Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Jak moc řeší pánové velikost svého přirození?

Foto: Profimedia

Ženy řeší svá prsa, jak je to s muži a jejich chloubou? Odpovídá jako každý čtvrtek Josef HausmannFoto: Profimedia

Reklama

Ženy řeší velikost svých prsou. A mnohdy kvůli mindrákům podstupují i plastiky. Ale co muži? Jak moc ve skutečnosti řeší rozměry své chlouby? Nač teoretizovat? Náš chlap Josef Hausmann rovnou odpovídá.

Článek

I čtenářka Jitka se obrátila na Josefa Hausmanna na e-mailu jaktovidichlap@prozeny.cz. Ptá se na pány a velikost jejich přirození. Jak moc ji řeší? Jsou spokojení, nebo by chtěli trochu přifouknout? Takhle to vidí chlap!

Čtenářka Jitka: „Pane Hausmanne, spousta žen je nespokojena se svými ňadry, řeší je s kamarádkami a případně si je nechává upravit – kvůli vlastnímu pocitu uspokojení. Mnoho mužů je nespokojeno s vlastním přirozením. Dá se nějak definovat, po čem vlastně muži, sami u sebe, touží?“

Vážená Jitko, pod vlivem – zde již tolikrát diskutované – mediální posedlosti ženskými ňadry srovnáváte nesrovnatelné. Ňadra k vlastní „akci“ potřeba nejsou, spousta mužů je při „tom“ ani nepostrádá. Navíc na siluetě ženy vidět jsou – na velikosti penisu by asi záleželo, kdyby lidé chodili nazí. Když už dojde na jeho vyndání, je už stejně ruka v rukávu…

Kdysi se nějaký nezdvořilý novinář ptal jakéhosi (myslím anglického) politika s nápadně krátkýma nohama, jak prý si myslí, že mají být nohy dlouhé. Odvětil: ,Aby dostačily od těla k zemi᾽. Tento příměr platí kromě penisu i pro velikost ňader. Mají být tak velká, aby se dala pohladit a žena rozněžnit.

Protože to mermomocí chcete slyšet, budiž: Každý chlap by chtěl raději „kládu“. Ale nepřikládá tomu zdaleka takový význam, jak si myslíte. Má-li být vaše otázka zodpovězena v celé obecnosti, muži (sami u sebe) touží po dobytí co největšího počtu žen. Jsou tak poslušni genetického imperativu – proutníci a nevěrníci se rozmnožovali efektivněji.

K tomuto cíli nevede ani tak velikost přirození, jako moc, bohatství, píle, úspěch a další projevy schopnosti muže se o ženu dobře postarat. Pokud ženy muže opouštějí, je to kvůli mužově selhání ve sféře „staračství“ či proto, že je muž surový, závislý či nevěrný, což je vlastně jinými slovy totéž. Maximálně proto, že je sexuálně líný nebo impotentní, ale velikost penisu hraje při rozpadu (dlouhodobého) vztahu roli hodně podřadnou. Hravý (a starající se) muž dovede ženu uspokojit mnoha způsoby – a na tohle téma dost, vedlejší stránky se jím zabývají do omrzení.

Na velikosti penisu záleží asi ve dvou oblastech. První je psychologická – některým (málo) mužům může podměrečnost jejich přirození oslabit sebevědomí. Ale to už musí být opravdu nedostatečnost hraničící s tělesnou vadou. Druhá se týká některých akrobatických poloh z Kámasútry. Ale kolikrát za rok je člověk provádí?

Reklama

Načítám