Hlavní obsah

Upgrade orálního sexu. Jak se zdokonalit?

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Tak trochu vyčpělé milostné blues? Upravte svůj sexuální život, který se stává rutinou, a zaměřte se na svěží vítr, nové zkušenosti a méně všední orální techniky. Za co vás muži budou milovat? Dělejte to s „elkem“!

Článek

Orální milování patří k velmi oblíbeným sexuálním praktikám milenců po celém světě. Zdá se vám, že jste v tomhle ohledu uvízli na mrtvém bodě? Stále dokola opakujete to samé a zdlouhavě se pokoušíte o jeho orgasmus? Změňte taktiku a inspirujte se radami britské sexpertky Tracey Cox!

Vhodná pozice

„Poloha je nade vše. Potřebujete přístup k varlatům, řiti a perineu, musíte mít prostor, aby bylo možné uchopit základnu penisu rukou. Proto se vždy ujistěte, že se cítíte pohodlně a ruce nikdy nemáte zkroucené v nepřirozených úhlech,“ nabádá sexuální guru s tím, že pakliže je nutné udělat si větší komfort, dají se využít polštáře i kusy nábytku.

V případě potřeby se jimi obklopte tak, aby ústa mohla, a to bez komplikací, stimulovat penis – společně s ruční výpomocí. Přitiskněte milence k židli, sedněte si na okraj postele, zatímco on stojí. Nebo si lehněte na záda a nechte ho přidřepnout. Udělejte cokoli, co doteď bylo tabu. A hlavně mu nezakazujte, aby vás pozoroval. Muži jsou vzrušiví hlavně zrakově, i proto tolik lpí na erotických časopisech. To ale není to jediné, na co se v rámci upgradu orálního sexu zaměřit.

Foto: puhhha, Shutterstock.com

Při mazlení je důležité, abyste vždy a za každých okolností měli oba pohodlíFoto: puhhha, Shutterstock.com

Důkladná příprava

„K rozkroku se nepřibližujte dřív, než bude pořádně tvrdý. Hýčkejte partnera masáží, hlaďte ho a mazlete se s ním. Natřete sebe i jeho olejem, klouzejte po něm nahoru a dolů. Dávejte najevo, že vás vzrušuje. A jestli máte dlouhé vlasy, nenechte zahálet ani je. Předkloňte se a hlaďte ho jimi,“ dál popisuje Tracey Cox s tím, že ani takové jemné kousání do bradavek není od věci. A další trik?

Zapojení všech jeho smyslů

Přitiskněte se k milenci tak, aby se penis dostal na samý okraj úst, ale nedovolte mu, aby do vás pronikl. Vyzkoušet můžete i něco na španělský způsob. Vložte si penis mezi prsa a tlakem na ně ho „zpracovávejte“ jako těsto (s citem). „Hlaďte ho od hlavy směrem dolů, pomalinku se suňte níž a níž, lízejte ho, kousejte a zároveň mu říkejte, jak mu to uděláte,“ radí sexpertka. Co se týče základní orální techniky, tak ta je jednoduchá.

Vezměte penis do úst a pohybujte se nahoru a dolů. Tento pohyb kopírujte rukou, sevřenou kolem penisu. Když jste u hlavičky, ruku sevřete a při pohybu opačným směrem ji spíš povolte. A teď to přijde.

Konzistentní rytmus

Následně je vhodné zaměřit se na jakýsi krouživý, točivý pohyb. Uchopte penis a při pohybu mírně otáčejte rukou sem a tam, zároveň jazykem provádějte krouživé pohyby na okraji hlavičky a extra péči věnujte uzdičce. „Pak přitlačte jazykem na penis a lízejte ho jak na hlavičce, tak i u kořene. Začněte pěkně pomalu, postupně přidávejte na tempu, a když se partner blíží k vyvrcholení, zesilte tlak, a ještě zvyšte frekvenci pohybů,“ popisuje Tracey Cox. (Pokud nechcete polykat, stačí penis vytáhnout a pokračovat v ruční práci.)

Experimenty a jejich dávkování

Také projevte nápaditost a vymýšlejte nejrůznější druhy mazlení. Dlouhé tahy po penisu nahoru a dolů a zároveň hluboké proniknutí do úst, kratší pohyby na hlavičce a penis jen na okraji úst. Napodobování lízání, jako by penis byl sladké cukrátko. Proč ne?

Velmi efektní je i technika, kdy rukou vytvoříte písmeno L, a to mu vtisknete do klína. Penis nechte mezi palcem a ukazovákem a pevně zatlačte. To poskytne silný tlak na perineum a základnu jeho varlat. Jedná se tak o efektivní způsob, jak urychlit nástup orgasmu. (Jakmile však uvidíte, že se vyvrcholení nevyhnutelně blíží, přestaňte se všemi experimenty a neměňte techniku ani rytmus.)

Tip pro odvážnější

Muži mají svůj bod G tři až šest centimetrů od vchodu do konečníku. Zasuňte tam prst, prohloubíte jeho orgasmus na maximum. Troufnete si?

Zkuste také 5 nejlepších poloh pro orální sex a uvědomte si, že má dvě základní pravidla, která byste neměly podcenit!

Reklama

Načítám