Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Co muži chtějí, silnější ženy s většími prsy, nebo štíhlé s malými?

Foto: Profimedia

Co je muže přitažlivější, štíhlá postava s menšími ňadry, nebo silnější, ale s plným dekoltem? Josef Hausmann v tom má jasno!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zhubnete, máte z toho velkou radost, ale... Díky shození nadbytečných kilogramů jste také přišly o plný dekolt. A tak je tu dilema, být plnoštíhlá s bujnými vnadami, nebo štíhlá, ale s menšími ňadry?

Článek

Naše čtenářka Lenka má problém. Hodně zhubla, ale s kily ztratila i svá prsa. A tak se ptá našeho chlapa Josefa Hausmanna, co muži preferují, zda ženy silnější s plným dekoltem, nebo štíhlé ženy, ale s ňadry menšími?

Čtenářka Lenka: „Za rok jsem zhubla opravdu velké množství kilogramů, okolo dvaceti, a to převážně sportem a aktivním posilováním, neskutečně mě sport chytl a baví mě. Mám sice nyní své vysněné tělo a ani kilečko navíc, ale hubnutí se opravdu ošklivě podepsalo na mých prsou. Z plných a pěkných čtyřek mám dvojky – což o to, to by mi tolik nevadilo, ale navíc naprosto ztratily svůj tvar a bez podprsenky prostě nevypadají pěkně. A tak se ptám: Je toto pro muže lepší varianta, než kdybych měla sice hezká prsa, ale nadváhu? Přemýšlím také o plastické operaci prsou, chci být sama pro sebe i pro partnera atraktivní."

Vážená Lenko, váš dotaz je pro muže (alespoň mého ražení – a že nás je!) natolik jednoznačný, až podezřívám redakci, že mi jej z nějakých důvodů podsunula jako návnadu na háčku. Na vaši otázku odpovídám: Štíhlá varianta je vždycky lepší – i kdybyste měla hrudník jako prkno. Vy (pod tlakem „zakozených“ médií) přisuzujete prsům váhu, kterou ve skutečnosti nemají.

Nedávno zde toto téma bylo a opakuji zde parafrázi na obdobný „problém“ s kratšíma nohama: V posteli se nechodí. Navíc ta prsa vytrhujete (ze zbytečné skromnosti) z kontextu. Na obezitou zaneřáděné postavě není nic hezkého. Jak mohou být hezké pevné čtyřky, když jsou z profilu převážené panděrem? Paralela k vašemu případu je, jako kdybyste po celkové rekonstrukci zdemolovaného a vybydleného domu litovala, že při ní „zařvalo“ okénko ze záchodu na dvorek…

Gratuluji vám, dokázala jste, že to jde, když se chce. Kéž by vás následovalo co nejvíce žen! Nyní esteticky oblažujete nejen svého partnera, ale i tisíce mužských očí, které se za vámi denně se zálibou otáčí. Navíc jste mnohonásobně snížila riziko cukrovky, artrózy či kardiovaskulárních chorob, nemluvě o psychických depresích ze strachu z opuštěnosti. Při popisu toho, jak vás sport chytil, z vás čiší radost a optimismus. Soukromě by mě zajímalo, jestli u vás doma stoupla i frekvence sexuálních hrátek.

S tou plastickou operací to neuspěchejte. Nechtějte mít všechno, znáte to přísloví. Na veřejnosti v podprsence vám to postavu dělá a nahá předstoupíte stejně jen před toho, kdo vás má rád takovou, jaká jste. Chápu, když nějaká plakátová modelka plastickou operaci podstoupí – zdrojem jejího příjmu je chladná vizáž z fotografií.

To ale není váš případ. Ženská prsa (kór na štíhlé postavě) jsou pro muže krásná v jakémkoli tvaru či velikosti. Jsou totiž onou ženskostí, která přitahuje a dráždí mužský protipól k tomu, aby se jich dotkl.

Nemyslete si, i na ty vaše povislé dvojky by se šli chlapi podívat klíčovou dírkou do sprchy. Tak se nenechte zblbnout reklamou, na nichž pózují vybrané a nepřirozené exempláře (zplastikovaných) žen, kterých početně připadne pět na sto tisíc mužů. Snad si to uvědomuje i váš partner.

Reklama

Související témata:

Načítám