Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Pět ožehavých otázek na téma sex

Foto: thinkstock

Dnes se možná dozvíte o sexu i to, co ani vědět nechcete!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslíte si, že existuje ve společnosti všudypřítomné sexuální tabu? Ne v rubrice Jak to vidí chlap! Josefa Hausmanna jste se zeptali přímo na tělo. A on odpověděl. Na všechno!

Článek

V e-mailové schránce jaktovidichlap@prozeny.cz se Josefu Hausmannovi sešlo hned 5 různých otázek na téma sex, láska a nevěra. A to by nebyl on, kdyby se jim snažil vyhnout. Naopak. Odpověděl v plné palbě!

1. Kdy naposledy jste měl sex? A jak dlouhý byl váš nejdelší vztah?

Před 2 hodinami a 40 minutami. Vím, kam svým dotazem míříte, a pro vysvětlenou vám posloužím francouzským příslovím: „Muž je pořád ještě hezký, neděsí-li se ho kůň“. Nejdelší vztah jsem měl s manželkou – 24 let.

2. Kdybyste měl možnost strávit noc s překrásnou dámou, která je milá a dobře vaří, nebo s partou světových špičkových horolezců, co byste si vybral?

Jednoznačně s tou dámou – nemusela by ani umět dobře vařit. Hlavně, když by ochotně sexovala – klidně k tomu budu pojídat z plechovky studený lančmít. Horolezců přes noc jsem přesycen.

3. Prochází láska žaludkem?

… a leze krkem. Myslím, že ženy aspektu vaření věnují více pozornosti než třeba. Muž bude mít raději štíhlou a vášnivou (a jíst buřtguláše a donesenou čínu) než obtloustlou nesouložící kuchařku ze školní jídelny.

4. Co si myslíte o mužích, kteří podvádějí své ženy, když jsou těhotné?

Muž je genetický potomek dávných praproutníků (jejich geny se rozmnožovaly, a tedy přežívaly lépe). Zdá se, že byste podvedení netěhotné tolerovala (snáze). Jaký je v tom rozdíl? Hlavně, když se k ní vrátí a dítě pomůže zaopatřovat.

5. Čtu vaši knihu. Vše je pravda, souhlasím s tím, akorát by mě zajímalo, jestli existuje jiný samec kromě lidského, který strká svůj penis do úst samice (psi, veverky atd.), protože od toho je snad pochva.

Zajímavá otázka, hledal jsem, kde je chyba ve vaší logice. Už to mám. Otázka má znít: Existuje jiný živočišný druh, kde by si samice dobrovolně vkládala penis do úst? Zajímavé je, že se neptáte po jiném druhu (psi, veverky, atd.), kde samec dobrovolně a rád laská samičí pohlaví ústy. A už vůbec – kde se navzájem líbají. Myslíte, že třeba hadi ano? Vytrhla jste z kontextu unikátnosti člověka jen to, co se vám (ne)hodí. V říši lidské sexuality existuje mnohem znepokojivější aspekt – pouze u našeho druhu se dá samice (žena) znásilnit, a to díky (opět unikátní) možnosti souložit zepředu. Samice statisíců ostatních druhů mohou (kdykoli se jim to znelíbí) během aktu odkráčet.

Malá rada nakonec (pro všechny): Chcete-li získat (životního) partnera, neodmítejte jeho žádosti o orální sex se zdůvodněním, že psi ani veverky to také nedělají.

Reklama

Načítám