Hlavní obsah

Nejen pozadí Scarlett Johansson. Komu ukradli intimní fotky?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Hackeři kradou všechno možné – peníze, hesla, kontakty, identitu i soukromé fotografie. V tom posledním tvoří obzvlášť ohroženou skupinu celebrity. Za jejich obnažené fotky jsou totiž bulvární média ochotná zaplatit hodně tučné částky. Která ze známých tváří se stala obětí hackerů a ukázala víc, než zamýšlela?

Článek

Fotit se bez oblečení a takové snímky shromažďovat je v dnešní době velmi riskantní. Přesvědčila se o tom i řada celebrit. Čí intimní partie obletěly svět?

Amanda Seyfried (32)

Blonďatá herečka Amanda Seyfried klame tělem. Na první pohled vypadá jako nevinný andílek, ale s nahotou problém nemá. Ve filmech se svléká docela pravidelně a nezalekne se ani pikantních scén. Dokonce si zahrála i pornoherečku. Jenže film a skutečný život – to je rozdíl. V roce 2017 se na internetu objevily intimní záběry z jejího telefonu, na kterých byla herečka nahoře bez. Jde o nepřípustné narušení soukromí, ale z druhé strany to není nic, co by filmoví diváci už několikrát neviděli. Herečka na fotky ovšem hned uvalila embargo a hrozí žalobou každému, kdo je bude sdílet.

Foto: Profimedia.cz

Amanda Seyfried klame tělemFoto: Profimedia.cz

Justin Bieber (24)

Ušetřeni nejsou ani muži. Také chlouba Justina Biebra nezůstala skrytá. V roce 2015 ho novináři načapali v rouše Adamově při dovolené na ostrově Bora Bora. Na nepříjemný incident už se skoro zapomnělo, jenže loni se někdo naboural do instagramového účtu jeho expřítelkyně zpěvačky Seleny Gomez (26) a jeho mužství na něm znovu vyvěsil.

Foto: Profimedia.cz

Podle snímků se Justin Bieber rozhodně nemá za co stydětFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lawrence (28)

Oskarová herečka Jennifer Lawrence byla jednou z obětí asi největšího útoku na soukromé snímky celebrit, který se odehrál v roce 2014. Hacker tehdy ukradl z úložiště a zveřejnil choulostivé fotky asi stovky známých tváří. V případě Jennifer to bylo víc než šedesát obrázků, na kterých herečka ukázala opravdu všechno. Po jejich zveřejnění se psychicky zhroutila. Viník byl naštěstí vypátrán a odsouzen k devíti měsícům vězení.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lawrence nesla zásah do soukromí hodně špatněFoto: Profimedia.cz

Scarlett Johansson (33)

Další ze zástupu blonďatých hereček, která se musela vyrovnat se skandálem, je Scarlett Johansson. Pro hackera musely být její fotky zlatým grálem, britský časopis Esquire ji totiž dvakrát prohlásil za nejvíc sexy ženu světa. K incidentu došlo v roce 2011, herečka si vyfotila prsa a pozadí v koupelně před zrcadlem. Hacker se v tomto případě nabořil do jejího e-mailu a fotky pověsil na internet. Policie ho ovšem dopadla, a protože to nebylo ojedinělé vloupání do soukromí, dostal deset let.

Foto: Profimedia.cz

Scarlett Johansson je snem mnoha mužůFoto: Profimedia.cz

Vanessa Hudgens (29)

Herečce Vanesse Hudgens by měl někdo poradit, jak si dobře zabezpečit data. Její odhalené tělo se totiž na veřejnost dostalo už několikrát. Přestože herečka tvrdila, že ji skandál z roku 2008 vyškolil, opakoval se v roce 2011 a také v roce 2014, kdy se stala obětí stejného pachatele jako Jennifer Lawrence, který naštěstí skončil v base. Hacker z roku 2011, který se jí naboural do e-mailu, i ten z roku 2014, který si posvítil na její úložiště, byli naštěstí dopadeni.

Foto: Profimedia.cz

Vanessa Hudgens je asi nepoučitelnáFoto: Profimedia.cz

Orlando Bloom (41)

Čtenáři bulvárních plátků se mohli pokochat také přirozením herce Orlanda Blooma. Paparazzi ho zachytili při vodních radovánkách na dovolené v Itálii v roce 2016. Herec se tam docela hrdě vystavoval, i když později v rozhovoru řekl, že to rozhodně nebyl záměr. Ale depresi ze zveřejnění fotek nejspíš neměl.

Foto: Profimedia.cz

Orlando Bloom se rád koupe bez plavekFoto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski (27)

Internetoví zloději si posvítili také na sexy modelku Emily Ratajkowski, když v roce 2017 napadli její účet na úložišti a fotky poté začaly kolovat po internetu. Ona sama sice nemá s nahotou problém a ráda se předvádí, ale asi to není moc dobrý pocit, když někdo obchoduje s vaším tělem za vašimi zády. Musíme si ale uvědomit, že se jí to stalo už několikrát, tak za tím snad není sama modelka a její touha po pozornosti.

Foto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski ráda provokujeFoto: Profimedia.cz

Myslíte, že celebrity podcenily zabezpečení svého soukromí?

Reklama

Načítám