Hlavní obsah

Jak si nalíčit rudou rtěnku tak, aby vám vydržela celý den?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Červená rtěnka je v líčení vždy sázka na jistotu. Na její nanášení byste si ale vždy měly dát záležet. Jen tak bude vaše líčení vypadat dokonale. Vizážistka Soňa Šajdáková vám ve videu prozradí svoje triky!

Článek

Nic nespraví po ránu náladu tak, jako červená rtěnka na rtech. Dodá vám sebevědomí, z tváře vymaže únavu a celý den je pak o trochu hezčí. Také to tak máte, nebo se spíš výrazných barev bojíte? Není vůbec třeba, červená na rtech bude slušet všem ženám, jen si vybrat správný odstín a intenzitu. Většinou najdete škálu barev od rudé s podtónem do modra (studený tón) až do červenooranžové (teplý tón). Vodítkem vám může být i to, zda máte studený, či teplý typ pleti.  Nejlépe barvu ale vyzkoušíte na rtech a hlavně na denním světle.

Výrazné rtěnky vám neprominou žádnou nedokonalost, proto byste měly při jejich nanášení dodržet několik kroků. S vizážistkou Soňou Šajdákovou jsme se ve videu zaměřily na všechno, co se červené rtěnky týká. Jak si ji správně nanést tak, aby vydržela celý den? Jak k ní doladit zbytek make-upu? To všechno mají Francouzky v malíčku!

Nosíte rády červenou rtěnku?

Reklama

Související témata:

Načítám