Hlavní obsah

Ideální datum svatby: Vybírejte ho podle úplňku i numerologie!

Foto: Profimedia

Plánujete svatbu? Poradíme vám, kdy byste se měli vzítFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vybrat si datum pro váš velký den není nic jednoduchého. Dobré je ho zvážit i z esoterického hlediska. Přečtěte si pět tipů, díky kterým bude určení data svatby snadnější.

Článek

Vybírat správné datum svatby byste neměli jen podle počasí, ale také podle toho, jaké vibrace konkrétní den do vztahu přinese. Máme pro vás pět faktorů, které byste měli při výběru data svatby zvážit.

Postavení luny hraje prim

Až budete plánovat svůj svatební den, rozhodně nezapomeňte zkontrolovat, v jaké fázi je zrovna luna. Svatbám totiž přeje dorůstající nebo úplňková, naopak couvajícímu měsíci či snad novu byste se měli raději vyhnout.

Pokud vezmeme v úvahu, že svatba by se měla odehrávat o víkendu, ideálními daty jsou 28. 6., 26. 9., 24. 10. a 21. 11., kdy je dorůstající měsíc opravdu blízko úplňku, a 31. 7. a 29. 8., což je dokonce přímo úplněk. Z tohoto hlediska vyhovuje i 25. prosinec, ale toto datum asi z praktických důvodů příliš ideální není.

Magicky zdvojená data

V letošním roce vás čeká také velké množství zdvojených dat, která připadají právě na sobotu. 4. 4. a 6. 6. jste už sice propásli, ale ještě se můžete těšit na sobotu 8. 8., 10. 10. a 12. 12. Osmého srpna navíc budou ve výsledku osmičky hned tři, zkuste si totiž sečíst cifry roku 2015 (letopočet v součtu je 8). Ovšem pozor, vibrace konkrétního čísla je dvojnásobná, což nemusí být vždy žádané.

Foto: Profimedia

Pokud jste již zasnoubení, je třeba si říct, kdy bude váš den DFoto: Profimedia

Osmičky jsou číslem ctižádosti a výdrže, do vztahu přinesou věčné snažení o dokonalost, ale také jakousi tvrdohlavost v překonávání společných krizí a problémů. Desítky zase do vztahu vnesou velkou osobní sílu a nezávislost, kdy oba budete po partnerovi vyžadovat dostatek vlastního prostoru, na druhé straně půjde o vztah velmi živý a aktivní. Konečně dvanáctky naladí vztah na intelektuální vlnu, kdy společně budete vychutnávat kulturní prožitky, s sebou také přináší velkou fixaci na rodinu.

Pozor na jedničky, držte se dvojek

Rozhodně si nezapomeňte pohlídat přítomnost těchto dvou čísel v datu vaší svatby – individualistické jedničky nechcete, kdežto harmonické a láskyplné dvojky ano. Letos tak bude ke svatbě obzvláště vhodné datum 22. 8., 11. 7., a 21. 11. se naopak vyhněte.

Hlídejte si Venuši

Venuše, planeta lásky a citů, je pro vztah hodně důležitá, při určování data svatby je tedy dobré omrknout, v jakém znamení se nachází. Rozhodně není třeba se vyhýbat Venuši ve Lvu, přinese zábavu, lehkou atmosféru a bohatý sexuální život. Obávat se nemusíte ani Venuše ve znamení Vah, vztah pak bude harmonický, něžný a láskyplný. Překvapivě ani Venuše ve Štíru neznamená nic negativního, naopak, vztah okoření tajemstvím a klasickou romantikou.

Foto: Profimedia

Důležité je hlídat postavení Venuše, pokud se nachází ve znamení Lva, Vah či Štíra, je vše v pořádku. Váš významný den by nemělo nic narušitFoto: Profimedia

Pokud tedy toužíte po prázdninové sobotě, směle do toho, během všech se totiž Venuše pohybuje ve Lvu. Vyhněte se jen 25. červenci, kdy zabloudí do znamení Panny. Příznivé postavení ve Lvu vydrží až do první říjnové soboty 3. 10., pak už převládne Panna, takže si radši vyčkejte na příznivější Váhy od soboty 14. listopadu. Z nich se pak Venuše posouvá do Štíra, takže všechny soboty až do konce roku jsou „bezpečné“.

Spočítejte si to!

Faktem však zůstává, že nejpřesněji to pravé datum pro sebe trefíte individuálním rozborem vašeho páru, provedeným numerologem.

Jednoduchý orientační výpočet zvládnete ale i doma. Jak to můžete provést? Nejprve si spočítejte své partnerské číslo. Návod, jak na to, jsme vám přinesli v tomto článku. Poté si spočítejte vibraci konkrétního dne, kdy se chcete brát. To provedete jednoduše – sečtete cifry dne, měsíce i roku.

Snažte se najít takový den, který odpovídá stejnému číslu, jako je to vaše partnerské – a máte vyhráno.

A na kdy svatbu plánujete vy?

Reklama

Související témata:

Načítám