Hlavní obsah

Jako Pretty Woman: Jak na líčení podle Julie Roberts?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Julia Roberts patří mezi hvězdy, které preferují přirozenost. Co se od ní můžete naučit v rámci make-upu? Tvářenka je její tajná zbraň! Tutorial, jak na líčení podle hollywoodské herečky, najdete ve videu.

Článek

Herečka Julia Roberts (53) nepropadla touze po věčném mládí a kouzlům plastické chirurgie jako jiné krásky, ale i tak se dá říct, že vypadá o dekádu mladší. Její péče o vzhled přitom není žádná věda: stačí jí prý hydratační krém a balzám na rty. Také vždycky používá ochranu proti sluníčku a dodržuje pitný režim.

Na komplikované make-upy a výrazné barvy si herečka nepotrpí, před výkřiky trendů preferuje spíš klasiku. Na co ale nedá dopustit, je tvářenka  ve svěží růžovooranžové barvě, která má omlazující efekt. Vizážistka Soňa Šajdáková vám ukáže na modelce Petře, jak postupovat. Připravte si hnědé a rozjasňující stíny, řasenku, umělé řasy, pokud chcete, linku, správný odstín make-upu, pudr, tvářenku a rtěnku v přirozeném odstínu. Jde se na to!

Mrkněte na další zajímavé video o líčení: Jak správně nanášet make-up, aby vypadal přirozeně?

Načítám