Hlavní obsah

Jak si zacvičit venku a posílit celé tělo? Vylezte na strom!

 

Reklama

Léto a hezké počasí přímo vybízí k tomu, abychom si zacvičili venku. Pokud však trávíte prázdniny s dětmi, není vždy jednoduché najít si čas pro sebe. Co kdybyste to zkusili třeba při společné procházce v parku? Budete k tomu potřebovat jediné – statný strom!

Článek

Pro vás posilovna, pro děti zábava. I v to se může proměnit obyčejný výlet do parku, do lesa či odpoledne strávené na zahradě. Tady všude si totiž můžete v létě skvěle zacvičit, zapojit do tréninku i své ratolesti, a navíc nemusíte platit za posilovnu. To je ideální kombinace a budete potřebovat jedinou pomůcku – pěkně rostlý strom.

Pak už si jen pusťte naše video, kde vám instruktorka fitness a zakladatelka programu fitMAMI Pavla Maříková ukáže sérii cviků, které jsou velice účinné. Každý cvik opakujte 10–15x a ideálně ve třech sériích po sobě. Poslední cvik, přezdívaný medvěd, však testujte opatrně. Lepší je, když budete mít dlouhé kalhoty a tričko s rukávem, abyste se neodřeli. Díky tomuhle cviku však zpevníte skvěle celé tělo. Tak konec výmluv a hurá s dětmi ven.

Za spolupráci děkujeme Pavle Maříkové (pavlamarikova.com).

Při cvičení dbejte také na to, abyste známé cviky dělali dobře – tohle jsou nejčastější chyby.

Reklama

Načítám