Hlavní obsah

Hvězdy Muzikálu ze střední: Jak vypadají po letech?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muzikál ze střední byl v době svého uvedení hit. Pohlední herci, chytlavé melodie a dynamická taneční čísla si získali nejednoho teenagera, takže následoval ještě druhý a třetí díl. Jak se změnily a co dělají hvězdy čtrnáct let od premiéry prvního dílu?

Článek

Mladá láska, které brání intriky i nedospělé chování, vyšperkovaná o popové písničky a secvičené tanečky. Muzikál ze střední (2006) měl vše, co mohlo mladé diváky zaujmout, a také je zaujal. Dnes je to přesně čtrnáct let od premiéry, kdy se herci stali obdivovanými hvězdami. Jak se jim daří dnes? Na všech fotkách je mladší verze vlevo.

Zac Efron (32) 

Zac Efron, který si ve filmu zahrál hlavní postavu Troye Boltona, natáčel první díl jako osmnáctiletý mladík. Byl to pro něj průlom v kariéře. Získal si srdce nejedné teenagerky, a dokonce okouzlil i svou hereckou kolegyni Vanessu Hudgens (31), se kterou několik let chodil.

Efronova kariéra nezhasla ani potom, co boom kolem Muzikálu ze střední přešel. Naopak, dostal se k zajímavým pracovním projektům. Kromě dalších dvou dílů z let 2007 a 2008 se objevil například ve filmovém muzikálu Hairspray (2007), ve filmu Znovu 17 (2009) a dalších.

Jeho velkým úspěchem bylo obsazení do muzikálu Největší showman  (2017), kde si zahrál po boku Hugha Jackmana (51). Herec je aktivní na Youtube, kam přidává videa o fitness a cestování.

Adrenalinová dobrodružství mu nejsou cizí, momentálně natáčí na ostrově Papua Nová Guinea projekt s názvem Zabijte Zaca Efrona, v němž se postaví mnoha výzvám v džungli. Na začátku ledna ale onemocněl nebezpečným druhem břišního tyfu, teď už by měl být v pořádku.

Foto: Profimedia.cz, Ovidiu Hrubaru - Shutterstock.com

Z poslední doby jmenujme třeba loňský film Zlo s lidskou tváří, kde si Zac Efron zahrál nejslavnějšího masového vraha, Teda BundyhoFoto: Profimedia.cz, Ovidiu Hrubaru - Shutterstock.com

Vanessa Hudgens (31) 

Vanessa Hudgens alias Gabriella se také prosadila, ale o žádných velerolích v trhácích nemůže být řeč. Na druhou stranu ani neplatí, že by o ní nebylo slyšet. Kromě herectví se věnovala i zpěvu, ale vydala jen dvě alba v roce 2006 a 2008 a od té doby se soustředí hlavně na svou hereckou kariéru.

Za zmínku stojí její působení ve filmech Rock ze střední (2009) a Spring Breakers (2012). Z novějších počinů je to thriller Polar (2019). Od roku 2011 chodila Vanessa Hudgens s hercem, zpěvákem a modelem Austinem Butlerem (28), s ním se ale před pár dny rozešla. Během své kariéry se musela vyrovnat i se skandálem, když na veřejnost unikly její nahé fotografie.

Foto: Tinseltown, DFree, Shutterstock.com

Jednu dobu unikly na veřejnost nahé fotky Vanessy Hudgens a rázem byla na všech bulvárních titulkáchFoto: Tinseltown, DFree, Shutterstock.com

Ashley Tisdale (34) 

Blonďatá herečka Ashley Tisdale si zahrála zhýčkanou bohatou dívku, která touží po pozornosti a obdivu všech kolem ní. Herečka sice netočí jeden film za druhým, ale v životě se jí daří, protože působí v několika odvětvích. Kromě hraní je to zpěv. Její poslední album vyšlo v roce 2018. Dále založila produkční společnost, vydala vlastní kolekci triček a na trhu je k dostání i její značka kosmetiky. V roce 2014 se vdala za hudebníka Christophera Frenche (38).

Foto: s_bukley, DFree, Shutterstock.com

Ashley Tisdale se umí otáčet, hraje, zpívá a vede produkční společnostFoto: s_bukley, DFree, Shutterstock.com

Lucas Grabeel (35) 

Role jejího filmového bratra se ujal Lucas Grabeel. Jeho filmografie je poněkud skromná, umělec se totiž zaměřuje spíš na seriály. Mezi lety 2011 až 2017 hrál v seriálu Záměna, který se setkal s poměrně pozitivními ohlasy. Zajímavostí je, že se svou hereckou kolegyni Ashley Tisdale se zprvu moc nemuseli, ale potom se stali přáteli.

Foto: Profimedia.cz

Lucas Grabeel se prosadil i v seriálu ZáměnaFoto: Profimedia.cz

Corbin Bleu (30)

Americký herec Corbin Bleu si v Muzikálu ze střední zahrál Chada Danfortha, což znamenalo významný posun v jeho kariéře. I on je mužem více tváří, kromě herectví je to zpěv a modeling. Objevil se v epizodních rolích seriálu Castle na zabití (2016) či Průměrňákovi (2018). Naposledy si zahrál v kanadském hororu Čarodějnice v lese (2019).

Foto: s_bukley - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Corbin Bleu si loni zahrál ve filmovém hororu Čarodějnice v leseFoto: s_bukley - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Monique Coleman (39)

Nejstarší ze jmenovaných je herečka Monique Coleman (v trilogii Taylor McKesie). Po Muzikálu se jí žádné velké role nehrnuly, ale úspěch měla na tanečním parketě. V show Dancig with the Stars, což je obdoba StarDance, skončila v roce 2006 na čtvrtém místě. Dnes působí jako influencerka (má svoje online talk show) a snaží se mladým lidem přinášet do života motivaci.

Foto: s_bukley, DFree, Shutterstock.com

Monique Coleman dobře tančí, v americké obdobě soutěže StarDance skončila čtvráFoto: s_bukley, DFree, Shutterstock.com

Olesya Rulin (33)

Olesya Rulin je původem z Moskvy. Kromě Muzikálu ze střední (role Kelsi Nielsen) se objevila v několika filmech a seriálech, mezi lety 2015 a 2016 to byl například seriál Powers. Žádnou zásadní kariéru ovšem neudělala.

Foto: Profimedia.cz, Joe Seer - Shutterstock.com

Olesya Rulin, původem z Ruska, žádnou velkou kariéru u filmu neudělalaFoto: Profimedia.cz, Joe Seer - Shutterstock.com

A takhle vypadají slavné dámy, které vloni oslavily 50. Co myslíte, vypadají na to? 

Reklama

Načítám