Hlavní obsah

Jak to udělat, aby váš klín voněl a chutnal naprosto skvěle?

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Muži, fascinováni ženou, obvykle milují chuť a vůni dámského klína. Na něm je však poznat, jestli se o něj staráte! Co zaručí jeho šťavnatost a svěžest? Na okurku zapomeňte a před milováním mu přihrajte chlípný převlek!

Článek

Přirozená chuť a vůně vulvy a vaginy na muže působí jako afrodiziakum. Vaginální sekret totiž obsahuje feromony, které se nejvíc uplatňují hlavně v počátečních fázích vzájemné přitažlivosti, ale i poté mají svůj význam.

Výzkumnice ze Státní univerzity v San Francisku odhalily, že ženy, které si přidávaly kapku feromonu do parfému, u pánů slavily úspěchy. Stávající partneři se s nimi častěji líbali, milovali je a mazlili. Míra něžností a fyzických doteků stoupla o pozoruhodných 74 procent! I proto udržujte svůj klín svěží a připravený pro orální sex. Jak toho docílit?

Nenarušujte choulostivý ekosystém

Sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu na svém blogu radí vyvarovat se česneku, cibule, křenu, kari či chřestu, které negativně ovlivňují vaginální šťávy, stejně jako kouření a alkohol. Naopak je vhodné zvýšit konzumaci ananasu, jenž podle některých vylepšuje chuť i vůni dámského rozkroku.

Vyzdvihuje se také síla obyčejné pitné vody, která zajišťuje hydrataci těla i samotného klína. Je u vás všechno v pořádku? Zdravá vagina voní lehce kysele, ale ne tak, aby se tomu milenec v ložnici vyhýbal. Existuje však možnost, že důvod k takovému chování přece jen má, i když se stydí říct to nahlas, aby vás neurazil.

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Ananas prý vylepšuje vaginální aroma, vědci však nic takového nepotvrdiliFoto: New Africa, Shutterstock.com

Všímejte si, jestli se partner nechová divně

Odmítá-li najednou přitisknout své rty do blízkosti klitorisu a poševního vchodu, je něco špatně. Může jít o kvasinkovou nebo bakteriální infekci, kterou většinou prozrazuje výtok se zápachem rybiny. Vyloučená není ani pohlavně přenosná infekce, jež do vztahu může zavléct nevěrný partner.

Na internetu jste se mohli dočíst, že s výtokem zatočí oloupaná okurka na několik minut zasunutá do pochvy... Rozum do hrsti, zmíněné „čištění“ oblíbeným druhem zeleniny k zápachu paradoxně přispívá, zároveň se narušuje vaginální mikroflóra! Zkrátka a dobře, máte-li podezření na infekci, navštivte lékaře, jinak postupujte následovně.

Zůstávejte fresh jak mentolové bonbony

Po dlouhém dni v práci (nebo po cvičení, kdy ždímete propocené tričko) je sprcha na prvním místě. Používejte přípravky určené pro intimní hygienu. Sedněte si na paty, dejte nohy od sebe, ať máte volný přístup, umyjte všechny záhyby vulvy, prsty zajeďte mezi stydké pysky a zbavte se veškerých nečistot.

Samotnou vaginu vynechte, ta je samočistící, takže prostor „tam uvnitř“ vás vůbec nemusí zajímat. Na závěr rozkrok důkladně osušte, neboť i vlhkost má na vůni klína vliv. Roli ovšem hrají i přírodní vlákna, jako je bavlna. Kalhotky se syntetického materiálu sice mohou být sexy, ale nenoste je častěji, než je nezbytně nutné. Chystáte se pomilovat? Pak po ruce mějte jednu silnou zbraň.

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Vyhýbejte se parfémovaným výrobkům, neboť dámský klín je citlivý na chemikálieFoto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Před sexem a po něm mějte svůj scénář

Tou je voňavý lubrikant. Vyberte si raději ten na bázi vody – bez glycerinu, cukru a barviv. O těchto látkách se tvrdí, že přispívají k infekcím kvasinkami. Přihlédněte i k názoru milence, mnohým mužům skutečně vyhovuje spíš přirozené aroma.

Také počítejte s tím, že jakmile muž ejakuluje přímo do vás, začnete být cítit docela jinak. Sperma je zásadité, vagina kyselá. Tenhle „boj“ dvou pohlaví ve výsledku může představovat zápach. Nebuďte z toho vedle, nejdřív se dojděte vyčůrat (proud sterilní moče odplaví bakterie, které se během sexu dostanou do močové trubice) a umyjte rozkrok vodou. Nic víc netřeba.

Nedělejte z komára velblouda

V zásadě platí, že za normálních okolností stačí stará dobrá hygiena, svého přírodního pižma se není třeba bát. I proto Sean Jameson apeluje na všechny ženy, aby neztrácely příliš času přemýšlením, zda tam dole chutnají skvěle. Není-li tomu tak, partner to na sobě jistě dá znát. Na „kdyby“ a „coby“ se vykašlete.

A čemu dalšímu se při sexu vyhnout? Nikdy neříkejte tyhle věty!

Reklama

Načítám