Hlavní obsah

Jak si ženy užívají felaci? Tohle jsou jejich zpovědi!

Foto: ORION PRODUCTION, Shutterstock.com

Foto: ORION PRODUCTION, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Orální milování patří k nejoblíbenějším praktikám párů. Ale jak se na něj dívají konkrétně ženy? A co pro ně vůbec znamená? Umí si ho užít. Takhle božsky uctívají pánské přirození!

Článek

Když ženy mužům poskytují orální sex, mohou k tomu zvolit několik pozic. Jak moc a komu orální polohy sedí, je individuální, stejně jako samotný postoj k felaci a chuť vnášet do tohoto typu milování trochu kreativity. Tipů, jak laskat penis ústy, existuje nespočet. Stačí se inspirovat v internetových diskusích! Znáte tyhle postupy?

Twist

Tato technika se popisuje také jako ždímání. „Když má můj muž špatný den v práci, vím přesně, co musím udělat,“ svěřuje se Šárka v jedné diskusi.

„Líbám ho po celém těle a po pár minutách jazykem sjedu do rozkroku. Pomalu ho škádlím a občas se partnerovi podívám do očí. Když je pěkně tvrdý, vezmu penis do svých rukou, pevně ho stisknu a rukou točím v opačných směrech. Pravá se otáčí doleva, levá jde doprava a pohybuje se nahoru ke špičce. Jakmile ještě špičku začnu olizovat jazykem, je můj muž úplně v transu. Doslova šílí a prosí mě, abych ho přivedla k orgasmu,“ popisuje Šárka. Zkusíte to, nebo dáte přednost spíš stupňování vzrušení?

Foto: Shift Drive, Shutterstock.com

Orální sex je jednou z nejčastěji praktikovaných milostných aktivitFoto: Shift Drive, Shutterstock.com

Stop/start

„Kdysi dávno jsme s mým přítelem dostali chuť na sex, tak jsme zastavili u lesa. Začala jsem mu sát penis, ale neměli jsme štěstí. Vyrušili nás houbaři. Přítel si pulzující přirození schoval do kalhot a dělal, že se vůbec nic neděje,“ popisuje žena s přezdívkou Marge.

„Čekali jsme, až se houbaři vzdálí a nemohli nic dělat. To nás maximálně nabudilo. Jakmile jsem si pak penis opět vzala do pusy, explodoval.“ Přítel se jí pak svěřil, že to byl jeden z nejlepších a nejsilnějších orgasmů, jaký kdy měl.

Vakuum

Další milovnice felace Irene popisuje: „Můj manžel si po příchodu z práce dává sprchu, pak si sedá na gauč. Toho využívám. Obvykle ho párkrát políbím a řeknu mu, jak je báječný. Potom jednu ruku natáhnu dolů a začnu mu masírovat rozkrok. Jakmile cítím, že je tvrdý, jdu na kolena a olizuji jeho penis od základny po špičku. Základnou myslím až tu část za jeho varlaty. Snažím se pohyb zdola nahoru provádět velmi pomalu, užívám si to.“

Felaci obohacuje o podtlak: „Penis obejmu rty a dělám, že ho chci vysát. Vznikne podtlak, který mému manželovi dost vyhovuje. Stejně jako to, když špičkou penisu vevnitř v mých ústech narážím do svých tváří. Má prý díky tomu pocit, že mi zaplňuje celou pusu.“ No, tak i tenhle chlapík se evidentně nemá špatně!

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Nikdo se nesmí divit, když se při kontaktu úst s pohlavím probudí zvířecí instinkty Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Naprostá a chlípná oddanost

Ale ani protějšek od Suzzy si nemá na co stěžovat. „Miluji, když si v pátek nebo v sobotu večer dáme skleničku. Uvolní mě to a hlavně osvobodí. Dělám pak orální sex mnohem radši. Myslím takový ten nespoutaný, kdy všechno necháte na svém partnerovi,“ uvádí Suzzy. Nechává muže, aby jí dal ruce na zadní část její hlavy.

„Baví mě, když cítím jeho dominanci. Je fajn slyšet ho sténat a vědět, že se chystá nekontrolovaně ejakulovat – a mě používá jako poslušný nástroj určený jen pro svůj vlastní cíl. Je to takové přírodní, zvířecí,“ dodává žena, které se ostatní ptají, zda jí tento způsob vyhovuje.

„Je to fajn. V práci mám dost zodpovědnosti a starostí a při tomhle nemusím vůbec nic řešit. Navíc to je u nás doma vyvážené. Něhu a romantiku si s partnerem vynahrazujeme jiné dny a při něčem jiném,“ vyvrací Suzzy pochybnosti ze strany druhých.

Vychytávky na závěr

Kompromisy a střídání několika technik a postupů, kdy si oba partneři v rámci milostného vztahu přijdou na své, odborníci vřele doporučují. Ale ani ostatní rady nejsou k zahození. Jaké další tipy se vám při felaci budou hodit?

  • U obřezaných penisů vyviňte větší tlak – nejsou tak citliví.
  • Předkožku využívejte ve svůj prospěch. Zajíždějte pod ni jazykem a berte ji za svoji přítelkyni.
  • Nepřehlížejte varlata, ty jsou v rozkroku taky!
  • Při sání položte prst na perineum a vyviňte mírný tlak.
  • Otevřenou dlaň potřete lubrikantem a přejíždějte jí po špičce penisu, zatímco jeho základnu držte v ruce.

V orálním sexu se dá zdokonalovat neustále. Je ale možné, že se vám jeho poskytování příčí. Co byste v takovém případě měly dělat?

Reklama

Načítám