budete chtít podpořit.
Foto: Wedding and lifestyle, Shutterstock.com

Vyberte si něčím výjimečné datum, čísla by měla být zajímaváFoto: Wedding and lifestyle, Shutterstock.com

Jak vypočítat ideální datum

Žádné z dvojkových a čtyřkových dat vám nesedne? Máte ještě jinou možnost – spočítejte si číslo toho konkrétního dne, který se vám zamlouvá, a hned budete mít jasno. Sečtěte všechny číslice daného data a sčítejte tak dlouho, až vám zbyde jednociferné číslo. Co dál? Jděte po datech, která se dají zredukovat právě na dvojku a čtyřku.

  • Ideálním příkladem tak může být třeba již zmíněné sobotní datum 24. 8. 2024, jehož celková vibrace odpovídá praktické čtyřce, číslu závazků (2 + 4 + 8 + 2 + 2 + 4 =22 = 2 + 2 = 4). Stejně tak funguje i datum o týden později, 31. 8. 2024, které se zredukuje na láskyplnou dvojku (3 + 1 + 8 + 2 + 2 + 4 = 20 = 2 + 0 = 2).

Svatební den na míru

Pokud vám nevyhovuje ani jeden z výše uvedených principů, zkuste ještě jednu věc – vybrat si svatební den opravdu na míru pro sebe. Spočítejte si svoje životní číslo tak, že sečtete všechna čísla ve vašem datu narození a zredukujete na jednociferné číslo. Pak si spočítejte číslo konkrétního dne, který jste vybrali. Sečtěte s číslem svým, vše opět zredukujte, a pokud vám vyjde tentokrát dvojka nebo čtyřka, máte vyhráno.

  • Jestli se vám navíc podaří najít takové datum, aby takto fungovalo pro vás i vaši drahou polovičku, můžete se opravdu chlapácky poplácat po zádech – dobrá práce!

Načítám