Hlavní obsah

Jak pánové říkají své chloubě? Pan Domácí nebo Náčelník štábu!

Foto: Profimedia

Také máte pro chloubu vašeho partnera nějakou přezdívku?Foto: Profimedia

Reklama

Mužské přirození může být malé, velké, zakřivené, tlusté, tenké… A taky vtipně pojmenované. Už jste někdy slyšeli přezdívku, která nejde vymazat z hlavy? Těchto osm vám v ní uvízne určitě!

Článek

Přezdívka. Jde o jakési neoficiální jméno či jeho podobu, které obvykle vymyslí někdo z (převážně mužského) okolí. Zdá se ale, že není výjimkou, kdy se „tvůrce přezdívky“ sám tituluje, a to v momentě nahlédnutí do vlastních trenek. „Heleď, proč ‚mu‘ říkat penis, když je to Tornádo?“ No a je to. Setkat se můžete s čímkoli, ale vlastně, vždyť vy víte… Tohle je to nejroztomilejší a nejzábavnější, co ve vás už zůstane!

1. Pan Domácí. Jen v posteli?

„Můj manžel penis nazývá panem Domácím. Dělá to takhle už dvanáct let, tedy od doby, kdy jsme se potkali poprvé. A mně to přijde srandovní a nehulvátské,“ říká dvaačtyřicetiletá Magda s tím, že tuhle přezdívku si již dávno – a ráda osvojila. No vida.

2. Náčelník štábu. Jak výstižné!

„Řekni to Náčelníkovi. Popros Náčelníka. Náčelník schvaluje,“ směje se šestatřicetiletá Naďa, která paroduje svého přítele Mirka, který penis penisem osloví jen málokdy. „Náčelník štábu vede. A proč ne? Lepší nějaká přezdívka, než žádná. Irituje mě mluvit o penisu jako ‚o něm‘. Je to penis, nebo Náčelník,“ dodává Naďa opět s úsměvem od ucha k uchu.

Foto: Profimedia

Muži si rádi své přirození pojmenovávají. Dělá to i ten váš?Foto: Profimedia

3. Mistr prezident. Jako fakt?

„Já jednou měla v posteli takového, co svým genitáliím říkal ‚Rozkrok kanon‘. Nejdřív mi to přišlo moc dětinské, pak jsem se s tím nějak srovnala,“ tvrdí dvaatřicetiletá Vlasta, která za nejroztomilejší, co kdy slyšela, považuje Mistra prezidenta. A její kamarádka přidává i další perličky.

4. Ani bílá velryba se neztratí

„Neposeda, Moby-Dick neboli bílá velryba, a taky Richard a jeho dvojčata,“ vyjmenovává třiatřicetiletá Blanka s tím, že Hloubkometr ji taky „dostal“. „Dotyčný, co to řekl, pobavil,“ přidává na vysvětlenou. Tak aspoň že tak.

5. Kapitán Hook. Vivat!

„Něco něžného, srandovního, nebo dokonce bláznivého? Už jsem slyšela o Sperminátorovi, Postelovém hadovi, Bodlákovi a Raketě,“ počítá na prstech pětatřicetiletá Renata, která po chvíli ticha přidává i Kapitána Hooka.

„Bylo mi řečeno, že je to pirát ze Země Nezemě, co má místo jedné ruky hák. Kde je ta podobnost s penisem, úplně nevím, nicméně bylo to asi to nejoriginálnější přirovnání, se kterým jsem se kdy setkala,“ krčí rameny Renata.

Foto: Profimedia

Sex by měl být hravý, a tak do něho milá slůvka, kterými se titulují klíny, rozhodně patříFoto: Profimedia

6. Ať žije „Pinokio“!

„Pokaždé, když tě vidím, jsem větší a rostu. Nemůžu si pomoct,“ říká Luboš své osmadvacetileté přítelkyni Lucce. „Sám sebe nazývá ‚Pinokiem‘. Přistihla jsem se, že už to taky používám,“ usmívá se Lucka, která právě tuhle přezdívku považuje za nejroztomilejší ze všech. „A to jsem jich už pár slyšela. Některé byly dost otřesné, třeba jako Oplodňovák nebo Klátibrk,“ dodává Lucka.

7. Fantom (milostné) opery

„Během sexu zaznělo: ‚Teď si Fantoma naprosto dostala‘. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, kdo to je ten Fantom, ale můžu říct, že něco takového si člověk už navždy pamatuje,“ pobaveně vypráví čtyřiatřicetiletá Zuzka, která přezdívku sice slyšela už kdysi dávno, ale později ji vícekrát použila.

„Získala moje sympatie. Fantom je přízrak, přelud, něco jako výtvor fantazie. Prostě penis v celé svojí kráse,“ směje se Zuzka s evidentně kreativním duchem.

8. Mýtický Excalibur. Artuš by koukal…

„O legendárním meči krále Artuše, který je spojován s magickými schopnostmi, toho bylo napsáno už mnoho. Akorát kdysi ještě nikdo netušil, že právě takhle se bude říkat mužskému přirození,“ popisuje osmatřicetiletá Gábina. Právě její manžel má Excalibur v trenkách. „No, pořád lepší než Kraken, tedy bájný hlavonožec schopný potápět celé lodě,“ krčí rameny Gábina, pro niž Excalibur v posteli znamená bujarou noc.

A jakou přezdívku pro penis používáte vy?

Reklama

Načítám