Článek
Postup
01.
Jahody nakrájejte na půlky či na kostičky a promíchejte je s moučkovým cukrem a mlékem. Namísto mléka můžete použít smetanu.
Foto: Archiv redakce
Že jsou jahody nejlepší s cukrem a mlékem nebo smetanou věděly už naše babičky a platí to dodnes.
Jahody nakrájejte na půlky či na kostičky a promíchejte je s moučkovým cukrem a mlékem. Namísto mléka můžete použít smetanu.
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 645,25 kJ |
Bílkoviny | 2,6 g |
Tuky | 0,75 g |
Sacharidy | 33,69 g |
Sůl | 0,06 g |
SAFA | 0,51 g |
Vláknina | 2 g |
Cukry | 29,69 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama