Hlavní obsah

Jak ulovit muže snů? Osvojte si těchto 6 sexy vlastností!

Foto: Thinkstock

Můžete získat jakéhokoli muže, jen to chce mít ty správné sexy vlastnostiFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak sbalit vysněného muže? Stačí prý k tomu osvojit si šest sexy vlastností, které žádného chlapa nenechají chladným. Jsou to rysy, které činí lidi atraktivními, i když nesouvisejí se vzhledem.

Článek

Podle britské expertky Tracey Cox existují určité vlastnosti, díky nimž můžete být proklatě sexy. „Každý v sobě má jakýsi sexy radar, kterým se automaticky ladí na jiné lidi. Nezaměřuje se na vzhled, ale na jemnější ukazatele toho, zda nějaký člověk stojí za to,“ tvrdí v britském deníku Daily Mail Tracey Cox.

Když si prý osvojíte následujících šest vlastností, zaujmete údajně každého muže.

1. Chce to nadšení

Pozitivní vidění světa, smích, energie a nadšení. Jde o nakažlivé vlastnosti Můžete být naštvaní, ale na někoho, kdo je plný života a elánu, budete chtě nechtě reagovat úsměvem. „Platí, že dívka, která sedí v rohu bez výrazu a mluví monotónním hlasem bez projevu nadšení, nebude atraktivní, i kdyby popisovala svá největší sexuální tajemství. Naopak dívka, která hovoří s nadšením, hlasitě, vše doprovází gesty a výrazy tváře, bude sexy, i kdyby mluvila o malování své koupelny,“ vysvětluje Tracey Cox.

Foto: Thinkstock

Energie, elán, nadšení pro cokoli. To je atraktivníFoto: Thinkstock

2. Dopřejte mu pocit výjimečnosti

Do restaurace právě vešel George Clooney, u vedlejšího stolu sedí Brad Pitt bez trička a číšník u vašich nohou právě upustil pětitisícovku. S vámi to ale ani nehne, váš pohled stále míří jen a jen na vašeho přítele. „Člověk, který vám hledí do očí, skutečně vás poslouchá, oslovuje vás jménem, zajímá se o vás, tak ten vždy vyhrává na plné čáře,“ tvrdí Tracey Cox.

3. Stůjte si za svým

Lidé, kteří se nebojí vyjádřit vlastní názor, i když se zrovna neshoduje s tím většinovým, mohou být občas nazýváni umanutými, ale nikdy o nich neřeknete, že jsou nudní. A v tom je to kouzlo! „Proto si stůjte vždy za tím, čemu věříte, a věřte sami sobě,“ radí Tracey Cox.

4. Nebojte se doteků

Nikdy nepodceňujte sílu doteku! A to se nebavíme o žádných milostných hrátkách, ale o vřelosti. Stačí druhého obejmout, když se s ním vítáte, položit mu ruku na rameno, když mu není nejlépe, srdečně mu potřást rukou, když je důvod ke gratulaci. To jsou gesta, která z vás činí příjemného člověka.

Ale nezapomínejte se ani dotýkat sami sebe! „Upravte si neposedné vlasy, uhlaďte si punčochy, objímejte sami sebe, když je vám trochu zima. Jsou to smyslná gesta a poutají pozornost,“ upřesňuje Tracey Cox.

Foto: Thinkstock

Nepodceňujte sílu doteků, jsou nesmírně sexyFoto: Thinkstock

5. Mějte rádi své tělo

Čím raději máte své tělo, tím ho dokážete lépe prezentovat. Pokud třeba sedíte se zkříženýma rukama, na břicho si tlačíte svetr a vůbec jste celá schoulené, vysíláte jasný signál. „Říkáte ,cítím se tlustá a snažím se to maskovat´. Naopak žena, která sedí uvolněně, jakoby líně se rozvaluje, klidně zvedá ruce, vysílá vzkaz o tom, že je na své tělo opravdu hrdá,“ popisuje Tracey Cox.

6. Nebuďte posedlé svým vzhledem

Neustálá kontrola make-upu, pravidelné návštěvy toalety, kde se trochu přičísnete, snaha o naprostou dokonalost. Zapomeňte na to! „Je sice dost neuvěřitelné, že by vás někdo mohl pokládat za sexy, když budete rozcuchané a budete mít rozmazanou řasenku, ale věřte, že pro muže budete atraktivnější než žena, která stále kouká do zrcadla,“ říká Tracey Cox.

Tak co si o tom myslíte? Jsou tyhle vlastnosti opravdu sexy?

Reklama

Související témata:

Načítám