Hlavní obsah

Ivana (40): Vypadám teď mnohem lépe než dřív

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celý život cvičí, jí zdravě a udržuje si štíhlou postavu. Přesto Ivanu donedávna trápilo větší břicho, které se jí nepodařilo přes veškerou snahu zhubnout. Pak se ale dozvěděla o možnosti laserové liposukce a bylo rozhodnuto.

Článek

Když se Ivana (40) dozvěděla o laserové liposukci, připadalo jí, že by to mohl být zákrok přesně pro ni. Objednala se proto na konzultaci u plastického chirurga MUDr. Martina Fialy na klinice Medicom Clinic. Ten jí potvrdil, že liposukce SlimLipo je pro ni, aktivního člověka, který má problémy jen v některých partiích, opravdu vhodná. Pak už jen naplánovali konkrétní termín zákroku na konec léta a Ivana se mohla začít těšit.

Liposukcí se nehubne

Že jde o vhodný zákrok, potvrzuje i prof. MUDr. Pavel Brychta, přednosta Kliniky popálenin a plastické chirurgie ve Fakultní nemocnici Brno: „Liposukce není metodou redukce váhy nebo zhubnutí, ale slouží ke korekci tělesných disproporcí v uložení tukové tkáně, takže je velmi vhodná například na úpravu zvýšených deposit tuku na zevních stehnech nebo na břiše, přičemž je možné dosáhnout plynulé kontury těchto partií.“

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Už první konzultace s doktorem Martinem Fialou Ivanu ujistila, že se rozhodla dobřeFoto: Archiv MEDICOM Clinic

Body contouring jako řešení

Ze samotného zákroku Ivana obavy neměla – místo toho se nemohla dočkat výsledku operace. K jejímu klidu přispělo i prostředí na klinice. „Je to skutečně velmi příjemné místo a lékaři, sestřičky i recepční se chovají nad očekávání skvěle,“ říká Ivana.

Když operace skončila, pomohla sestřička Ivaně obléknout se do kompresního prádla, díky kterému mohla odjet domů, samozřejmě s doprovodem. První den po operaci Ivana hodně spala, ale jinak se cítila dobře. Musela si akorát počkat pár týdnů, než zmizely otoky  a mohla se těšit z výsledku. Ale stálo to za to. Změna břicha je opravdu viditelná. Ivanu také potěšilo, že se krásně vypnula dříve ochablá pokožka na břiše.

„Paní Ivana si přála řešit tvar svého břicha, protože se jí tato oblast nedařila vytvarovat. Doporučil jsem jí body contouring se zpevněním oblasti kolem pupku a spodního břicha. Jako nejlepší řešení se tedy nabízela laserová liposukce SlimLipo. Zákrok proběhl bez problémů a klientka dodržovala pooperační péči, “ řekl k zákroku operatér MUDr. Martin Fiala.

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Liposukce je vhodným řešením v případě, že některá partie odolává cvičení i zdravé stravěFoto: Archiv MEDICOM Clinic

Plastické operace? Ano!

„Většina lidí z mého okolí věděla, že tento zákrok plánuji. Moje změna ale není na první pohled patrná. Vždy jsem přizpůsobovala oblečení tomu, aby nebylo břicho vidět, nikdo tedy netušil, co se pod oblečením skrývá. Já sama jsem s výsledkem a novým břichem ale maximálně spokojená,“ usmívá se Ivana.

S plastickou chirurgií má Ivana pozitivní zkušenosti a ani do budoucna se jí nebrání. A co vzkazuje ostatním ženám? Že pokud o podobné změně uvažují, měly by si dobře rozmyslet, komu se svěří do rukou, protože kvalita zákroku je nejdůležitější. A ať se ničeho nebojí – pomůže jim to zvednout sebevědomí.

Foto: Archiv MEDICOM Clinic

Ivana je z výsledku nadšená a zvedlo jí to sebevědomíFoto: Archiv MEDICOM Clinic

Článek vznikl ve spolupráci s Medicom Clinic.

Reklama

Související témata:

Načítám