Hlavní obsah

Hydratace je základem péče

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud má pokožka dostatek vody, působí zdravě a svěže. Intenzivní hydratace ji dává nejen barvu, ale i jiskru, výrazně zvýší její tonus a snižuje tvorbu vrásek. Pleť je krásně hladká a bez šupinek.

Článek

Známky dehydratace poznáte jednoduše. Pleti chybí barva a vitalita, je mdlá a našedlá, mohou se tvořit šupinky a drobné vrásky jsou viditelnější. Hydratace pleti je základním krokem v péči o každou pleť bez rozdílu věku a jejího typu. Důležité je vědět, že i mastná pleť může být dehydratovaná. Právě u ní se často chybuje, a tím dochází k její dehydrataci.

Hydrogenia biominerální tonikum přináší pokožce okamžitou hydrataci a báječný pocit osvěžení

„Ideální jsou mineralizované pleťové vody se zvýšeným obsahem iontů vápníků, draslíku nebo hořčíku. Dokážou celkově osvěžit pokožku. Pocením dochází k demineralizaci těla, proto je dobré ionty doplnit,“ říká Doc. MUDr. Jarmila Rulcová, CSc., vedoucí lékařka Ambulance estetické dermatologie SynCare Brno. „Mám výborné zkušenosti například s biominerálním tonikem SynCare Hydrogenia nebo celulární vodou Revitalia, která hydratuje, působí regeneračně, a navíc krásně zklidní pokožku,“ dodává lékařka.

Revitalia revitalizující celulární voda s kyselinou hyaluronovou dodá pokožce nevšední svěžest a zklidní ji

Micro Ampoules Cellular Hydrating je pleťová kúra, která účinně a rychle zavodní dehydratovanou pokožku

Denní i noční péči je možné podpořit např. přípravky s kyselinou hyaluronovou,

která má vysokou schopnost hydratace a výborně působí proti stárnutí pokožky.

Oční krém s kyselinou hyaluronovou přináší jemnou péči a minimalizuje vrásky okolo očí

Výborné zkušenosti s ní má také kosmetička Markéta Špačková. „Moje klientky milují přípravky SynCare se 100% kyselinou hyaluronovou. Ty dokážou pleť doslova napumpovat a současně zpevnit a vykonturovat obličej. To je velmi důležité pro povadlou a unavenou pleť. Krém se 100% kyselinou hyaluronovou navíc obsahuje skvalan pro zjemnění a vitamin E, který krásně podpoří regeneraci", popisuje Markéta Špačková.

Krém je lehký, při aplikaci velmi příjemný a výborně ho snáší všechny typy pleti, včetně extrémně citlivé, která má při ošetření sklon k iritacím, nebo mastné problematické.

Noční krém 100% kyselina hyaluronová přínáší pleti luxusní pocit výživy a jedinečné hydratace

Denní krém 100% kyselina hyaluronová dokonale hydratuje pleť a zpevňuje kontury obličeje

Jak odstranit hyperpigmentace i bez laseru

Po létě často řešíte pigmentové skvrny. Hyperpigmentace představují častý kosmeticko-dermatologický problém. Vyskytují se nejčastěji u žen v těhotenství, kojících nebo žen, které podstoupily hormonální léčbu. Také se projevují s přibývajícím věkem.

White Action krém pro zesvětlení pigmentu dokáže potlačit nebo zcela odstranit hyperpigmentace pleti

Na potlačení či odstranění hyperpigmentací existuje celá řada způsobů. Jedním z nich je neinvazivní SynCare White action, krém pro zesvětlení pigmentu. Působí spolehlivě a nevratně, což znamená, že zesvětlené místo opět nepigmentuje. Jeho výhodou je i to, že působí zcela samostatně a není ho třeba doplňovat dalšími přípravky.

BB New Age denní krém vyživuje a kryje drobné nepravidelnosti pleti.

Rychlou korekci nedostatků pleti umožňuje SynCare BB New Age, lehký krém nové generace s vysokým podílem výživného a regeneračního séra z madagaskarské byliny Sigesbeckia orientalis. Krém se snadno roztírá a na pokožce vytváří lehké krytí spolu s hladkým ochranným nemastným filmem.

Reklama

Související témata:

Načítám