Hlavní obsah

Jak být krásná od hlavy až k patě

Reklama

Připomeňte si léto s dokonale hladkýma nohama a krásnými vlasy. Značka Braun přichází s jedinečnou nabídkou, kdy ke koupi epilátoru Silk-épil 7 zdarma získáte vysoušeč vlasů Braun Satin Hair 3.

Článek

Inspirujte se herečkou Jessikou Alba, která se stala letos na jaře ambasadorkou značky Braun a kampaně #Breakfree (osvoboďte se), jež vyzývá ženy ke vzájemné podpoře a povzbuzování. Cílem této kampaně je umožnit ženám osvobodit se od věčných pochyb a nedostatku sebevědomí tak, aby se cítily co nejlépe. Značka Braun, světová jednička v epilaci a expert ve vlasovém stylingu, si klade za cíl pomáhat ženám zvýraznit svou krásu a ženskost a přichází se speciálním promo balíčkem, který se o vás postará od hlavy až k patě.

Epilátor Braun Silk-épil 7 s obličejovým kartáčkem a SkinSpa exfoliačním kartáčem

O dokonalé nohy se postarají epilátory Braun Silk-épil 7, které odstraňují i ty nejkratší a nejjemnější chloupky a zachovávají pokožku hladkou až po čtyři týdny. Technologie Close-Grip spočívá ve 40 pinzetách rozmístěných tak, aby byla epilace co nejefektivnější a odstranila i krátké chloupky (0,5 mm) s lepším výsledkem než vosk. Vysokofrekvenční masážní systém stimuluje pokožku prostřednictvím masážních válečků a omezuje pocit bolesti.

Osvětlení Smartlight bylo navrženo tak, aby vám pomohlo jednoduše navádět epilátor. Odhalí i ty nejkratší a nejjemnější chloupky pro jejich dokonalé odstranění. Epilátory Braun Silk-épil 7 lze používat ve vaně nebo ve sprše.

Braun Silk-épil SkinSpa exfoliační kartáček

Epilátory Braun Silk-épil 7 SkinSpa jsou vybaveny speciálním SkinSpa exfoliačním kartáčem, který odstraňuje odumřelé buňky, zamezuje zarůstání chloupků, a obnovuje tak zářivost pokožky.

Kartáč se jednoduše nasadí na epilátor místo epilační hlavy a vaše procedura může začít. Sonická technologie peelingového kartáče SkinSpa pracuje s více než 3000 mikrovibracemi za minutu a odstraňuje odumřelé kožní buňky čtyřikrát lépe než manuální peeling. Design kartáčové hlavy je uzpůsoben tak, aby se díky úhlu 27 stupňů snadno přizpůsobila křivkám ženského těla. Speciální design 10 000 vláken peelingového kartáče umožňuje šetrně odstranit odumřelé kožní buňky a podporuje regeneraci pokožky.

Braun Silk-épil 7 obličejový kartáček

Pro vaši nádhernou a zářivou pleť je tu nový kartáček na čištění obličeje Braun Silk-épil, snadno se používá a zajistí vám nádhernou, zářivou pleť. Rychle a efektivně vyčistí póry a odstraní make-up i nečistoty až šestkrát lépe než při ručním omytí gelem. Tento kartáč na obličej čistí do hloubky rotačním pohybem, štětinky přejíždějí po tváři a dotknou se jí 60 000krát za vteřinu. Pouhá minuta pak stačí k tomu, aby se z T-zóny, brady a obou tváří odstranily zbytky make-upu i veškeré nečistoty. Kartáč připraví pleť na zvlhčení, podpoří krevní oběh a zanechá pokožku čistou, zářivou a svěží.

Vysoušeč vlasů Braun Satin Hair 3 nyní zdarma k epilátoru Braun Silk-épil 7

Když si teď zakoupíte jakýkoli epilátor Braun z řady Silk-épil 7 na www.mall.cz, dostanete k němu zdarma vysoušeč vlasů Braun Satin Hair 3. Tento vysoušeč vlasů je jako stvořený pro péči o vaši hřívu po náročném létu, protože díky optimální distribuci tepla, ochraně před přehřátím a lámáním vlasů vysoušeč Satin Hair 3 vaše vlasy při vysoušení ochrání. Navíc díky svému ergonomickému designu se snadno a pohodlně používá v každém úhlu.

Dopřejte si tu nejlepší péči pro vaše tělo a buďte krásná od hlavy až k patě!

Akce trvá do vyprodání zásob.

Reklama

Související témata:

Načítám