Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Mleté vařené hovězí s vyšlehaným máslem a okurkami je ideální způsob, jak obohatit jídelníček i těm, co nad hovězím masem ohrnují nos.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 50 g másla
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 3 ks kyselých okurek
  • 1/2 lžičky soli
  • 250 g hovězího masa
  • 2 stroužky česneku
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
Článek

Postup

01.

Změklé máslo vyšlehejte s hořčicí. Poté přidejte rozmixované  nebo umleté maso, česnek a na malé kostičky nakrájené okurky, vše promíchejte a dle chuti osolte a opepřete.

Načítám