Hlavní obsah

Jak si přivolat erotický sen? Známe sexy triky!

Foto: isifa

Erotické sny násobí chuť vyzkoušet nové věciFoto: isifa

Reklama

Hasič, cizinec, známý herec, který vám udělá pomyšlení? I to je obsahem erotických snů, které jsou přínosem milostného života. Víte, jak si takový lechtivý sen vyvolat? Spěte na břiše!

Článek

„Sny a fantazie vyplňují velkou část našeho duševního života. Ty se sexuální tematikou patří mezi nejčastější a nejpříjemnější,“ říká sexuolog Zlatko Pastor o lechtivých příbězích, které k nám při troše štěstí přicházejí v noci a které mají tu moc, že dokážou i eroticky naladit pro milování ve skutečném životě. Jupí, zase jeden recept, jak nedat stereotypu šanci…

Erotické sny rovná se milostná spokojenost?

„Miluju, když se mi zdá něco o sexu s cizincem nebo s více muži najednou, protože když o tom snu zpětně přemýšlím, vzruší mě to tak, že mám chuť hodně věcí realizovat ve svém současném vztahu,“ svěřuje se anonymně čtenářka pod přezdívkou Smile, která bere snové erotické scénáře a výplody svého mozku jako inspiraci pro svůj milostný život.

Taky se vám zdá fajn takový dopink libida? Toužíte mít podobných snů co nejvíc? A co když jako naschvál nepřicházejí? Jak dlouho na ně můžete čekat? Dny? Týdny? Měsíce? Máme dobrou zprávu. Mozek jde tak trochu obalamutit a sex ve spánku můžete mít už dnes večer. Jak? Překulte se ze své klasické uspávací pozice na břicho!

Úbytek kyslíku zajistí erotično

Lidé spící na břiše mají výrazně víc erotických snů než ti, kteří spávají v jakékoli jiné poloze, potvrzují výsledky výzkumu Calvina Kchaj-Čchinga Jüa z Univerzity Šu-e Jen v Hong Kongu, který dokonce dodává, že se v této poloze dostavují i sny o svazování a jiném znehybňování.

Foto: isifa

O tom, co se vám zdálo, partnerovi raději neříkejte... pokud ovšem ve snu nebyl největší hvězdou právě onFoto: isifa

„Tato studie poskytuje důkazy o tom, že snové zážitky, a především jejich obsah mohou být ovlivněné polohou těla při spánku. Okolní stimuly se podílejí na snění a nevědomý mozek spícího se snaží dávat jim nějaký smysl,“ tvrdí expert na psychologii spánku, podle něhož jsou erotické sny osob spících na břiše důsledkem tlaku na hrudní koš, který se tak méně rozpíná, tudíž snižuje množství kyslíku zásobujícího mozek.

Tento fakt můžete ještě podpořit tipy amerických expertů.

  • Dvě hodiny před tím, než se vydáte do peřin, vypněte televizi. Záření obrazovky ubíjí fantazii.
  • Nepřejídejte se a choďte spát na lačný žaludek.
  • Dejte si jednu skleničku bílého vína.
  • Zavřete oči a vybavte si horskou chatu s krbem v obýváku či ztroskotání na pustém ostrově s panensky čistými plážemi. Podvědomí se o zbytek postará.

Tak fajn, recept na to, jak prožívat slast ve spánku, by byl. Jenže co s otázkou, zda o svých nočních dobrodružstvích říci partnerovi, samozřejmě v dobré víře, že by se z nich mohl poučit? Zadržte, nemusel by to pochopit!

Proč neříkat milenci o svých snech?

„Svěříte-li se partnerovi, může to brát jako kritiku, upozornění, že něco není v pořádku, domnívat se, že vás to s ním už nebaví. Proto si své sny nechte raději pro sebe a pamatujte, že vaše sny se zdají pouze vám,“ varuje Pastor s upozorněním, že okolí většinou o úplnou pravdu nestojí. „Naprostá upřímnost může být v sexu špatně pochopena a důsledky bývají nepředvídatelné.“

Pokud tedy chcete prožívat totéž či podobné jako ve snu, je lepší jít způsobile cestou názorných ukázek, vedení ruky a jazyka tam, kam je to žádané a chtěné, hraní her, jež záměrně mají poodhalit skryté touhy vaše i jeho. Ona se totiž strašně těžko přijímá informace typu: „Dnes se mi zdálo o tom, jak mi to Cristiano Rolando udělal jazykem. Bylo to famózní a nic lepšího jsem nikdy nezažila. Myslíš, že by ses mohl nasoukat do toho fotbalového dresu ze střední školy a potkat mě v baru pro horních deset tisíc jako on? Jo a prosím tě, nageluj si vlasy!“

A o čem se v noci zdá vám?

Reklama

Související témata:

Načítám