Hlavní obsah

Jak vypadá ideální dárek pro ženu? Takhle!

Foto: thinkstock

Vybrat vhodný dárek pro svou partnerku je pro řadu mužů téměř nadlidský úkol. Přitom to zas tak těžké neníFoto: thinkstock

Reklama

Muži a vybírání vánočních dárků pro partnerku. Pro mnohé pány problém, který končívá katastrofou. Prostě na to nemají buňky. Přitom k úspěchu stačí splnit alespoň některá z následujících kritérií.

Článek

Kosmetický balíček, stejný parfém jako loni (i když jste ten původní ještě nespotřebovaly), možná nějaký hezký svícen a ti odvážnější to zkusí se sexy noční košilkou (výběr velikosti bude sázkou do loterie, ale při nejhorším to půjde vyměnit). Muži jednoduše nejsou žádnými experty ve vybírání dárků pro své partnerky.

Přitom to není zas tak složité. Super dárek pro ženu přece vypadá následovně.

1. Poslouchá mě. Hurá!

Nezáleží na tom, kolik za dárek pánové utratí, jak moc luxusní bude. Zabodují i s maličkostí za pár korun, jen když tím partnerce dají jasně najevo, že pro ně není vzduch, že si jí všímají a poslouchají ji, i když jí to tak zrovna nepřipadá.

Uznejte, nebudete vzdychat nadšením, když pod stromečkem najdete třeba knížku, o níž jste se před půl rokem jen tak mimochodem zmínily?

Foto: thinkstock

Rozhodně se vyplatí si všímat, za čím se žena v obchodě otočí nebo o čem se třeba jen letmo zmíní, že by se jí líbiloFoto: thinkstock

2. Hlavně nic praktického!

Vzpomeňte si, jak jste předminulé Vánoce předstíraly, že jste z té sady utěrek a nového mopu opravdu nadšené. Ve skrytu duše jste ale toužily po tom, aby se pod balicím papírem skrývalo cokoli, co nijak nesouvisí s domácností. Ženy chtějí trochu rozmazlit, potěšit něčím naprosto nepraktickým, možná i trochu zbytečným, co by si samy nikdy nekoupily. Třeba tou úchvatnou červenou kabelkou, na niž pořád myslí, ale doposud si ji nepořídily, protože se hodí jen na zvláštní příležitosti, kterých zas tak moc není.

3. Jen pro mě. Super!

Sada skleniček pro šest lidí, společenská hra, DVD s filmem, který rozhodně pobaví celou rodinu. Fajn, ale co z toho je opravdu jen a jen pro vás? Nic. A to je chyba. Alespoň jedna věc pod stromečkem by měla být osobní, opravdu určená jen pro vaše potěšení a radost.

Foto: thinkstock

Základní pravidlo je, že dárek by měl být osobní, skutečně určený jen té dané dáměFoto: thinkstock

4. Bez snahy to nepůjde!

Hned po žehličce je asi největším prohřeškem dárek, z něhož doslova křičí, že byl pořízen na poslední chvíli, bez rozmyslu, vlastně jen z nutnosti, protože nekoupit nic by vypadalo hloupě.

Ženy potřebují vědět, že se nad dárkem pro ně partner zamyslel, věnoval jeho výběru nějaké úsilí. Není nic, co by ženu naštvalo víc, než když zjistí, že byl pořízen den před Vánocemi v obchodě se suvenýry, který sousedí s vaším domem.

5. Symbolika se cení

Tohle zvládnou jen zdatnější pánové. Naprostým hitem jsou dárky, které jakýmkoli způsobem symbolizují váš vztah, city, které vůči sobě cítíte, hezké chvíle, které jste spolu prožili. Třeba snídaňový hrníček s fotkou Paříže, v níž jste prožili líbánky, nebo fotoalbum mapující váš uplynulý rok či globus s vyznačenými místy, na nichž jste spolu už byli. No není to nádhera?

Co by udělalo největší radost vám?

Reklama

Související témata:

Načítám