Hlavní obsah

Líčení pro 60+: Přidejte hydrataci, šetřete s pudrem a držte se dalších tipů, které uberou roky

 

Reklama

Líčení zralé pleti vyžaduje trochu jiný přístup a ty správné produkty. S naším návodem to ale zvládnete levou zadní. Kteří beauty pomocníci vám nesmí chybět v kosmetické taštičce, pokud je vám 60+?

Článek

Zralá pleť si žádá speciální výrobky i postupy. A vizážistka Soňa Šajdáková ví přesně, které to jsou. Na modelce Maje vám předvede denní líčení. Jeho základem jsou krémové a hydratační výrobky a lehké textury. Naopak s vrstvami make-upu a pudru šetřete, zbytečně zalézají do vrásek a zvýrazňují je.

Co se stínů a tužek na oči týče, volte teplé odstíny. Ty vždy budou vypadat přirozeněji než šedá a černá. Také nerámujte celé oko, stačí zvýraznit linii řas jen do půlky oka okolo vnějšího koutku. Bronzer můžete vynechat, pokud na něj zrovna nemáte náladu, ale rozhodně nezapomínejte na tvářenku, která obličej rozzáří. Stejně tak concealer s lehkou texturou, který je nepostradatelný pro rozjasnění okolí pod očima. Nezapomínejte použít konturku na rty, pudr hledejte transparentní, který dokonale splyne s pletí. Na postup líčení se podívejte ve videu!

Za poskytnutí prostoru k natáčení děkujeme Mocup Space Praha, Podkovářská 2, Praha 9; www.mocup.space; @mocup.space

Reklama

Související témata:

Načítám