Hlavní obsah

10 hereček z Hollywoodu, o kterých ještě uslyšíte

Foto: isifa

Emmě Watson asi Hermionu jen tak nějaká role neodpářeFoto: isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Okouzlují svou krásou, hereckým nadáním a většinou i cílevědomostí, s jakou jdou za svým snem. Seznamte se s deseti nadějnými herečkami, o kterých jistě uslyšíte i v dalších letech.

Článek

Mnohé z nich začínaly svou hereckou kariéru jako děti. Už od základní školy trávily volný čas v divadle, zkoušely malé i větší role a snily o tom, že jednou budou stát na červeném koberci s nominací na Oscara v kapse. Podle nás se to těmto herečkám může povést!

Selena Gomez

Selena (21 let) začala svou kariéru herečky již v deseti letech, kdy vystupovala ve filmech od Disneyho. Asi nevypadala jen roztomile a růžově, ale i docela schopně, takže dostala už větší roli ve filmu, jehož hrdinou byl nerozbitný Walker, Texas Ranger. Od té doby jde od filmu k filmu a její záběr je poměrně rozsáhlý – od Popelky po horor. Úspěšná je i jako zpěvačka.

Foto: isifa

Selena Gomez začínala pod křídly DisneyhoFoto: isifa

Jennifer Lawrence

Jennifer (23) je velmi cílevědomé děvče, kterému se podařilo přesvědčit rodiče, že nepotřebuje dokončit poslední dva roky na střední, ale spíš agenta, který jí pomůže s dráhou modelky a posléze herečky. Evidentně to byl dobrý nápad, který potvrzuje například i cena Marcella Mastroianniho, kterou si z Benátek odvezla za roli ve filmu The Burning Plain, a především Oscar za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli ve snímku Terapie láskou.

Foto: isifa

Jennifer Lawrence už získala dokonce i OscaraFoto: isifa

Kristen Stewart

Kristen (23) jste možná poprvé zaznamenali jako bleduli Bellu v Twilight sáze. Už před tím ale účinkovala v pěkné řádce filmů. Do jaké míry za to může fakt, že je její otec producent, to si netroufáme říct. Proti protekci ale mluví například to, jak zvládla roli dcery Jodie Foster ve filmu Úkryt. Zajímavé je, že ji britští muži nedávno označili za nejošklivější celebritu.

Foto: isifa

Upíří sága vynesla Kristen Stewart na výsluníFoto: isifa

Emma Stone

Emma (25) začínala na prknech místního divadla v Phoenixu. Role Popelky, Malé mořské víly nebo Princezny na hrášku brala se vší poctivostí, takže kvůli tomu přestala chodit do školy a učila se doma. V patnácti to zřejmě přesvědčivě zahrála i na svou mamku, která se kvůli její kariéře herečky zabalila a odstěhovala do Kalifornie. Možná si ji pamatujete ze seriálu Medium, či filmu Superbad.

Foto: isifa

Emma Stone je od malička velmi cílevědomé děvčeFoto: isifa

Vanessa Anne Hudgens

Pro Vanessu Anne (25) byla její zatím nejznámější role v Muzikálu ze střední jako dělaná. Je totiž dobrá jako herečka i jako zpěvačka. Vzhledem k jejím příjemně ženským tvarům jí sluší i role sexy děvčat – jako například ta ve filmu Spring Breakers. My jí závidíme hlavní ženskou roli ve filmu The Frozen Ground, kde je jejím partnerem Nicolas Cage.

Foto: isifa

Vanessa Anne Hudgens si zahrála i po boku Nicolase CageFoto: isifa

Emma Roberts

Em (22), jak jí doma říkají, je herečka i zpěvačka. Její tetičkou je slavná Julie Roberts, takže Em má náklonnost k herectví zřejmě v genech, stejně jako až elegantní krásu. Svou dráhu začala ve filmu Kokain, spolu s hvězdami, jako je Johnny Depp, Penélope Cruz nebo Rachel Griffiths. Známou se stala asi až díky seriálům Nickeledeon, Unfabulous, Aquamarine a Nancy Drew.

Foto: isifa

Půjde Emma Roberts ve stopách své tety Julie až na samý vrchol popularity?Foto: isifa

Emma Watson

Dokáže vůbec někdo nebo něco Emmě (22) odpárat roli Hermiony v Harry Potterovi? S odpovědí asi musíme pár let počkat. I poté, co za Harrym definitivně zaklapla vrata v Bradavicích, nepřestala točit. Před dvěma lety hrála kostymérku Lucy ve filmu Můj týden s Marilyn. Ačkoli je jistě velmi šikovná, stejně se občas neubráníte pocitu, že tu kouzelnou hůlku prostě vytáhne…

Foto: isifa

Emma Watson se snaží nebýt jen vzpomínkou na Harryho PotteraFoto: isifa

Zoe Kravitz

Zoe (24) je dcerou slavného Lenny Kravitze a Lisy Bonet. Po jejich rozvodu začala její matka žít s charismatickým hercem Jasonem Momoa. Je jasné, že v obležení takových celebrit začnete i jako dítě pokukovat po hvězdné kariéře. A Zoe na ni má našlápnuto – má za sebou četné role ve filmech Mé druhé já, Vyletět z hnízda, Atentát na střední, Dar, Twelve, v seriálu Californication, nemluvě o roli Tempest ve filmu X-Men.

Foto: isifa

Zoe Kravitz má skvěle nastartovanou kariéruFoto: isifa

Elizabeth Olsen

Elisabeth (24) začínala zásadní rolí „dívka v autě“ ve filmu Jak byl dobyt západ, kde hlavní role veselých dvojčat hrály její sestry – také dvojčata. Další role už byla podstatnější – v komedii s názvem Komuna mé matky si zahrála po boku herečky Jane Fonda. Následoval Silent House, ve kterém se stala hlavní postavou.

Foto: isifa

Elizabeth Olsen hrála i po boku hvězdy jako je Jane FondaFoto: isifa

Ellen Page

Ellen (26) je nejstarší nadějnou tváří našeho přehledu, i když na to nevypadá. Pochází z Kanady a poprvé stála před kamerou v 11 letech. V roce 2007 byla nominována na Oscara za hlavní roli filmu Juno. Zatím nejznámější je její role Kitty Pryde ve filmu X-Men: Poslední vzdor. Můžete si ji pamatovat i z filmu V pasti, dramatu Fragmenty nebo Americký zločin.

Foto: isifa

Ellen Page si můžete pamatovat z filmu X-man: Poslední vzdorFoto: isifa

Kterou z mladých hereček obdivujete nejvíc vy? Napište nám!

Reklama

Načítám