Hlavní obsah

Líčení podle Beyoncé: Troufnete si na tmavší rtěnku i vy?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milujete-li líčení a rády zkoušíte nové věci, je tohle video přesně pro vás. Tentokrát jsem se inspirovali u Beyoncé a vizážistka Janka Letková nám pomohla její tmavé líčení napodobit. My se zamilovali, a vy?

Článek

Na Instagramu zpěvačky Beyoncé (37) můžete vidět, že s make-upem dost experimentuje. Například měla nalíčené rty jako v devadesátkách – obkreslené tmavou tužkou a namalované světlejší rtěnkou. Nebo si vyzkoušela skoro černou nebo šedou rtěnku.

My si vybrali look právě s tmavou rtěnkou, která se může zdát strašidelná, ale když víte, jak k tomu doladit zbytek make-upu, už to žádný horor není. Naopak, vypadá vážně skvěle. Přesvědčte se ve videu!

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Beyoncé ráda s make-upem experimentuje. Inspirujete se?Foto: Profimedia.cz

Tmavé rtěnky si ale ne každá žena může dovolit. Opticky rty zúží a slušet budou spíše mladším ročníkům. Nemusíte sahat hned po černé, zkusit můžete i tmavě hnědou, vínovou nebo fialovou. Dbejte však na to, aby zbytek pleti byl dokonalý, protože tmavá na rtech může zdůraznit nedokonalosti jako žilky, jizvičky, pupínky nebo kruhy pod očima.

Perfektně sjednocená pleť je tedy nutnost u tohoto líčení. Se zbytkem to není radno přehánět, černočerné linky vynechte, postačíte si s vrstvou řasenky nebo zemitými stíny dohněda. Také rty nechte spíš matné než lesklé, protože už tak na sebe přitáhnou spoustu pozornosti. S leskem by mohly působit vulgárně.

Jde o extravagantní barvu, ve které v davu rozhodně nezapadnete. Pokud na to máte odvahu, proč ne. Make-up je hlavně hra. Souhlasíte?

Líbí se vám tmavé líčení?

Související témata:

Načítám