Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Po 12 letech chce, abych si vyholila klín

Foto: Andrey_Popov, Shutterstock.com

Foto: Andrey_Popov, Shutterstock.com

Reklama

Otázku vyholit, či nevyholit řeší hodně žen. Co to ale znamená, když partner požádá svou partnerku o změnu v intinmích partiích až po dlouhých dvanácti letech, kdy se zdál být se zarostlým klínem spokojený? O co tu jde?

Článek

Čtenářka Laďka (43) poslala na adresu jaktovidichlap@firma.seznam.cz svůj příběh a požádala o radu.

„Vážený pane Hausmanne,

chci vám položit intimní dotaz. Co si myslíte o tom, že mě můj manžel najednou zničehonic požádal, abych si vyholila klín? Doteď se mu líbil v přírodní podobě. Mám velkou obavu, kde k tomu přišel... Takhle radikální přání mi přijde divné. Zatím jsem se ho na důvod neptala, jen jsem mu řekla, že si to musím rozmyslet. Moc se mi do toho ale nechce, oba dva jsme to takto měli rádi. Moc vás prosím o názor. Jsme spolu 12 let. Vaše čtenářka Laďka.“

Vážená paní Laďko,

pro jednou to přežijete a až manžel spatří tu předpubertální nedospělou hrůzu, co z toho vnikne, rychle vás zase požádá o „zárůst“. Motivem jeho přání může být touha po změně, od které si slibuje oživení postelového života, a na nic originálnějšího nepřišel. Třeba to tak na krátkou dobu i zafunguje – i změna k horšímu je svým způsobem změna s dočasným účinkem. Pokud je to tak, vyplývá pro vás z jeho přání poselství, že nějaké oživení by to chtělo a jakákoliv inovační iniciativa i z vaší strany bude vítaná. Stejně tak byste neměla předem zavrhovat jeho další (zoufalé) pokusy o rozšíření repertoiru. Ono po 12 letech manželství se těžko něco vymýšlí a negovat je velmi lehké.

Motivy jeho požadavku mohou ale být i jiné. Nejpravděpodobnější další alternativou je mediální masáž, která je v dnešní době cíleně nasměrována na rozvrat všech klasických hodnot a její nesmírně široká fronta nenechává žádnou skulinu. V běžném rádiu dnes už neslyšíte ani klasickou hudbu ani jazz, hnutí na podporu klasické rodiny dostalo na sociální síti stopku, vymýceny jsou klasické osnovy ve školství, klasický otec je málem nadávka (patriarcha), zpochybněn je i klasický pohled na pohlaví. Jak má v tomto nerovném boji obstát klasický ženský klín? Tomuto tmářství podlehly miliony lidí, jaký div, kdyby mezi nimi nebyl i váš muž.

Pak je tu ještě jedna neblahá možnost, že vyholený klín spatřil někde „in vivo“, kde se mu to líbilo. Útěchou v této eventualitě pro vás budiž fakt, že manžel neplánuje ony chutné plody sklízet na cizí zahradě, ale chce si je naroubovat na domácí jabloň.

Sečteno a podtrženo – nic tím vyholením nezkazíte. V rámci shora doporučeného „oživení“ byste možná mohla předstírat, že s žiletkami zacházet neumíte a požádat manžela, aby se onoho barbířského úkonu (a barbarského činu!) zhostil sám.  

Reklama

Související témata:

Načítám