Hlavní obsah

Sex po letech jako na začátku vztahu. Tohle určitě zkuste!

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kdo z vás si na začátku roku nedal nějaké předsevzetí? Zhubnout, přestat kouřit, začít cvičit. A kolik z vás ho už dávno porušilo? Možná kdybyste si dali zábavnější a hlavně víc vzrušující předsevzetí, byli byste úspěšnější. Co tyhle sexy výzvy, které zlepší váš milostný život a vyženou rutinu z ložnice?

Článek

Ať se vám to líbí, nebo ne, jakmile s někým žijete roky, ta prvotní vášeň a ložnicové šílenství pomalu vymizí. A z dříve bláznivě dokonalého sexu se stává rutina a občas i trochu nuda. Změňte to! Britská expertka na sex a vztahy Tracey Cox radí, co stojí za to vyzkoušet.

1. Slepý sex

Je to jednoduché. Místnost zatemněte a vy i váš partner si zavažte oči. Jakmile totiž „oslepnete“, budete se muset spoléhat na jiné smysly – hlavně na hmat a sluch. Budete se jeden druhého více dotýkat a tyto doteky mnohem více procítíte. Lépe také uslyšíte svůj dech, sténání a další zvuky, které k milování patří. A je tu ještě jeden bonus, a to moment překvapení. Netušíte totiž, co má v plánu váš protějšek, kde se vás hodlá dotknout a co s vámi chce dělat. Dokud to neudělá! Budete pořád drženi v napětí, a to je tak moc sexy!

2. Pokaždé jiný orgasmus

Zkoušejte se vzájemně přivést k orgasmu nejrůznějšími způsoby. Orální sex, ruční stimulace, soulož, erotické pomůcky, vše je dovoleno. Už jen tím se zbavíte rutiny a zaběhnutých postupů, ale hlavně tím zvýšíte své šance na vyvrcholení. „Čím víc toho zkoušíte, tím vyšší je šance, že dosáhnete orgasmu,“ potvrzuje Tracey Cox.

Je to vlastně i cesta k vícečetnému orgasmu. „Zaměřte se na dosažení více orgasmů, kdy každý z nich je samostatný, ale reaguje na novou stimulaci,“ radí sexpertka. Toho dosáhnout už není zas tak složité. I tady funguje vyzkoušet všemožné techniky a mezi jednotlivými vyvrcholeními si dopřát odpočinek. Během něj si povídejte, mazlete se, šeptejte si do ucha sexy slova. Vlastně jediné, bez čeho to nezvládnete, je čas! Protože tohle jsou ty legendární promilované noci, na něž se nezapomíná!

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Střídat techniky se rozhodně vyplatíFoto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

3. Vyzpovídejte se

Ne, není tím myšleno, že byste měli s partnerem běžet do kostela a vyzpovídat se tam ze svých hříchů. Tohle je taková vaše vzájemná sexy zpověď, kdy se naučíte se o sexu otevřeně mluvit. „To je velmi důležité, protože neexistuje milostný problém, který by nešel vyřešit, když o něm ti dva dokážou hovořit,“ vysvětluje Tracey Cox. Jak na to?

Sedněte si spolu a každý pět minut mluvte. Když jeden mluví, ten druhý mlčí a poslouchá, dokud nepřijde řada na něj. Během té doby byste měli vyjmenovat alespoň pět věcí, které na sexu s partnerem milujete a které vás dostávají. A pak pět věcí, které byste chtěli vyzkoušet, změnit či vylepšit. Nepojímejte to jako kritiku, ale jen jako návrhy. Každou svou touhu detailně a sexy popište, už jen si to představit bude vzrušující.

4. Měsíc plný sexy drobností

Každý den po dobu jednoho měsíce udělejte něco erotického! Nemusíte se samozřejmě denně milovat, počítají se i drobnosti. Žhavá esemeska, smyslná masáž, společná koupel, snídaně do postele, vášnivý polibek ve chvíli, kdy to ten druhý nečeká.

Proč tohle zabírá? Navozuje to erotickou atmosféru a hlavně to vyvolává pocit, že po vás ten druhý opravdu touží. A to je největší afrodisiakum na světě!

Foto: nito, Shutterstock.com

I krátká sexy sms dokáže divyFoto: nito, Shutterstock.com

5. Orgasmus bez rukou

Sex by měl být zábava, tak se nebojte si hrát. Co takhle svázat partnerovi ruce a požádat ho, aby vás uspokojil bez jejich použití? Možná to bude chvílemi úsměvné, ale sex přece nemusí být vždy seriózní, vážný a účelný. Má vás spojit nejen fyzicky, ale i psychicky.

A opět je tu bonus. Tohle omezení vás oba bude nutit experimentovat a hledat jiné způsoby, jak se dostat na vrchol. Takhle vrátíte jiskru do vaší ložnice!

6. Měsíc bez sexu

Cože? Vzdát se na měsíc sexu má být rada, jak ho vylepšit? Ano! Na mysli je totiž jen zákaz klasické soulože, vše ostatní (orální sex, mazlení, líbání, erotické pomůcky) je povoleno. Za prvé budete nuceni zkoušet všechno možné a za druhé zvýšíte vaši vzájemnou touhu. Koneckonců znáte to – zakázané ovoce chutná nejlépe!

S milostným životem je to někdy složité a je jasné, že každého občas přepadnou pochyby. Myslíte, že všichni mají lepší sex? Omyl!

Reklama

Související témata:

Načítám