Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Co se líbí zajíčkům na zralých ženách?

Foto: Thinkstock

Zralé ženy jsou pro mladé muže atraktivní z různých důvodů. Ty své vám přiblíží Josef HausmannFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že muži touží vždy jen po pevných, mladých děvčatech? Omyl! Mnohdy se otočí i po zralejší zachované sukni! Proč? Co zajíčkové na ženách 50+ vůbec vidí? Josefa Hausmanna se ptá čtenářka Hanka!

Článek

Mladé dívky nemají vrásky, jsou pevné, bezstarostné. Tak proč se sakra stejně mladí kluci otáčejí i po zralejších ženách? Co na nich vidí? Čtenářka Hanka nám na e-mail jaktovidichlap@prozeny.cz poslala obdobný dotaz. A než se náš chlap Josef Hausmann odebere na 14denní (zaslouženou!) dovolenou, kde dostatečně obalí nervy a načerpá síly, samozřejmě na něj odpoví!

Čtenářka Hanka: „Vážený pane Hausmanne, můžete mi prosím vysvětlit, co vidí výrazně mladší muži na udržovaných paničkách 50+? Všímám si, že jim někdy dají přednost před slečnou v minisukni, otevírají jim dveře, zapovídají se s nimi na ,malou společenskou', občas přijde i návrh na sex... Co je k tomu vede?“

Vážená Hanko, mnohokrát jsem již zde psal – vím, ženám se to nerado poslouchá –, že v muži (skoro každém, nejen v těch vašich „výrazně mladších“) hoří stálý plamínek touhy po krátkodobé, nezávazné a časově i finančně nízkonákladové sexuální avantýře. Pochopitelně s ženou, kterou ještě neměl.

Ti mladší si myslí, že u starších dam by mohl být tento nezávazný sex dostupnější. Vždyť – podle vší logiky – by si taková paní mohla „oblíznout všech deset“, kdyby dotyčný mladík sestoupil ze svých výšin a s padesátnicí slehl. Vždyť má doma nějakého starého páprdu, který ji určitě sexuálně neuspokojuje! Navíc ty udržované (a že jich dneska je!) mají tělo srovnatelné (někdy i lepší) s „dvacítkami“ a už by nemusely otravovat s těmi protivnostmi a obstrukcemi, jako je vážný vztah, manželství, žárlivost apod., s nimiž dříve či později ty „dvacítky“ vyrukují. Konečně správná „panička“ je už někde vdaná, tak jaképak copak.

Tím jsem vám zodpověděl otázku „Co vidí výrazně mladší muži na udržovaných paničkách 50+“. Jenomže – jak je v ženské zahradě běžné – tato přísná logika někde drhne, a proto „sklizeň“ vašich mladíků není tak vydatná, jak by se čekalo. Důvodů je vícero:

1. Ženy po nezávazných sexuálních avantýrách netouží tak silně, jak si to muži podle hesla „podle sebe soudím tebe“ malují.

2. S tím starým páprdou to nebude po sexuální stránce tak zlé, jak se mladíček domnívá (a jak jsem se v jeho letech domníval i já). A i kdyby – trvalé hodnoty jako teplo domova a pocit sounáležitosti té ženě stojí za to, nenarušovat je krátkodobými požitky.

3. I když se naše padesátnice „dá ukecat“, svůj genetický stín nepřekročí a se vztahem, láskou a z toho plynoucí žárlivostí (alespoň částečně) vyrukuje také.

4. Žena (i ta 50+) chce muže s vyšším statusem, než má sama, tj. bohatšího, lépe postaveného, inteligentnějšího… Bohatství a postavení přichází s věkem, mladíci jimi příliš nedisponují. Takový mladík, který je bohatý a dobře postavený, se nemusí ve výběru věkových kategorií omezovat.

Pro mladíky jsou starší ženy přitažlivé i z patologických důvodů, jako je Oidipovský komplex či byt a strava pro mladé lemply. Předpokládám, že jich se váš dotaz netýkal.

Reklama

Související témata:

Načítám