Hlavní obsah

Co dělat, když se vám příčí poskytování orálního sexu?

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Jestli je vám orální sex vyloženě protivný, není jediný důvod, proč byste se měly snažit a nutit se do něj. Ale pokud jste mu zatím jen nepřišly na chuť, a rády byste to změnily, mohly by se vám hodit naše rady.

Článek

Orální sex patří na seznam nejoblíbenějších sexuálních praktik. Dokonce se jedná o velmi frekventovanou techniku nevěrníků. Ačkoli je kontakt úst a pohlavních orgánů dost v kurzu, nemusíte jej milovat. Přední australská sexuoložka Juliet Allen tvrdí, že násilné přemáhání se je v tomhle směru kontraproduktivní. „Spíš se snažte pochopit, co na orálním sexu muži vidí. To obvykle zabere,“ doporučuje expertka, která pro všechny milenky s nelibostí vůči felaci, ale touhou jí přijít na chuť, sestavila pár rad.

Nespěchejte

Věřte tomu nebo ne, muži si užívají pomalé a smyslné předehry stejně jako ženy. „Ostatně, sex není závod. Proto začněte hezky pomalu a přinuťte svého partnera, aby po vás toužil. Škádlete ho ústy a jazykem na krku, hrudi i vnitřní straně stehen. Bude se vám líbit, jak na to reaguje,“ objasňuje Juliet Allen.

Každý milencův vzdech i záškub svalů vás utvrdí v tom, jak moc vás chce, což umožňuje překonávat osobní překážky a řešit jen to podstatné – rozkoš. „Klidně partnera nechte čekat několik dlouhých minut, pohrávejte si s jeho tělem i myslí a užívejte si pozici aktivní polovičky,“ dodává sexpertka.

Přejíždějte jazykem od základny ke špičce

A teď to přijde. Přímý kontakt vašich úst s jeho mužstvím. Pokuste se penis přijmout jako něco posvátného, hebkého a po vás lačnícího. Vystrčte špičku jazyka a přejíždějte jí od kořeně pyje až po jeho špičku. Nezapomeňte také jemně hladit varlata. Až si na tuhle situaci přivyknete, můžete pokračovat dál. Klidně ale tomuto jemnému laskání věnujte i několik milostných setkání. Milenec pochopí, že se s jeho klínem teprve seznamujete (tohle s jeho penisem rozhodně nedělejte).

Používejte ruce

„Rukou opatrně sevřete základnu penisu a následně cestujte nahoru a dolů, zatímco vaše ústa sají a olizují hlavu pánského přirození. Ruka přitom funguje jako kotva jistoty. Chrání před příliš hlubokým a neopatrným zasunutím pyje do úst,“ podotýká Juliet Allen s tím, že podobné triky vás mohou zbavit předsudků (co když se začnu dávit?) a ostychu.

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Orální sex se nejlépe učí s někým, komu důvěřujete a koho máte rádaFoto: nd3000, Shutterstock.com

Nechte ho, aby se díval

Samozřejmě, že vás mohou doprovázet smíšené pocity, jakmile na orální sex dojde. Nikdy nepodléhejte nátlaku. Vždy se lze domluvit například na ejakulaci mimo ústa. Nikdy však milenci nebraňte v tom, aby se na vás díval. Muži chtějí vidět, jak si s jejich přirozením pohráváte a uctíváte ho. „Když k tomu navíc vystrčíte pozadí a přidáte pohled z očí do očí, tyto vizuály samy o sobě stačí k tomu, aby muž prožíval extatické potěšení vedoucí až k extázi,“ vysvětluje Juliet Allen. Víte, v jakých pozicích se muži nejraději milují?

Lubrikujte

Kromě výše uvedených rad k té nejdůležitější patří i pravidelné mazání (může být i z kuchyně). „Opravdu mokrý a kluzký penis je hedvábně hladký a jeho stimulace je o dost příjemnější – pro obě strany,“ říká Juliet Allen. Lubrikanty vám zároveň orální sex zpestří. Dá se vybírat třeba i podle ročního období. Momentálně letí příchuť vanilky či skořice.

Foto: tool2530, Shutterstock.com

Nikdo vás nemůže k orálnímu sexu nutit, ale fakt je, že ho muži zbožňujíFoto: tool2530, Shutterstock.com

Vyjasněte si to

Když vidíte, co s partnerem orální sex dělá, je snazší pochopit, proč jej vyžaduje. Chce být přijímán se vším všudy. „Ale nesnažte se felaci vykonávat z donucení nebo z povinnosti. Pamatujte, že vaše energie mluví hlasitěji než vaše činy. Pokud tedy partnerův penis přijmout nechcete celým svým srdcem, včas ho upozorněte, že pro vás orální sex není prioritou, nebo se s ním dohodněte na nějakém kompromisu,“ uzavírá Juliet Allen.

A co vy? Už jste někdy potkaly muže, který by orální sex neměl rád? Pro budování větší intimity mu taky můžete udělat tantrickou masáž

Reklama

Načítám