Hlavní obsah

I zralá pleť může omládnout!

Foto: Beiersdorf

Koenzym Q10 umí s pletí zázrakyFoto: Beiersdorf

Chcete vypadat mladší? S koenzymem Q10 a bio arganovým olejem vám k tomu postačí 4 týdny. Vraťte svojí namáhané pleti mladistvý vzhled.

Článek

Obnovte přirozenou krásu ve své tváři. Vyzkoušejte novou obranu proti vráskám, řadu NIVEA Q10 Power. Kombinace koenzymu Q10 a bio arganového oleje redukuje vrásky, zpevňuje a vyživuje vaši pleť. V řadě najdete i výživný olej proti vráskám, který účinky denního a nočního krému efektivně podpoří.

Vrásky jsou něžným otiskem emocí v naší tváři. Vyprávějí příběhy a dodávají nám sympatickou opravdovost. Máte ale pocit, že toho o vás linky kolem úst, očí a na čele prozrazují až příliš? Trápí vás hrubší a suchá pleť, která postrádá pružnost? Sáhněte po řadě NIVEA Q10 Power. Péče s koenzymem Q10 doplní, co pleti chybí. Jaké produkty se stanou vašimi oblíbenými pomocníky?

Foto: Beiersdorf

Sada pro zralou pleťFoto: Beiersdorf

Výživný denní krém proti vráskám Q10 POWER působí jako přírodní obrana proti stárnutí. Kreatin posiluje vlákna, která zpevňují pleť. A bio arganový olej vyživuje a zklidňuje. Složení s OF 15 navíc chrání před vznikem vrásek způsobených slunečním zářením.

Výživný noční krém proti vráskám Q10 POWER pomáhá přirozené regeneraci pleťových buněk, zatímco spíte. Mějte radost z prvních viditelných výsledků už po 2 týdnech.

V našem výčtu nemůže chybět ani výživný olej proti vráskám Q10 POWER. Dopřejte pleti nemastné složení s pletí 100% identickým koenzymem Q10 a bio arganovým olejem, který je bohatý na omega 6 a 9 mastné kyseliny. Olej dávkujte podle svých aktuálních potřeb: 3 kapky pečují jako maska, 2 kapky pleti dopřejí hloubkovou péči a 1 kapka rozjasňuje. Olej můžete také smíchat s denním krémem a podpořit tak jeho účinky, prozkoumejte novou řadu podrobněji.

Reklama

Načítám