Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Nikdy nenapíše první. Je to proto, že jsem tlustá?

Foto: Thinkstock

Slečna 12 řeší, jestli je normální, když jí přítel nepíše první. Co o tom soudí náš chlap?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muži jsou pro ženy nečitelní. Tedy jak si vysvětlit, že partner čtenářky Slečny 12 jí takřka nikdy nenapíše jako první? Co za tím vězí? Její vyšší váha...? Odpověď Josefa Hausmanna najdete zde!

Článek

Tentokrát přišel dotaz do e-mailové schránky jaktovidichlap@prozeny.cz od Slečny 12! Našeho chlapa Josefa Hausmanna se ptá, co si má myslet o tom, když jí takřka nikdy její partner nenapíše jako první. Co to znamená?

Čtenářka Slečna 12: „Chci se zeptat na Váš názor. Občas se vídám a píši si se svobodným pěkným chlapem v nejlepším věku. Je milý, máme si co říct. Ale málokdy napíše první. A vidíme se tak jednou za 2–3 měsíce. Dokonce koukáme na film a ležíme vedle sebe. Ale nikdy nic nezkusil. Já jednou, když mě odvezl domů, tak ano, a přišlo mi, že se políbit úplně nechce. Nejsem si jistá, zda se mu líbím, či jsme občas spolu jen proto, že jsme sami a rozumíme si. A homosexuál určitě není. Vím, že má rád sex, ženy, ale žádnou nemá. Je možná moje vada, že jsem plnoštíhlá. Ale to opravdu netuším. Co si myslíte Vy?"

Vážená Slečno 12, tím, že kluk nenapíše první, se neznepokojujte. Chlapi na tohle moc nejsou. Prostý fakt, že vůbec odpovídá, svědčí o jeho slušnosti a částečně i o jeho zájmu. Je tu ale plno podezřelých okolností, které jste nevysvětlila.

a) Proč se vídáte jednou za čtvrt roku? To nemáte na víc chuť? Jak trávíte čas mezi tím? Kdo to tak organizuje?

b) Pěkný chlap v nejlepším věku – a to vedle vás leží jen tak a nedomáhá se sexu?

c) Píšete, že víte, že má rád ženy a sex. Jak to víte? Zmínila jste se, že o líbání neměl velký zájem. Zkoušela jste ho, když ležel vedle vás, hladit a pohlavně stimulovat rukou nebo ústy – bez ohledu na vlastní libidózní ambice? Mohlo by se tím experimentálně (částečně) zjistit, jak to s ním vlastně je.

Co vás k němu přitahuje? Asi nechcete být sama a (promiňte, nerad zraňuji hodné lidi) při vaší nadváze asi moc jiných (a sexuálně aktivnějších) nápadníků nemáte. Proč se k vám ale vrací on? Možná je také z nějakého (skrytého) důvodu sám a takhle jste si na „sebe zbyli“.

Vím, že tím jdu mnohým ženám na nervy, když opakuji dokola stejnou radu: Zhubněte 10 kilo – nejraději sportem. Prospěje to po všech stránkách – včetně duševní.

Uběhnout denně 10 km volným tempem zabere asi hodinu. Neříkejte, že ji nemáte. Pomalu si začínám připadat jako Cato Maior v římském senátu, který každou svou řeč, ať bylo téma jakékoli, zakončil slovy: Ostatně si myslím, že Kartágo má být zničeno. (Ceteram autem censeo, Karthaginam delendam esse.) Jinou radu pro vás nemám. Aspoň by se tím rozluštila otázka, kterou jste nastínila – není-li mu vaše „plnoštíhlost“ na překážku. A uvidíte, jak se okruh nápadníků najednou rozroste.

Hlavní ženinou komoditou pro ulovení muže (a nebytí sama) je její tělo. Nevěřte tlachům o souznění duší a vzájemné úctě a toleranci. Všechny úspěšné a obletované ženy tohle už dávno pochopily a do svého těla investují tisíce hodin v posilovnách, fitness centrech či při joggingu.

Představte si to obráceně – že se o vás uchází nějaký pupkatec, který je třeba hodný, ale vás nevzrušuje. Co mu doporučíte – najdete-li k tomu odvahu? No jistě, že by měl zhubnout.

Reklama

Související témata:

Načítám