Hlavní obsah

Jaký je letní šatník herečky Míši Tomešové? Udržitelný!

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Reklama

Podporuje české značky a návrháře, obléká udržitelné materiály a jako maminka dvou malých synů dává přednost pohodlí. Jaký je šatník herečky a zpěvačky Michaely Tomešové? Pojďte do něj nahlédnout.

Článek

Herečku a zpěvačku Michaelu Tomešovou (30) jste mohli vidět během pandemie především v seriálu Sestřičky, který ovšem před prázdninami skončil. Když zrovna netráví čas se svými syny Kristiánem (4) a Jonášem (2), které vychovává společně s manželem Romanem Tomešem (33), věnuje se teď hlavně divadlu. V době pandemie hrál její muž v seriálu Slunečná, takže o práci nepřišli, přestože jí bylo méně. A vzhledem k tomu, že bydlí v útulném domku za Prahou, museli se také střídat v hlídání dětí. Při focení Míšina šatníku to padlo na Romana. Co ráda nosí a u jakých značek nakupuje?

Krátké sukně vyměnila za kalhoty

Nahlédnete-li do Míšina šatníku, budete překvapení, kolika barvami hýří. Herečka totiž miluje pestrost a výrazným odstínům i vzorům se rozhodně nebrání. Zároveň však přiznává, že se syny trochu zpohodlněla a například krátké sukně vyměnila za kalhoty. Dbá však na udržitelnost a nenakupuje v běžných konfekcích. Hlavně také proto, že trpí atopickým exémem a chce oblékat především přírodní materiály.

Proto podporuje české obchody s fair trade módou. Jedním z nich je i e-shop její kamarádky a herecké kolegyně Vandy Chaloupkové (30) s názvem Vandyhadry. „Odtud mám tyhle úžasné lněné kalhoty v cihlové barvě, které ráda kombinuju s originálním bavlněným topem s volánky a holými zády od české návrhářky Miroslavy Flam,“ říká herečka.

Foto: Eva Malúšová

Michaela Tomešová dává poslední dobou přednost kalhotám. Musí však být z přírodních materiálůFoto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Černý top s holými zády značky FLAM label si herečka zamilovalaFoto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Šperky vybírá také u českých značek. Mezi favority patří značka MooyyyFoto: Eva Malúšová

Když se má hodit do gala

Herečku jsme také požádali, aby nám ukázala kousek, v kterém by vyrazila na první společenskou událost po dlouhé době lockdownu. Neváhala ani vteřinu a udělala nám rychlou přehlídku v krásných kimonových maxišatech české značky Leeda, zatímco její synové koukali s manželem na pohádku.

K šatům si Míša obula černé lodičky na vysokém podpatku, prý jsou v jejím botníku výjimkou: „Mám troje univerzální společenské boty v černé a béžové barvě, a pak už jen tenisky. Ulítávám si na voňavých meliskách, ale bohužel mi jich dost rozkousal náš pes Mimi.“

Foto: Eva Malúšová

Společenské šaty české značky Leeda mají neotřelý vzor, těch se Míša rozhodně nebojíFoto: Eva Malúšová

Nejnovější přírůstek

Posledním kouskem, který přibyl do Míšina šatníku, jsou krásné šaty v mididélce z bio bavlny s jemným růžovým vzorem. Růžovou barvu si herečka velice užívá, neboť je doma jediná, kdo ji nosí. Šaty doplnila splétaným starorůžovým náhrdelníkem z obchodu Dyzajnoff, který ovšem použila místo čelenky do vlasů.

Foto: Eva Malúšová

Košilové šaty bez rukávů z bio bavlny jsou z Míšina oblíbeného obchodu Green ButikFoto: Eva Malúšová

Reklama

Načítám